Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@SáraW nenapsali to tam v jiných jednotkách? Sice by to bylo divné v rámci jedné laboratoře, ale stát by se to mohlo…
@SáraW tak možná chyba? Že by se najednou změnily je divné. Napsala bych Malíčkové. A jinak já vždy měla stejnou do 44, teď už jsem tam rok nebyla, tak nevím kolik je norma teď.
@Bea1979 @milas ahoooj holčičky
mooc ďakujem za držanie palčekov… včera som oddychovala a nechávala som si správičku na dnes aby som vedela ako na tom budeme…takzeeeeee…z 15 folikov som mala 11 vajíčok a z tých máme 10 oplodnených krásne sa vyvíjajúcich embryek tak v pondelok ET
ja som tak šťastná..dúfam že to bobánci do pondelka zvládnu…
trošku mám obavy ked tak dlho budu na mištičke a nie u mňa ale tak snad v tom laboratoriu vedia čo robia…chjo…
@SáraW to je zaujímavé..v tom prípade po liečbe som už pod normou
37% mám a pred liečbou som mala 67%
To znamena že ked má niekto cez 68 tak až vtedy sa to lieči? ![]()
Ahoj holky, já dnes začínám brát Metypred a Pentomer - mám vysoké počty cirk. Nk buněk, Th1 fenotp T-lymfocytů s vysokou i. c. produkcí embryotoxických TNFa a IFNg v T-lymfocytech, hraniční počty cirk. Treg. Chtěla jsem se zeptat, jak jste snášely ty léky? A za jak dlouho jste šli na ivf? já jsem objednaná na kontrolu za 7 týdnů. IVF budu řešit v Olm u Dr. Machače. Během ivf mě asi čekají kapačky intralipidy - hradí to pojišťovna?
Děkuji všem za odpovědi. Mám za sebou dvě neúspěšné ivf v Praze, doufám, že se na potřetí poštěstí ![]()
Ahaaaaa, takze takhle mu říkáte.
![]()
A kdy ma to naše Jidlo vubec termin???
![]()
@Simi11 prcek se ukáže na svět 13.1 ale Jirka ťíka že spíš bude mezi náma on 3.1 a jaů jsem 7.1
@milas píše:
@Simi11 prcek se ukáže na svět 13.1 ale Jirka ťíka že spíš bude mezi náma on 3.1 a jaů jsem 7.1
Hezky hezky, vsichni vodnari, my to mame stejne ondra a terezka 26.2. A ja 3.3. Vsichni ryby ![]()
@milas píše:
@Simi11 ne ne všichni kozorozi
Ahaaaa mas pravdu, vzdyt i nase babi je kozoroh jako bejk
![]()
Jsi šťastná? Uzivas si to nebo te strach moc nedovoli? Kontrola 4.7. Pamatuju blizi se ![]()
Já byla teď na konzultaci v Caru a budeme hledat dál zánět v těle. Mám potíže i ze žlučníkem a teprve teď poprvé zaznělo že to může dělat možná on. Tak uvidíme co bude.