Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas písala som vo štvrtok
len asi ti to nenabehlo v upozornení
opu prebehlo dobre, len bolo nas tam strašne moc, 10 žien
tak to šlo jak na páse..
zajtra mám transfer, z CAR mi nevolali tak verím že to bobánci od štvrtka zvládli a ja si jedného zajtra odnesiem v brušku..
ešte idem na akupunktúru ráno pred ET a po ET..dúfam že to tentokrát už vyjde…moc sa teším ![]()
@Ezetka píše:
@Bea1979 @milas ahoooj holčičkymooc ďakujem za držanie palčekov… včera som oddychovala a nechávala som si správičku na dnes aby som vedela ako na tom budeme…takzeeeeee…z 15 folikov som mala 11 vajíčok a z tých máme 10 oplodnených krásne sa vyvíjajúcich embryek tak v pondelok ET
ja som tak šťastná..dúfam že to bobánci do pondelka zvládnu…
trošku mám obavy ked tak dlho budu na mištičke a nie u mňa ale tak snad v tom laboratoriu vedia čo robia…chjo…
@Ezetka ach jooo vidíš nenaběho to, no já taky chodí na akupunkturu na poslední jsem byla naposled před rokem…
Držím pěstí…
@milas gratuluji a moc držím pěsti, to už máš bříško, určitě užíváš taky utrouš že? to dělá taky svoje, mám z tebe velkou radost
@Gilmorka jj ale ten už budu brát jen 2,5 týdne tak snad, ale bříško se dere ven je to pěkné.
A co ty? A maličký?
@milas všimla jsem si
moc držím palce! Doufám, že Karin zvedneš statistiku úspěchů..a hned po tobě Ezetka…a pak další ![]()
@milas píše:
Holky tak jsem tady 10+1
Jakto zes byla na kontrole? Ja mam zafixocano 30.6. Kontrola a 4.7. Screening?! My v tom delas bordel:-D
Nadherna fotka
uz bude kusanec mit asi 3 cm vid???:-D
Vse v poradku?
Metrik. bomba, 209 dni a je to tadyyyyyyyy ![]()
@Simi11 jak nevydruela jsem to a poprosil dr vzal mě, jo vše je v naprostém pořádku jen mám počítat s tóm že m bude pobolí ať bříško mám tam asi spoustu srůstu…
Jinak máš to zafixované skvěle, jo a TP není 13.1 ale už 11.1
@estrela no doufám že zvednu statistiku a dotahnem to do konce!!!
@milas píše:
@Simi11 jak nevydruela jsem to a poprosil dr vzal mě, jo vše je v naprostém pořádku jen mám počítat s tóm že m bude pobolí ať bříško mám tam asi spoustu srůstu…
Jinak máš to zafixované skvěle, jo a TP není 13.1 ale už 11.1