Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas určitě to zvládnete nesmíš přestat věřit! zapomněla jsem dát fotky ![]()
@Gilmorka neeee vy jste krásní teda malý je k sežrání…
Ano ano stále doufám že máme silného bojovníčka…
@milas píše:
Holky takhle vypadám ve 12 tt
Nadhera!!! Vzdyt za chvili koncis 1.trimestr. Jupiiiii
@Simi11 píše:
Nadhera!!! Vzdyt za chvili koncis 1.trimestr. Jupiiiii
No právě to stejné mi i Jirka říkal… I prsa se mi dost zvětšily… Jinak snad je vše ok, za týden už mám kontrolu a ještě v pondělí mám zase krev.
Po Jirkovi chci aby šel se mnou na screening.
@milas píše:
No právě to stejné mi i Jirka říkal… I prsa se mi dost zvětšily… Jinak snad je vše ok, za týden už mám kontrolu a ještě v pondělí mám zase krev.
Po Jirkovi chci aby šel se mnou na screening.
Jasne vem ho tam. Tam je mimi videt nejkrasneji. Vetsinou je to hodně vezme za srdce ♥
Holky ne chystáte sa niektorá z Ostravy a okolia za Maličkovou? Potrebujem vrátiť nejaké lieky
@janvana Jani já neee a nevím zatím o nikom skusím ti to i jinde zjistit…
@milas píše:
Holky takhle vypadám ve 12 tt
tak krásně se na to kouká, mimoušek už se boulí co? Chodíš do práce nebo jsi doma?
@medmenka doma na PN, rizikáč stejně mi už končí ve čtvrtek smlouva…
Jj Mimi si dělá bejvak nějaký, hlavně jen ať je vše ok. Už příští pondělí mě čeká screening utz..
@milas tak ti to aspoň pěkně vyšlo.
Budu moc držet palce ať je mimčo v pořádku a ty si budeš moci oddechnout do další kontroly. Určitě vezmi Jirku na screening UTZ sebou bude mít krásný zážitek až uvidí vašeho potomka ![]()
@medmenka jj ymja jdu na gyndu na kontrolu 30.6 a Jirku chci brát sebou na screening snad se mnou půjd zatím vždy čekal na mě v čekárně, snad půjde a uvidí prcka, pořád si myslí že je to holčička…