Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baby80 díky, snad to dotáhnem po 10 let ke zdárnému konci opravdu…
Držím pěsti všem
@milas určitě ano, držím pěsti
já mám podobně dlouhou cestu, od roku 2009 první operace a od 2013 IVF kolotoče…
hezký den a děkuji ![]()
@baby80 noo já od 2006 a operace 1 hned 2007 a od 2011 CAR… Takže děs běs nevzdávej to za to Mimi v bříšku to stojí a už ho i cítím sem tam…
@milas je to dlouhý boj, vůbec jsem to takto nečekala…ale nevzdám to
těším se na ten pocit také
hezký den ![]()
Holky jak to říci byli mě přislíbeny intralipidy v podobě infuze na 10 IVF. jenže celé IVf šlo za 100 do kytek. Tak jsem chtěla jít na KET a využít této možnosti. jenže embryo mám v jíném CAr a infuzy také. jenže infuzy mi dát nechtějí už nejsem jejích klientka, ale převoz o pár ulic bude stát tak kolem 10 tisíc a to se mi za to dávat nechce. No aještě budu řešit další podvůdek ohledně nějakých léků co zaplatila ZP a já si je nevyzvedla a neužívala je. je to tak za 2500 kč. No a nativ dělají jak komu nám s manželem ne. No přemýšlím o nativu, ale v Praze fakt nevím. napadá mě ještě CUbe. No uvidím jak se domluvím tady ještě u jednoho lékaře?
@Mandlička ja je měla taky teď při KETu tak ať ti embrijko převezou k tomu caru co ti chtějí dát intralipidy. Ja jsem je dostala gratis…
@Mandlička Já na jaře převážela embrijka správě kvůli intralipidům. Převoz po Praze mě vyšel na 1500,– a intralipidy jsem měla zdarma.
Holky oni chtějí v Brně za převoz více jak 5 tisíc a musela bych platit KET a to mám už zaplaceno v předešlém caru. No poraďte kde se dopracovat k těm intralipidům? Kde to dělají v Praze. No a ještě jdu na rozumy. Pokud bych je nesehnala tak dává mMlíčková i Medrol na tnf-alfu a nk bunky. to by neměl být problém toto sehnat ještě i pár injekcí dexametazonu? Jen ty intralipidy mají dobré reference co jsem kde slyšela? nic zkusím napsat do Car kde mám toho mražáčka zda už dávají intralipidy?
@Mandlička medrol a dexamed mi nezabral…
V Olomouci jsem je měla zdarma a Maličková je vydává pouze ve spolupracujících CARECH, bohužel…
No a nevyšlo vy pak levněji ty intralipidy si zaplatit?
Ano já je měla platil, ale kdo mi je aplikuje a kde je koupím? Aplikaci by mi holky udělali v práci. Jenže kde sehnat recept a koupit je? No a jak se to má aplikovat? šla bych na ET.
@Mandlička ja je měla naordinovány 8 den před KET a 8 dní po KET a taky pak ještě 3 týdny po druhé aplikaci. 100 ml do 150 ml fizaku. Ale to musí být podle určení lékaře. A kde sehnat recept poptej se Nalivkové jak to udělat…
@Gabriela1234 u mě? Snad se prcek má dobře v 15 tt. Na kontrolu jdu až 29.7. A prcek bude nejspíš kluk