Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka a co ty, jak pokračuješ? Je to fakt prcek už velký jde ho krásně cítět jak kope…
@milas píše:
@medmenka a co ty, jak pokračuješ? Je to fakt prcek už velký jde ho krásně cítět jak kope…
Nadhera 23tt, super
![]()
@milas To je krása. Já dostala včera od paní doktorky výsledky. Sice CRP stále zvýšené, ale všechny ostatní parametry imunity krásně v normě. Tak snad intralipidy zabrali alespoň na to. Doufám, že tě budu brzo následovat. Krásné fotky z ultrazvuku ![]()
@Drbna777 držím pěstičky aby to tak bylo… No snad to s prvkem zvládneme a za 4 měsíce rodíme…
@milas ted jsem tady po dlouhe dobe nakoukla!!! A jupi… moooc blahopreji! To je uzasne! Jak se nakonec povedlo? Jeste nekdo nam tu otehotnel? Tahle zprava me hrozne potesila ![]()
@veveruschka jak? Opu 29.2, 30 vajíček opodběno 24, k zamražení nám zbyli krásní 2 bojovníčci, vyhly jsme se tak tak OHSS, a v bťznu nám umřela náhle naše labradorka 10 letá u veterináře při utz, pak 27.4 byl ket a měla jsem i intralipidy a už 6 den po ket na mě vykoukl nádherný pidi duch který pak sílil, ještě jak jsme byli na srdíčko u Machače tak jsem měla třetí a zároveň poslední intralipidy. No a pak už to šlo krásně a doufám že Peťánek bude hodný a vše půjde jsk má, trošku mě zlobí zuby a otoky nohou ale jinak úplně super, a raději to zaklepu…
Holky zdravím, tak fotečku nemám ale viděla jsem pindíka s pytlíčkem… A máme 656g a kontrola za 3 týdny, a jdu pťíští týden na cukrovku…
@milas píše:
Holky zdravím, tak fotečku nemám ale viděla jsem pindíka s pytlíčkem… A máme 656g a kontrola za 3 týdny, a jdu pťíští týden na cukrovku…
Sikulkove oba dva ![]()
@milas teda Petříček si hodně pospíšil, byl netrpělivější než Honzík, ten vykoukl až 34+3. Přeji, aby vše zvládnul v pohodě, určitě to je bojovníček po mamince! Držím palce!
![]()
@milas ještě trošku nadějných slovíček. Moje sestřenka má dvě děti, obě rozené ve 26tt a ani na jednom není vidět, že jsou o tolik dřív. Jsou to moc šikovní kluci. Zvládnete to!
![]()
@milas píše:
Petříček narozený 4.10.2016 ve 22:33…
Zlatíčko napis ze jste oba v pořádku!!!
HOLKY ANO JE TO BOJOVNÍČEK, jen se o něj pokoušela infekce tak mu dali 3ATB a trošku žloutne, transfuzku k vůli krvi a na podporu tlaku, ale jinak večer byl krásně šikovný a stabilizovaný