Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.10.16 19:50

@milas co se stalo? Kde ležíte? Moc Vám držím palce a myslím na Vás!
Já mám taky nedonošeňátko, tedy až 32tt, ale aspoň trochu si to dokážu představit.
Neboj, za chvilku budeš klokánkovat :hug:
Kdybys potřebovala podporu, poradit, zkus:
https://www.facebook.com/…11140616107/?…
https://www.facebook.com/…65442786471/?… … tam se „ví“ všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.16 19:51

Díky moc, FN Ostrava, já jsem doma prcek je tam, a volám si o informace a zítra za ním pojedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.16 20:35
@milas píše:
Díky moc, FN Ostrava, já jsem doma prcek je tam, a volám si o informace a zítra za ním pojedeme

To jsem rada! Dej se do kupy at mas silu pro Petříčka. Bude te moc potřebovat. az budes mit chut napis co se najednou stalo, vo bylo špatně, ze musel ven nebo chtel sam. Jsem hodne zvedava. Milacek malinkatej a ma alespon kilo? Jsou sikovny v Ostrave? Bojovnik uzasnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 21:10

@milas ty jo, vy jste každý jinde? Tak to asi nešel ven císařem, že? Máš nějakou šanci, že bys byla s ním v Ostravě? Kvůli klokánkování, odsávání atp?
Já měla malého v Podolí, jsem z Prahy, takže mne tam neubytovali, možná, kdybych hodně prskala, tak jo, ale oni mají málo míst a rezervují je pro mimopražské maminky. A my neměli nic připraveného, takže já ty 2 týdny, co jsem byla bez něj, tak jsem nakupovala a sháněla všechno možné, co nám chybělo…

Nevím, jak to je v Ostravě, v Podolí mají mléčnou banku, krmí miminka MM od ostatních maminek, dokud/pokud není vlastní. Já si hned pořídila el. odsávačku Medela Swing, malý se bohužel na kojení nechytnul, ale prvích 5 měsíců měl MM aspoň z lahve, pak už jsem to nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
7.10.16 00:21

No prcek chtěl sám na svět… Prostě časté čůrání a v pondělí před 6 odpoledne jde zjistila že mám kontrakce a že jsem otevřená trošku, no šupajdy do špitálu do Karviné tam vyšetření a RZ pťevoz do FNOstrava, no a pak kapaky na uklidnění atb a kortikoidy no pomohlo to na den, v úterý pak prcek chtěl sám stupňovali se kontrakce a nešly už vydržet no 22:20 mi praskla voda a 22:33 byl malý venku… Náš velký bojovníček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.10.16 05:39
@milas píše:
No prcek chtěl sám na svět… Prostě časté čůrání a v pondělí před 6 odpoledne jde zjistila že mám kontrakce a že jsem otevřená trošku, no šupajdy do špitálu do Karviné tam vyšetření a RZ pťevoz do FNOstrava, no a pak kapaky na uklidnění atb a kortikoidy no pomohlo to na den, v úterý pak prcek chtěl sám stupňovali se kontrakce a nešly už vydržet no 22:20 mi praskla voda a 22:33 byl malý venku… Náš velký bojovníček…

Tyjoooo prostě uz ho to nebavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
7.10.16 06:58

@milas @milas těšil se na maminku bojovnici :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
7.10.16 07:48

Jo jo nebavilo ho to v bříšku tak se mu musí líbit v inkubátoru, moc zvědavý miláček. Včera mi můj gynekolog řekl no prostě psman Pospíšil si na svět pospíšil. Tak a musí bojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
7.10.16 07:51

@milas jdu se podívat jak těhulíš a ty už jsi maminka :srdce: Petříček to určitě zvládne jste velcí bojovníci moc na vás budu myslet ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
7.10.16 07:54

@Gilmorka děkuji moc si zlatá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.10.16 15:04

@milas zlato ty už jsi mamina :dance: :potlesk: :kytka: moc gratuluji k malému bojovníčkovi Petříkovi, hlavně zdravíčko ať vše krásně dožene a hlavně je v pořádku.
Budu na vás moc myslet a držet palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
7.10.16 20:49

@medmenka jj už jo zlatíčko naše milované je moc velký bojovniček a krásně bojuje, tak doufáme že bude bojovat pořád. Je šikovný a děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.10.16 20:54

@milas určitě je bojovník potobě a všechno dožene držte se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
7.10.16 22:44

@medmenka díky mocccc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
8.10.16 15:59

@milas Gratuluji k bojovníčkovi. Byla to teda rychlost. Myslela jsem, že jdu kouknout jak těhulkuješ a ty už maminkuješ :lol: Držím palce ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí