Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas co se stalo? Kde ležíte? Moc Vám držím palce a myslím na Vás!
Já mám taky nedonošeňátko, tedy až 32tt, ale aspoň trochu si to dokážu představit.
Neboj, za chvilku budeš klokánkovat ![]()
Kdybys potřebovala podporu, poradit, zkus:
https://www.facebook.com/…11140616107/?…
https://www.facebook.com/…65442786471/?… … tam se „ví“ všechno.
Díky moc, FN Ostrava, já jsem doma prcek je tam, a volám si o informace a zítra za ním pojedeme
@milas píše:
Díky moc, FN Ostrava, já jsem doma prcek je tam, a volám si o informace a zítra za ním pojedeme
To jsem rada! Dej se do kupy at mas silu pro Petříčka. Bude te moc potřebovat. az budes mit chut napis co se najednou stalo, vo bylo špatně, ze musel ven nebo chtel sam. Jsem hodne zvedava. Milacek malinkatej a ma alespon kilo? Jsou sikovny v Ostrave? Bojovnik uzasnej.
@milas ty jo, vy jste každý jinde? Tak to asi nešel ven císařem, že? Máš nějakou šanci, že bys byla s ním v Ostravě? Kvůli klokánkování, odsávání atp?
Já měla malého v Podolí, jsem z Prahy, takže mne tam neubytovali, možná, kdybych hodně prskala, tak jo, ale oni mají málo míst a rezervují je pro mimopražské maminky. A my neměli nic připraveného, takže já ty 2 týdny, co jsem byla bez něj, tak jsem nakupovala a sháněla všechno možné, co nám chybělo…
Nevím, jak to je v Ostravě, v Podolí mají mléčnou banku, krmí miminka MM od ostatních maminek, dokud/pokud není vlastní. Já si hned pořídila el. odsávačku Medela Swing, malý se bohužel na kojení nechytnul, ale prvích 5 měsíců měl MM aspoň z lahve, pak už jsem to nedávala.
No prcek chtěl sám na svět… Prostě časté čůrání a v pondělí před 6 odpoledne jde zjistila že mám kontrakce a že jsem otevřená trošku, no šupajdy do špitálu do Karviné tam vyšetření a RZ pťevoz do FNOstrava, no a pak kapaky na uklidnění atb a kortikoidy no pomohlo to na den, v úterý pak prcek chtěl sám stupňovali se kontrakce a nešly už vydržet no 22:20 mi praskla voda a 22:33 byl malý venku… Náš velký bojovníček…
@milas píše:
No prcek chtěl sám na svět… Prostě časté čůrání a v pondělí před 6 odpoledne jde zjistila že mám kontrakce a že jsem otevřená trošku, no šupajdy do špitálu do Karviné tam vyšetření a RZ pťevoz do FNOstrava, no a pak kapaky na uklidnění atb a kortikoidy no pomohlo to na den, v úterý pak prcek chtěl sám stupňovali se kontrakce a nešly už vydržet no 22:20 mi praskla voda a 22:33 byl malý venku… Náš velký bojovníček…
Tyjoooo prostě uz ho to nebavilo
Jo jo nebavilo ho to v bříšku tak se mu musí líbit v inkubátoru, moc zvědavý miláček. Včera mi můj gynekolog řekl no prostě psman Pospíšil si na svět pospíšil. Tak a musí bojovat
@milas jdu se podívat jak těhulíš a ty už jsi maminka
Petříček to určitě zvládne jste velcí bojovníci moc na vás budu myslet
![]()
@milas zlato ty už jsi mamina
moc gratuluji k malému bojovníčkovi Petříkovi, hlavně zdravíčko ať vše krásně dožene a hlavně je v pořádku.
Budu na vás moc myslet a držet palce
![]()
@medmenka jj už jo zlatíčko naše milované je moc velký bojovniček a krásně bojuje, tak doufáme že bude bojovat pořád. Je šikovný a děkuji.
@milas Gratuluji k bojovníčkovi. Byla to teda rychlost. Myslela jsem, že jdu kouknout jak těhulkuješ a ty už maminkuješ
Držím palce ať je vše v pořádku.