Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky miláček je stabilizovaný, ale prcek je jen na velkých dávkách kyslíčků ale tím že je moc maličký tak prý to ke normální chce to čas bojovníček náš bojuje…
@milas nádherná zpráva, nadále vám hrozně moc držím palce, držte se
![]()
@milas píše:
Holky miláček je stabilizovaný, ale prcek je jen na velkých dávkách kyslíčků ale tím že je moc maličký tak prý to ke normální chce to čas bojovníček náš bojuje…
Jen tak dal a at se dobre zpravy uz jen hrnou
![]()
Holky dilky ale musíme výt opstrní stále je mi maličký už jsme ve 28+0 pořád bobinek maličký…
@milas Bobánek je šikovný! Víte kolik teď aktuálně váží? Pamatuji si, že u sestřenky to také bylo jak na houpačce, jednu chvíli paráda a za půl hodiny vše jinak, prostě jak na houpačce, ale víš co…medicína toho umí hodně, takže věřím, že pro něj dělají co můžou a on je prostě šikovný chlapeček, který si to vybojuje. Nic jiného si člověk nesmí připustit, ikdyž je to těžké.
![]()
@milas viděla jsem ted Petricka na FB ve skupine nedonosenatek. Je to silák. Zvládne to. ![]()
Holky jj je tam opravdu. Bojujeme a musíme to zvládnout je to náš miláček. Stále, se, o něj bojíme…
No bojujeme bojujeme s tlakem dýchání a fičej se nám začala uzavírat… Jsem zvědavá kolik váží dne by ho měli vážit má 3 týdny, minulý týden měl 970g…
Včera mě chytnul ručičkou za prst…
@milas je to šikulka, hele každé miminko trošku zhubne a apak zase začíná přibírat, takže já odhaduji 980g ![]()