Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas je mi to moc líto
ted je mu prdolkovi dobře.. nechápu proč to tak musí být zrovna u tebe která sis tolik už vytrpěla, nechci psát že je život nespravedlivý ale nechápu…
Ahoj, ac jsem poctive brala Medrol tak mi bylo v 11tt zjisteno zamlkle tehotenstvi a nasledovala revize.. Mate nekdo za sebou neco podobneho? Pritom NK bunky jsem mela na zacatku tehu 19, dle Malickove vysledek v poradku.. Jeste jsem ji nepsala, stalo se to tento tyden..
@Sisi5 ja měla po Medrolu zamlklé dvojčátek, pak následovala léčba Drxamedem, no a pak intralipidy a z toho byl Peťánek, ten se rozhodl pťijít na svět moc brzi a je teď v nebi…
@milas ja to cetla kousek zpetne, to je mi strasne moc lito:((( co je proti tomu jedna revize..:(
@Sisi5 Ahoj, ja mam za sebou uz 3ZT, 2 pred synem a 3 po, ac imunita byla naprosto ok. Ted se pokousime znovu. Je to loterie bohuzel.
Chci se zeptat v pondělí jsem byla na intralipidech a od te doby mám vysoký tlak cca 150/100 tak nevim zda to může souviset nebo zda je to od nervů
@Palyyy ahoj, to me moc mrzi:( ja mela zvysene NK bunky, ale pak to bylo ok, je mi jasny, ze za tim mohlo byt cokoliv, proste se to stava no:(
@Sisi5 Ja zase zvysene TNF alfa, ale pri poslednim tehu byly pod kontrolou.
@milas jo je to tezky, nezbyva nam nez stale zkouset a cekat az se dostanem za ten kriticky 7-8 tyden. Nebo jit do ivf s Pdg, ale do umelyho se mi nechce, nemam na to nervy ani penize.
Tak já včera skoncila v nemocnici s bolesti na hrudi a tlakem 165/100. Naštěstí to nebyla embolie. Vypadá to na reakci na intralipidy nebo hormony.
Dneška jdu k cinance. Tak jsem zvědavá. V patek jsem byla na akupunkture a říkala že tak vnitřně vystresleho člověka tam zatím neměla. Ono se to lehce řekne. Ja už byla vystresovana z toho ze budu mít vysoký tlak a tím stresem samozřejmě byl. Prostě zamotany kruh. Dnes transfer. Teda doufám. Ještě me budou volat co naši dva bobci
V sobotu byli OK. Tak doufám.