Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Drbna777 dřzím pěsti a mi moc ti to přeji… Drž se holka a mimisci taky budou…
@milas díky za přání. Nakonec máme 1 hackujici blastocystu, psala jsem paní doktorce a hned me odpověděla, mám to od ni zadáno jako úkol
takže pěkně otěhotnět. Poprvé mě transfer nebolel Číňanka říkala že je to dobře, prý je uvolněna děloha. Pak mě ještě po transferu nahrivala. Ráno mě pichla do ucha a nervy se uklidnili. Druhé embrijko skončilo vývoj jako 10 buněčné. Tak jsem zvědavá. V Podolí me vždy zavádeli 6 az 8 buněčné, takže je možné že zahynuli hned po transferu. Dostala jsem i první fotku našeho miminka
tak doufám že se mu u mě líbí.
@Drbna777 určitě líbí a pěkně těhotnět holka… Zmákneš to bude z tebe suprová maminka a Peťánek ti miminko z vrchu pošle… Určitě
@Drbna777 píše:
@milas díky za přání. Nakonec máme 1 hackujici blastocystu, psala jsem paní doktorce a hned me odpověděla, mám to od ni zadáno jako úkoltakže pěkně otěhotnět. Poprvé mě transfer nebolel Číňanka říkala že je to dobře, prý je uvolněna děloha. Pak mě ještě po transferu nahrivala. Ráno mě pichla do ucha a nervy se uklidnili. Druhé embrijko skončilo vývoj jako 10 buněčné. Tak jsem zvědavá. V Podolí me vždy zavádeli 6 az 8 buněčné, takže je možné že zahynuli hned po transferu. Dostala jsem i první fotku našeho miminka
tak doufám že se mu u mě líbí.
@milas @Simi11 Díky za podporu. Já doufám, že se všechny co miminka chceme jednou dočkáme. Akorát si holt na ty naše štěstíčka musíme počkat. Kamarád se na mě ptal i svého známého jasnovidce a ten mu řekl, že miminko mít budu. Tak doufám, že to tak bude. I když na tyhle věci moc nevěřím, ale několikrát jsem se přesvědčila, že nějaké vyšší síly nebo intuice mohou být. Reiky jsem také nevěřila, kamarádka mě nabídla, že je udělá, vůbec jsem nevěděla co to je a krásně zafungovali. Takže budu to brát prostě tak že to tak bude a hotovo. ![]()
@Drbna777 přesně vyjde to… Každá se dočkáme… Jsi na řadě…
Já se už dočkala byl to nejkrásnější a zároveň nejhorší měsíc v mém životě. I přez to děkuji za něj… Naučila jsem se strašně moc… Dostala jsem šanci být mámou… Je to nejcennější dar…
Ahoj holky, chtela jsem se s Vami poradit, protoze uz jsem docela zoufala. Mame po 8 ivf a v lete se nam v 21+0 narodili naprosto zdrava dvojcatka- praskla mi voda a ja mela silenou infekci, ktera tohle vse zavinila. Samozrejme bylo moc brzy, aby se nam je pokusili zachranit..:-( Moje gynekolozka si mysli, ze to bylo imunitou. Ze všech tech pokusu jsme meli jen 2× biochemicke a jednou ty dvojcatka. Jenze pani doktorka Malickova mi nic nenasla a uz mi testy delala dvakrat. Jen mam snizenou IgG tak to chce v pristim tehu-jestli nejake bude- hlidat. Tak me zaujal pribeh Papia, ktera pred tehu take mela vysledky v poradku. Otehotnela bez lecby a tu mela az v tehu? Pani doktorka mi slíbila ze pri pozitivnim testu muzu prijit zas na testy, to mam prijit okamzite nebo az se srdickem? Byla jsem i u pana dr. Kouckeho a nahledl do vysledku od Malickove a navrhoval IVIG, ale pani doktorka, rekla, ze to nepotrebuju, tak jsem z toho zmatená..:-( Rekla, ze ani prednison nepotrebuju, ten jsem mela pri všech ET tak se zas bojím bez nej-utrogestan a Clexane uz je u me samozrejmosti… Ten Clexane mi prave 10 dni pred tim porodem zacli vysazovat, ze je drahy a psat mi ho nebudou kdyz nemam indikaci..:-( tak dekuju holky za jakoukoliv radu!
@Heaven ahojky, no me se narodil po dlouhé léčbě v říjnu Petříček úplně zdravý 25+5 a po měsíci nám. v nemocnici zemřel. Teď jsem zvědavá jak mě budou dále léčit?
Je to moc smutne, ze se deji takove veci. Ja vas sledovala a moc a moc drzela palce. Ja se mam prave ozvat az s pozitivním testem, ale jestli se ho vubec jeste dockam. Jeste jsem se objednala do Plzně k Ulcove, tak uvidime co nam poradi tam. Vi, ze chodim k Malickove i mou historii a rekla, at prijdem, tak jsem zvedava. Ja si prave rikam, jestli u me nenastane problem prave az pri tom uhnizdovani. Vzdy dostanu vecer/ noc po ET teplotu nebo zimnici. Tak hodne sil do dalsiho boje!
@Heaven určitě ano, když to šlo teď půjde to, my taky budeme ještě bojovat ať máme prcla nějakého… Vždyť to dáme nebojte se!!!
Jee dekuju za podporu!
My jsme cerstve zase po biochemickem tehu po ET po trech dnech mi zacal slabnou test ( a to zacal docela vyrazne) tak jsem ani nestihla zadnou kontrolu u Malickove. ![]()
@Heaven ach joo neboj to zmákneš hlavně ji napiš i o biochemickém
Ja ji totiz nechci porad otravovat, kdyz me vlastne s nicim ted neleci. Chtela jsem za ni zajít az budu mit z krve potvrzene, ze hcg stoupa a misto toho zaclo klesat. Ona se i domlouvala s Kouckym, ze by mi ty hodnoty kontroloval on, chce me do pece od zacatku pripadneho tehu. A tu kontrolu u ni mi nabidla kdyz jsem se ji ptala, ze jsem prave v tom clanku cetla o jeji pacientkce co mela pred tehu vysledky v poradku. Obdivuji te, jak si statecna, ja se furt z toho nemuzu vzpamatovat, obvodni mi i dokonce nabizi neschopenku.
@milas ahoj, tak jsem ráno konečně testovala. Jsem úplně vynervovana a stejně nevím na čem jsem. Druha čárka sice je, ale o půlku slabší. Zítra to rozhodne krev. I když doufám, minule jsem čekala dvojčata a 12 den také čárka slabší. Tak drzte palce.
@Drbna777 píše:
@milas ahoj, tak jsem ráno konečně testovala. Jsem úplně vynervovana a stejně nevím na čem jsem. Druha čárka sice je, ale o půlku slabší. Zítra to rozhodne krev. I když doufám, minule jsem čekala dvojčata a 12 den také čárka slabší. Tak drzte palce.