Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas držím palce a moc se modlím
denně na vás myslím, věřím, že to zvládne! I Tobě posílám hodně síly ![]()
Holky, můžu se s Vámi poradit? Díky dr. Malíčkové jsem po téměř deset letech snažení a řadě IVF otěhotněla přirozeně, mám 1,5 roku starého loupežníka. Chtěla bych paní doktorce osobně poděkovat a dát jí nějaký dárek-poradíte mi, co by se hodilo? Jinak Vám všem přeji moc miminek a věřím, že Vám všem paní doktorka pomůže. Jak tady víme, je to anděl
Jinak @milas, i když se neznáme, držím moc palce, teď jsem si tady dočetla, jak bojujete ![]()
@sofie1974 píše:
Holky, můžu se s Vámi poradit? Díky dr. Malíčkové jsem po téměř deset letech snažení a řadě IVF otěhotněla přirozeně, mám 1,5 roku starého loupežníka. Chtěla bych paní doktorce osobně poděkovat a dát jí nějaký dárek-poradíte mi, co by se hodilo? Jinak Vám všem přeji moc miminek a věřím, že Vám všem paní doktorka pomůže. Jak tady víme, je to andělJinak @milas, i když se neznáme, držím moc palce, teď jsem si tady dočetla, jak bojujete
To je tezky, nekdo dava vinko, nekdo sladkoati, kytky. Ja dala poukaz do Imperialu k pohlreichovi. Tezko říct
myslim, ze ji cokoli udela radost. A moc gratuluju ![]()
Milas na tebe myslim furt, i v noci beru u postele mobil jestlis nenapsala. A uz dlouho ne
![]()
@sofie1974 Kupovala jsem pravé belgické pralinky, takové ty vážené, velikou krabici, dá se říci, že jsem vzala od každého druhu jeden kus
bylo toho víc než kilo
. její syn má prý rád sladké, říkala, že martínek tohle rád.
velikou kytku a pak ještě prá drobností ![]()
@milas Milá milas, nejsem častou přispěvatelkou této diskuze, ale poměrně nedávno (duben 2016) jsem se nacházela ve stejné situaci jako ty teď. Po mnoha letech a spoustě potratů se nám díky paní doktorce narodila naše Terezka, přes všechnu péči a dlouhou hospitalizaci u MUDr. Kouckého příliš předčasně, a to ve 27tt s váhou 905 gramů. Následující období bylo nesmírně těžké, ale svým způsobem i krásné a citově velmi silné. Naše Terezka si asi nějakým zázrakem (nebo ji jen její strážní andělé pečlivě ochraňovali
tím těžkým obdobím prošla „téměř“ bez problémů, ale stejně jsem za ní vždy přijížděla se sevřeným hrdlem a obavou, aby se něco nepo…2 měsíce jsem obden jezdila směr Písek Praha a zpět a doma poctivě odstříkávala mlíčko, protože to bylo v tu chvíli to jediné, co jsem pro ni a její zdraví mohla udělat. Co mi ale po celou tu dobu nesmírně pomáhalo bylo absolutně si nepřipouštět jakékoliv komplikace. Věřila jsem od samého začátku, že Terezka to prostě zvládne…a zvládla, díky Bohu. Dnes je jí 6 měsíců, korigovaně něco málo přes 3, váží skoro 5,5 kg a je to moc spokojené a usměvavé miminko. Bohužel si asi někdo tam nahoře řekl, že jsem za ten dar, kterým pro nás ona je, ještě dostatečně „nezaplatila“, a tak máme za sebou aktuálně 6 týdenní pobyt v Motole a udělanou tracheostomii, naštěstí na dobu určitou a doufám že co nejkratší. Ale to už je jiná kapitola. Proto věř svému chlapečkovi, že to zvládne a zkus si nepřipouštět, že by se mělo něco pokazit. Moc na tebe a maličkého na dálku myslím a přeji moc sil.
Bojujeme, malý má 2× operaci střeva za sebou. V úterý a reoperace ve čtvrtek. No a máme i bakterií kvasinky v krvi i po těle bojím se no. A infekci a jsme na 70% kyslilkuva maximálních dávkách léků na tlak…Bojím se o něj ale věříme mu!!!
@milas píše:
Bojujeme, malý má 2× operaci střeva za sebou. V úterý a reoperace ve čtvrtek. No a máme i bakterií kvasinky v krvi i po těle bojím se no. A infekci a jsme na 70% kyslilkuva maximálních dávkách léků na tlak…Bojím se o něj ale věříme mu!!!
@milas držím vám moc palecky a posilam sílu bojovat. Snad už máte vše špatné za sebou a bude jen lépe. Drzte se.
@milas Moc moc na vás myslím! Ale to asi všichni tady! Jen ať se Petříček drží, broučínek! Musí to být naprosto šílené, co prožíváš… Uff… Pomáhá ti někdo psychicky vůbec?
Milas tak jak je po dalsich 3 dnech? Porad myslim na vas boj
![]()
@milas moc na vas také myslím a doufám že pro nás budeš mít nějakou dobrou zprávu.
Ahoj holky, co jste měly imunoléčbu - př. dexamed, imunoglobuliny apod., chodily jste do práce, když jste otěhotněly, nebo jste šly hned na nemocenskou? je to problém chodit do práce, když se snižuje imunita těmito léky a jsem těhotná nebo můžu chodit dál? děkuji za odpověď.
@Simi11 přidávám se k tobě, stále několikrát denně kontroluji zprávy. Bojím se, ale doufám že bude vše v poradku