Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Také každý dne nakukuji a čekám zprávu od @milas dnes je to měsíc co se vaše zlatíčko narodilo, přeji mu hlavně zdravíčko
![]()
Takže jsem maminka andílka… V 1 měsíci na dnes opustil Petříček bojovníček…
@milas píše:
Takže jsem maminka andílka… V 1 měsíci na dnes opustil Petříček bojovníček…
To neeeeeee
není na to co napsat, snad jen, že mi km jednou řekla, kdyz jsem byla na dně, ze ten na hoře zkouší jen silné osobnosti. Jsi silna, musíte to zvladnout a zkusiy bojovat znova. Vyplac se, vypust ze sebe vsehnu bolest. ![]()
@milas to je mě to moc líto, moc jsem vám držela palce. K tomu není co říct. Upřímnou soustrast a drz se ![]()
@milas to nééé
Přeji hodně síly k překonání toho jediného, co v životě nemůžeme změnit. Upřímnou soustrast
![]()
Četla jsem pred chvili na FB nedonosenatek. Je mi to velmi lito, prosím, prijmi moji upřímnou soustrast. @milas
@milas Je mi to strasne moc lito, posilam hodne sil, drzte se.
@milas strasne moc me to mrzi!!! Jsi statecna. Opravdu. Ze to vubec nejak zvladas. Petricek bojovnicek… bojoval opravdu statecne. Moc na nej myslim!
@milas Božemůj…moc mě to mrzí, vůbec si neumím představit, jak teď na tom jste. Moc na Tebe myslím a posílám sílu na boj s tou strašnou bolestí
@milas přijmi moji upřímnou soustrast
je mi to moc líto
kdybych mohla jakkoliv pomoci.. napiš.
Holky nebojte se o mě, máme s manželem nejkrásnějšího a nejlepďího andílka a ten nám. za sebe co nevidět pošle další Mimi a tentokrát zdravé, uvidíte…
@milas píše:
Holky nebojte se o mě, máme s manželem nejkrásnějšího a nejlepďího andílka a ten nám. za sebe co nevidět pošle další Mimi a tentokrát zdravé, uvidíte…
Jsi neuvěřitelně silná ženská a máš můj obrovský obdiv
určitě vám Petříček co nejdříve pošle zdravé miminko, držte se.
@medmenka a co mám dělat? Zlatíčko naďe už nic nebolí iž nss hlídá a fohlíží a bude ochraňovat