Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
11.12.16 17:01

@Drbna777 jasně držím pěsti… Určitě to klapne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.12.16 17:03

@Heaven nboj dočkáš se…
Já a statečná??? Ale prd jen chci dát šanci poslednímu mražáčku, a bojím se že je trošku horší kvality než byl Peťánek… A pokud by to nevyšlo, tak pak to definitivně balím a končím, možná Peťánek bude jen jedináček… Uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.12.16 21:22

@milas me v CAR rikali, ze nektera ukazkova embrya se nechytnou a naopak horsi, od kterých by to necekali zase jo…:-) to my nikdy mrazacky nemeli, spatne reaguju na stimulaci, tak musíme pokazde se vsim vsudy…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.12.16 22:24

@Heaven no já to mám taky podobně, jenže pro hrozící OHSS byl et odložen neboť z 24 ukázkových embrii zbyli 2 6 denní hatdchující blastocysty. Peťánek byl kvality 2 a mražáček je kvality 2-3. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.12.16 10:45

Ahoj holky, zajímalo by mě, jak dlouho trvá než vám Mudr Malíčková udělá termín a jestli je potřeba doporučení lékaře. Jsem po 2 IVF a bezúspěšně mezitím ZT v 8+6 a jedno biochemické. Jelikož mám poslední pokus na pojišťovnu, tak bych si chtěla u Mudr Malíčkové udělat termín. Jsem přesvědčená, že má imunita to vždy zahubí. Mám šž a Haschimota..
Děkuji za odpověď. Už jsem vážně zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.12.16 14:15

@Zitunka ahoj, pokud vim, tak nove pacienty nebere, objednaji te k ni jedine pokud chodis do CAR k Apolinari, ona tam ordinuje jednou tydne:( Zadanky jsem dostala v CARu a podle vysledku az me vzali k ni.. Kamaradka ji psala s prosbou o konzultaci (chodi na Krizikovu jinak) a bohuzel neuspela:( Kam chodis do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.12.16 14:18

@Zitunka dnes jsem tam volala jako nový pacient a jdu v polovině února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.12.16 16:38

@Efka2015 tak super, asi uz maji pro novy rok zase kapacity, mela to i na webu a uz to tam neni:) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.12.16 16:51

@Sisi5 Jsem z Moravy a chodím do Zlína. Zkusím tam zavolat, třeba mě vezme. Děkuji
Jo a co je potřeba na první konzultaci a jak probíhá? V CARU mi imunologii dělali, ale je to rok zpátky. Potom jsem měla nějaké zdravotní problémy a neustále mi brali krev s závěr byl, že si s tím neví rady, že mám nějak rozjetou celou imunitu. Sama tomu nerozumím. Hodnoty Štítky mám v normě ale prý je velký problém ten Hashimoto, prý zahubí vše, co tělu není vlastní.
Po každém ET jsem brala Prednison, ale stejně to nevyšlo. U toho ZT v 8+… jsem nebrala nic jelikož se podařilo přirozeně, ale také nedopadlo. Biochemické bylo také přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.12.16 17:51

Holky, já budu mít doporuceni z Ostravy nebo Olomouce.
V tel. se neptala tak jsem ani nepripominala, že nejdu z Prahy jen připomínala ať mám a sebou doporučení.

U ní jsou výsledky dřív, než za měsíc, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.12.16 17:56

@Zitunka Ja u ni byla prave pres CAR u Apolinare - u Apo jsem dostala zadanky s podezrenim na imunitni problem a kdyz jsem sla pak k Malickove tak uz jsem mela vysledky. Nasla mi zvysene NK bunky a hned jsem zacala brat Medrol. Po mesici a pul jsem konecne poprve otehotnela (po IUI) a v 8tt zacala Medrol vysazovat, ale o tri tydny pozdeji jsem musela na revizi, take zamlkle tehotenstvi :( Ted mam sestinedeli a po novem roce pujdu zase do CAR na konzultaci co dal a take asi k Malickove na kontrolni krev.. Hashimoto slysim prvne, ale ty moje NK bunky taky zabiji vse cizi tak by to mohlo byt to same:) udajne to obcas na imunologiich pojmenovavaji jinak 8o Urcite ji zkus, pry je nejlepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.12.16 17:58

@Efka2015 cast vysledku byla za tyden (volali, ze je neco blbe a rovnou objednali) a zbytek asi za dalsi tyden. Mesic to urcite nebyl, neboj:) Pak mi i posilala kontrolni vysledky uz jen pres mail a napsala jak upravit davku leku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.12.16 19:16

@Sisi5 děkuji. Partner musí jít také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.12.16 19:26

@Zitunka s dovolením odpovím, dnes jsem si to ještě ověřovala, protože jsem slyšela, že nemusí.
TAk mi to dnes potvrdila, berou spermie těch, co dojdou, protože je předpoklad, že když máš alergii na cizí, tak máš i na manželovy..
Snad to píšu správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.12.16 21:13

Holky no my jedem na kontrolní odběry 17.1, no a s chlapem jedu proto aby mi 320 km ve vlaku tam nebylo smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí