Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas ale vlastně nic. Chtěla jsem nabídnout lék, který mi zbyl a již nevyužiju, ale nakonec jsem si to rozmyslela, protože to není úplně košér nabízet na netu.
Tak moje tělo si dělá co chce. Po 10 letech poprvé samo bez stimulace vytvořilo použitelný folikul, dnes 18 mm + Pregnyl. Zítra zkusím IUI. Je škoda ho nechat jen tak odejít, co kdyby. Tělo je asi po těhu nějak nabuzené.
@Drbna777 píše:
Tak moje tělo si dělá co chce. Po 10 letech poprvé samo bez stimulace vytvořilo použitelný folikul, dnes 18 mm + Pregnyl. Zítra zkusím IUI. Je škoda ho nechat jen tak odejít, co kdyby. Tělo je asi po těhu nějak nabuzené.
@Drbna777 prásknu ti taky něco pořádnou MS jsem dostala po porodu 1.12 (odešla mi konečně i ta krevní sraženina), a já byla 6.1.17 na kontrole, což překvápko, to jsem už byla 36 DC, čerstvě po ovulaci a smiznice 8,6 mm a to B jakýkoliv léků… Stejnou mám tak v půlce cyklu při 2×4 utruši a 4×1 estrofemu.
Vůbec netuší co se děje s mým tělem, MS stále nemám zatím… A nemám nic zatím brát…
Tobě držím moc a moc prsty aby iui klaplo, zasloužíš si to.
@milas píše:
@Drbna777 prásknu ti taky něco pořádnou MS jsem dostala po porodu 1.12 (odešla mi konečně i ta krevní sraženina), a já byla 6.1.17 na kontrole, což překvápko, to jsem už byla 36 DC, čerstvě po ovulaci a smiznice 8,6 mm a to B jakýkoliv léků… Stejnou mám tak v půlce cyklu při 2×4 utruši a 4×1 estrofemu.
Vůbec netuší co se děje s mým tělem, MS stále nemám zatím… A nemám nic zatím brát…
Tobě držím moc a moc prsty aby iui klaplo, zasloužíš si to.
I ty si to zaslouzis!!! To co sis prozila je zlej sen, ale jsi uzasna jdea dal a bojujes. Pro me jsi hrdina
![]()
@Simi11 no no jaký hrdina? Strašpytel jsem taky neboj… No mě se taky zbláznilo tělo žádnou MS ještě nemám a to jsem 46 DC.
@milas píše:
@Simi11 no no jaký hrdina? Strašpytel jsem taky neboj… No mě se taky zbláznilo tělo žádnou MS ještě nemám a to jsem 46 DC.
To je normalni. Ja ji dostala presne na den po 6 tydnech. Me to i rikal mudr pocitala jsem s tim.
@milas doktor mě před lety říkal, že po těhotenství je jako pohnojeno a může se naopak za dařit. Jsem zvědavá jak dopadnes na kontrole. Držím palce ať se někam hnete. Příteli teď před IUI dělali spermiogram a ma ho lepší než před 6 lety. Dokonce psáno, že při Ivf není třeba Isci ani Pisci. No ale já ho raději dám. Bude to náš poslední pokus.
@Drbna777 tak my už máme 4 ivf taky vybráne… Takže tak… Máme poslední mražáček… No a co bude dál? Nevíme
@milas třeba to zase vyjde. Už jsi si toho vybrala dost. Ja teď zkousim čínskou medicínu a ta mě nahodilá menses a možná i ovulaci, tak teď budeme zkoušet inseminace.
@Drbna777 na mě čína nereaguje ani bylinky neee brr… Jasně možná ti teď iui vyjde, držím pěsti.
@milas Já jsem zkoušela minulý rok čínu a nereagovala jsem 3/4 roku, teď chodím přímo k čínance a reakce hned po měsíci. Takže možná záleží i na terapii.