Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Drbna777 novidíš a mi omohlo těhu taky už mám další MS a bez léků, sice po 44 dnech, ale je pravda že je. Tohle bez léků nemám… Takže nevím jak reagovat???
A to v neděli odjimždíme do Prahy k Malíčkove, ale od neděle máme welness v Praze…
@milas Třeba ti to těhotenství nakonec pomůže k vytouženému miminku. Já jsem čerstvě po inseminaci a zkusila jsem zase čínskou medicínu. Schválně jsem se koukala na složení lektvarů po IVF a teď po inseminaci a dost se liší. Tak uvidíme. I mě napíchala do ucha jiné body. Paradoxně mě doporučila, že se doma nemáme snažit, naopak zklidnit dělohu. No kdybych věděla jak se to dělá tak to udělám. Vzhledem k tomu, že chlap přišel oba dny až pozdě večer a utahaný, tak nebyl problém její doporučení dodržet
Užij si hezky relax. Jinak chodím na TČM.
@Drbna777 jj já měla vyhlášeného taky dr a nic…
Ale co co má být to bude zrovna vcprra porodila dalďí holčina co měla termín v lednu a bohužel maličká nežije!!! Šok a hrůza i pro mně.
Diůly ižijene si relax a tobě držím pěsti.
@Drbna777 jj byl ve špitále a ráno zjistii ze ji nebije srdíčko
Holky, prosím, dokdy jsou výsledky dr Malíčkové?
Myslím, že jsem četla něco o tom, že ty první do týdne do emailu? A pak nějaké podrobnější ještě?
@Efka2015 ahoj, ja mela prvni vysledky za tyden a zbytek za dalsi tyden (celkove imuno u ni). Kdyz jsem sla jen na kontrolni NK tak to bylo snad za 4 dny od ni v mailu (psala jsem ji o vysledky prvni).
Tak mi dnes brali krev v CAR, ať k ní nemusím 2×, a trvají výsledky 3tydny, tak ona už to asi bude mít v ruce…?Nebo u ní možná nějaké další testy, nevím ![]()
@Efka2015 k ni asi pujdes pak na konzultaci v pripade, ze tam bude neco blbe. Ja tenkrat mela poprve zadanku z CAR a volali, ze blby a objednali k prim. Malickove, ktera mi rekla co a jak a nasadila lecbu. Dnes jsem u ni byla opet, dala mi zadanku na dve veci a kdyz pry pujdu na krev zitra, tak ona bude mit vysledky uz v patek.. Oni ti daji urcite vedet:)
Zdravím, omlouvám se, že vám sem vstupuji. Už pár let navštěvuji prim. Malíčkovou. Chci se zeptat, jak vám nyní sděluje výsledky z odběrů? Poté, co se vrátila z dovolené? Stále je Vám posílá e-mailem nebo přes sestru? Děkuji za informace.
@Efka2015 cože? U Machače se bere krev přímo pro Mamučkovou vážně to tak je???