Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas díky, ale furt mám velké bolesti v břiše a už zase krvacim.
@Drbna777 píše:
@milas díky, ale furt mám velké bolesti v břiše a už zase krvacim.
Ahoj tak co krvaceni? Zkus dojit na krev. Chtelo by to utz nechces na pohotovost nebo nwkam k mudr? Treba je to hematom a nemela bys chodit jen lezet…
@Simi11 já také furt lezim, jak někam jdu tak to zase začne. Dnes jsem byla u paní doktorky a nechala mě nabrat i hCG. Ve středu by měla mít výsledky. Zarazila me ale informace, že Crinon není nic moc, mám prý raději brát Utrogestan. Do teď jsem žila v tom že je to stejné. Každopádně já si už předtím sama nasadila i Utrogestan, tak teď ho jen zvysim. Snad bude bublinky v pořádku.
Nemáte někdo zkušenosti zda Karlak a Gennet uvádějí hCG ve stejných jednotka ch? Jestli jo ![]()
Nemáte někdo zkušenosti zda Karlak a Gennet uvádějí hCG ve stejných jednotka ch? Jestli jo ![]()
@Drbna777 píše:
Nemáte někdo zkušenosti zda Karlak a Gennet uvádějí hCG ve stejných jednotka ch? Jestli jo
Ja jaem nikdy neslysela o ruznych jednotkach hcg. Az ve středu vysledky? Vetsinou jsou do 2-3 hodin, to je strasny tohle.ja znam jen utrogestan, ten tvuj lek jsem v zivote neslysela ![]()
@Drbna777 píše:
Nemáte někdo zkušenosti zda Karlak a Gennet uvádějí hCG ve stejných jednotka ch? Jestli jo
Proc ten smutny smajlík? Mas vysledky?
Mám
31 tak ještě doufám, zda není jiný výsledek. Zítra kontrola v Gennetu.
@Drbna777 píše:
@estrela ze by to od pátku kleslo o 500 jednotek?
Chjo, jo to je mozny. Nic jevytvari hcg tak to je pravdepodobny. Je mi to lito, moc.
![]()
@Simi11 tak uvidíme co mě reknou zítra. Každopádně se mě alespoň po 5 letech vubec podařilo otěhotnět.
@Drbna777
kéž bys zitra sdělila dobře zprávy…
Jani kleslo za 7dni o 5000jednotek, když tam nic není jde to dolů prudce.
Ale držím palce aby to nebyl Tvůj případ.
Taky jsem řešila ruzne jednotky nechápu ze to neni všude dle světových jednotek..
Holky měnrostlo ukázkově a pak prcek stejně chtěl na svět ach jo ale držím pěstičky