Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas já jsem manželovi řekla, jak mu to vyjde.
Ale čučel, když jsem mu řekla, že nemusí. V Podolí jsme museli být v 8 ráno nastoupeny 3 páry už.. a výsledky přesně za měsíc dopisem.
A to jsme vyjížděli i ve 3 ráno vlakem, protože pak nic už nepasovalo, abychom tam dojeli, protože jediný termín v 8 ráno jinak nic ![]()
@Efka2015 @Zitunka ano, je to tak, muj partner sel pro jistotu, nevedeli jsme, ale nechteli krev ani sperma takze tak.. napriklad ja mela jeste 3× spatny postkoitalni test a ten byl spatny i u cizich spermii:/
@Efka2015 a bude tě brát teda a kdy??? No mě se nechce jet same tak dlouho
@milas tak to já jezdila sama jen do Olomouce a to byla hoďka v Regiojetu jako nic.. Do Podolí jsme museli oba..
Jdu 13.2., ještě uvidím, kdy začnu krvácet, abych zhruba odhadla KET v lednu a zeptala se Machače, zda to zkusíme, nebo počkáme po Malíčkové.
Já jsem se ho neptala a rovnou se objednala, tak snad nebude mít problém mi žádanku vypsat..
@Drbna777 píše:
@milas ahoj, tak jsem ráno konečně testovala. Jsem úplně vynervovana a stejně nevím na čem jsem. Druha čárka sice je, ale o půlku slabší. Zítra to rozhodne krev. I když doufám, minule jsem čekala dvojčata a 12 den také čárka slabší. Tak drzte palce.
Ahoj tak jak? Kdy bude krev?
Už byla, ale začala jsem dost krvácet a bojím se zda jsem nepotratila. Takže zase nervy. Necham si asi pro jistotu udělat kontrolní krev zda stoupá jak ma. Moc bojim
@Drbna777 nechci tě nijak uklidňovat, ale já jsem krvácela během tehu několikrát, vždy jasne červená krev, pokaždé to byl polyp. Nikdy jsem je nemela, ale v tehu pořád, teď zase nic. Šla bych k lékaři, ty uvidí co a jak. Držím palce.
Ni me řekli že mám čekat az do 3 kdy jdu na ultrazvuk. Radeji si to necham zkontrolovat sama aby nebyl nějaký problém. Ze me i něco odešlo ![]()
@Drbna777 šla bych večer na pohotovost. Také jsem tam jezdila, zkontrolovali, řekli co a jak, 2× si mě tam i nechali, ale to už jsem byla 16tt. Polyp mi dělal i takové malé kousky sražené krve, ale jestli to je nějak hodně…třeba to může být i hematom, možností je bohužel plno. Nebyla jsi ráno na té kontrolní krvi?
@Drbna777 píše:
Už byla, ale začala jsem dost krvácet a bojím se zda jsem nepotratila. Takže zase nervy. Necham si asi pro jistotu udělat kontrolní krev zda stoupá jak ma. Moc bojim
Uf drzim palečky
![]()
A krvacis jako proudem nebo to byla jednorázovka?
Zatím jednorazovka. V patek si jdu k Malickove pro další intralipidy a nabere me krev. Přidala jsem si utrogestan.
@Drbna777 držím pěsti… Stále…
Holky já mám vyrvaný zub byl zánět a hnil…
Ahojte holky, tak už jsem si udělala termín u Mudr Malíčkové na 15.2, dříve to bohužel nešlo, ale i tak jsem za něj ráda.
Rozhodla jsem se, že dokud nebudu mít imunologii hotovou, do dalšího pokusu nepůjdu. Než mi zjistili ZT tak jsem se v noci šíleně potoka, to samé se odehrálo i teď první tři dny po ET, normálně se potím minimálně, jsem spíše zimomřivec, tak si myslím, že se v těle něco negativního dělo…
Můžu se zeptat jak probíhá první vyšetření? Ptala jsem se, jestli musí partner se mnou a ta paní asistentka mi řekla, že záleží no, já jí řekla, že problém je u mě, tak pak řekla, že teda nemusí. No ale moc příjemná asistentka teda nebyla…