Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
6.11.16 05:29
@milas píše:
@medmenka a co mám dělat? Zlatíčko naďe už nic nebolí iž nss hlídá a fohlíží a bude ochraňovat

Správně, tak to je. Budete úžasní rodiče, :hug:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
6.11.16 08:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.11.16 13:57

@Simi11 budem ale komu? Začínám mít strach že další nebudeme mít moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.11.16 16:56
@milas píše:
@Simi11 budem ale komu? Začínám mít strach že další nebudeme mít moc…

Hele je dulezity ze vis, ze tvoje vajicka umi udelat krasne miminko s manzelovymi spermiemi. To je zaklad. Takze tedka uz jen toho prdolku dopect v brisku do konce. Věřím, ze to takhle melo byt a tam nahore uz tuka na dvere zdravy mimi. Ted je taky důležitý, aby vas to s manzelem nepolozilo, ale semklo, sblizilo a zabojovali jste. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.11.16 19:44

@Simi11 no ve vajíčkách je průser to už minMachač řek, z 24 oplodběných a nádherně se vyvyjejícich byli 2, průser ve vajičkách, no Peťánek byl HB 2 kalita a čeká na nás HB 2-3 kvalita, ptozo se bojím. A pak do ivf už nee!!! Na to už bych neměla ani finančně ani fyzicky a ani nervy. Prostě pak už by jsme byli s chlapem sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.11.16 19:51

@Simi11 Ahoj, mohu se prosím zeptat, jestli se Ti po porodu množství NK buněk nějak uklidnilo a těhotenství proběhlo dobře? Snažím se vyčíst z diskuze, ale to mám ještě na dlouho a zatím jsem dočetla jen k 1. úspěšnému screeningu:) Také se léčím u Malíčkové, resp.po prvních výsledcích (NK buňky 26%) jsem dostala Medrol 16mg, po 4 týdnech to kleslo na 9% a dávka snížena na 4mg… V CAR jsem pak asi za 6 týdnů podstoupila IUI a povedlo se:) hned po pozitivnim testu kontrola u Malickove, ja mela NK pro zmenu na 19%, dle Malíčkové výsledek ok. Rekla mi, ze se srdecni akci mam Medrol vysadit a na dalsi kontrolu nemusím, mám se ozvat případě dalšího těhotenství.. Mám jen strach, jestli ten 8tt není moc brzy, když někdo bere léky do 14tt.. moc děkuji a pěkný večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
6.11.16 20:09

@milas už sem moc nechodím, ale občas nakouknu…Strašně jsem držela malýmu palce a věřila, že to zvládne. Bojoval moc statečně…Přijmi prosím mojí upřímnou soustrast… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.11.16 20:25
@milas píše:
@medmenka a co mám dělat? Zlatíčko naďe už nic nebolí iž nss hlídá a fohlíží a bude ochraňovat

to si piš že na vás dohlíží :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.11.16 21:09

@milas
Milá Milas, je mi to strašně líto. Také jsem celý Váš boj nesledovala, ale jak jsem sem před pár týdny nakoukla, nemohla jsem na Vás přestat myslet. Cítím ale, že ty miminko mít budeš, ať už z IVF nebo přirozeně. Já se snažila o mimi 10 let, hromada IVF, hromada problémů u mě, hromada problémů imunologických. 3 potraty. Nakonec jsem otěhotněla po 40. narozeninách přirozeně, prostě ten náš bobeš tam někde na nás čekal. A na Vás čeká též a navíc bude pod ochranou Petříčka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.11.16 22:55

@milas kdysi jsem do této diskuze chodila a občas nahlédnu. Sledovala jsem tvůj příběh a hodně jsem držela Petříčkovi - vám oběma palce. Tohle by se nemělo stávat. Upřímnou soustrast tobě i manželovi. A jak píšou holky, věřím tomu, že si k vám miminko najde cestu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.11.16 08:51
@Sisi5 píše:
@Simi11 Ahoj, mohu se prosím zeptat, jestli se Ti po porodu množství NK buněk nějak uklidnilo a těhotenství proběhlo dobře? Snažím se vyčíst z diskuze, ale to mám ještě na dlouho a zatím jsem dočetla jen k 1. úspěšnému screeningu:) Také se léčím u Malíčkové, resp.po prvních výsledcích (NK buňky 26%) jsem dostala Medrol 16mg, po 4 týdnech to kleslo na 9% a dávka snížena na 4mg… V CAR jsem pak asi za 6 týdnů podstoupila IUI a povedlo se:) hned po pozitivnim testu kontrola u Malickove, ja mela NK pro zmenu na 19%, dle Malíčkové výsledek ok. Rekla mi, ze se srdecni akci mam Medrol vysadit a na dalsi kontrolu nemusím, mám se ozvat případě dalšího těhotenství.. Mám jen strach, jestli ten 8tt není moc brzy, když někdo bere léky do 14tt.. moc děkuji a pěkný večer!

Tak to jsem mela uplne stejne nervy. Ja vysazovala s vyzivou z placenty tzn 14 tt ale nemela jsem medrol ale injekce.
Jen si vubec nepamatuji hodnoty.ale urcite bych ji verila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.11.16 10:38

@Simi11 Děkuji, no snad to bude ok a už se mimi mé imunitě ubrání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.11.16 11:38
@milas píše:
@Simi11 no ve vajíčkách je průser to už minMachač řek, z 24 oplodběných a nádherně se vyvyjejícich byli 2, průser ve vajičkách, no Peťánek byl HB 2 kalita a čeká na nás HB 2-3 kvalita, ptozo se bojím. A pak do ivf už nee!!! Na to už bych neměla ani finančně ani fyzicky a ani nervy. Prostě pak už by jsme byli s chlapem sami…

Jasne chapu :hug: :hug: :hug: treba ten posledni boban je právě ten pravej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.11.16 12:15

@Simi11 no uvidíme co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.11.16 20:36
@milas píše:
Takže jsem maminka andílka… V 1 měsíci na dnes opustil Petříček bojovníček…

ach jo :( ted to ctu…je mi to moc lito :( :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital