Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No jo jenže teď je uůkol největší ani doktoři nemůžou přijít na to proč stále Petřík padá s tlakem… Pořád netuší čím by to mohlo být že je takový že to není běžné ani uctak naličkých miminek… Bojím s o něj
@milas tak to jsem se pěkně sekla
a co s tím tlakem požádat o konzultaci? Co třeba napsat Malíčkové jestli nemá někoho z tohoto oboru a tomu poslat veškeré výsledky co máte, jestli by ho něco nenapadlo ![]()
Ahoj holky, vtírnu se, prosím nepřebývá některé z vás Prednison? Sháním urgent i malé množství na překlenutí… díky moc.
Holky tak Malíčková mi napsala že takové malé dětičky neumí léčit, bohužel infekce byla ve střevech odopetovái kus tenkého střeva a kus tlustého a jsme v kritickém stavu a čekáme jestli se obnoví kličky v tenkém střevu pokud ne tak… Je to konečná… Modlíme se a prosíme o sílu a podporu… Bojím se o něj
@milas ach jo… držím Vám MOC a MOC palce, myslím na Vás, věřím, že to Petříček zvládne.
![]()
@milas kočko strašně moc na vás s Petříčkem myslím a držím moc palce ať to všechno dobře dopadne a maličký to zvládne, už vybojoval takový kus cesty. Držte se
![]()
@milas ach jo to je teda… hlavně že se to našlo a snad už bude jen dobře musí! ![]()
@milas píše:
Holky tak Malíčková mi napsala že takové malé dětičky neumí léčit, bohužel infekce byla ve střevech odopetovái kus tenkého střeva a kus tlustého a jsme v kritickém stavu a čekáme jestli se obnoví kličky v tenkém střevu pokud ne tak… Je to konečná… Modlíme se a prosíme o sílu a podporu… Bojím se o něj