Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 děkuji za radu, zkusila jsem to navíc jsem si všimla že mi minule psala že na žádost o výsledky mám použít jiný mail, tak jsem pro jistotu napsala na něj, snad se ozve.
@sicinka13 píše:
@Simi11 děkuji za radu, zkusila jsem to navíc jsem si všimla že mi minule psala že na žádost o výsledky mám použít jiný mail, tak jsem pro jistotu napsala na něj, snad se ozve.
Jojo ja píšu vse rovnou na dva maily ![]()
Ahoj holky, mate tu nekdo zvysene NK bunky? Za jak dlouho vam zabrala lecba? Beru Medrol, zatim tyden..
Dobré ráno holky, tak na mě ani Dexamed, ai Pentomer nezabral, už zbývají jen intralipidy, to jsem na to zvědavá, po 10 týdnech léčby…myslíte, že je ještě naděje??jediný svetlý bod je pro mě - @milas, jak se daří?? U Tebe intralipidy byly úspěšné že??
@baby80 no jak se daří? Tohle je poklad po intralipidech…
Náš Petříček dnes začínám dle utz 23 tt
@estrela copak? Utíká to že? Už tu gotečku mám 10 dní a prcek už krásně kope
@milas já na tebe dost často myslím, jak zvládáš a tak. Jsem ráda, že je všechno v pořádku. Už vybíráš kočárek? ![]()
@estrela no po kočárku koukáme ale chci nějaký z druhé ruky aby byl krásný praktický a nedrahý…
@milas No krása, gratuluji, to se mám na co těšit, je to ěžká cesta, a ale pořád doufám, e i nám se podaří ![]()
@milas No krása, gratuluji, to se mám na co těšit, je to ěžká cesta, a ale pořád doufám, e i nám se podaří ![]()
@baby80 věřím tomu, no prcek už si v bříšku umí i hezky zakopat…