Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas píše:
@Drbna777 nemáš zaůnět zubů? Mamka měla, taky hrozný zánět a nevěděla o tom ořád měla vysokou cukrovku
Bohužel nemám. Už jsem byla u dvou zubařů a nic. Ještě mě napadl žlučník. Tak chci v létě jít na konzultaci na gastro a uvidíme. Bohužel mám CRP cca 20 - 25 takže někde putuje malý zánět a ten se moc neprojevuje.
@SáraW já brala Prednison, ten mi vysadila kolem 12tt. I tak jsem pak chodila co 4 týdny na kontroly, sleduje Tě i v průběhu těhotenství. Utrogestan mi vysazovali kolem 12 tt taktéž.
@panikralickova tak já na nontroly k Malíčkové už nejezdím prý mě chce vidět až jak se začnem snažit o druhé
@milas Po delší době sem sem mrkla, je to krása, jak mimi v bříšku roste a vyvíjí se, držím pěsti a užívej! ![]()
@Tinakaterina Super se neustále přesvědčovat, že se může zadařit
Gratuluji k dcerce!
@Betelges píše:
@milas Po delší době sem sem mrkla, je to krása, jak mimi v bříšku roste a vyvíjí se, držím pěsti a užívej!
Díky sama koukám jak to letí, teď prcka uvidím až za 3 týdny…
Zdravím všechna děvčata, a fandím nám všem, ať dojdeme do zdárného konce
jsem teď po léčbě 7 týdnů Dexamed, nezabral, ba naopak TnfAlfa ještě vyšší…
následně mám brát 5 týdnů Pentomer… při úspěchu Et s intralipidy… měla jste to některá??? Děkuji za každé rady a povzbuzení ![]()
@baby80 já měla pentomer a metypred nezabral mepla jsem zamlklé těhu dvojčátek, pak dexamed biochemické (vždy mi krásně tnf alfa šla dolů a s kousnutím miminek opět hrozivě nahoru a bylo vymalováno) teď jsem měla KET s intralipidy a končím 14 tt…
@milas děkuji moc za povzbuzující odpověď, uvidím tedy za 5 týdnů, a ty intralipy budou teda fajn…
a dávali Ti je před Et i po Et?? A jak dlouho, jestli se můžu zeptat?? Děkuji
@baby80 ja jsem měla opu 29.2 pro hrozící ohhss bylo 30 vajíček a z toho 24 embriek a jen 2 mražáčky nádherné zůstali, tak musel byt ET odložený a 8 dní před KETem mi dali infuzi a 8 dní po KETu další a to jsem měla lehce pozitivní test a pak za 2 týdny kontrola u Maličkové a od druhého ketu do 20 dní jde měla 3 intralipidy a to jsem viděla tehdy i našeho prcka byla jsem už dle utz 6+3
@milas děkuji, tak to je povzbuzující, vím, že ta cesta je moc těžká a dlouhá, ale opravdu se podaří nakonec všem. Přeji hlavně pohodu a blahopřeji k miminku ![]()