Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
4.7.16 22:19

Holky nebojte vše je zatím ok odpovídám 12+4 a mám 6 cm a tatínek si všimnul že jsem nejspíš kluk jak buk a paní dr to mu potvrdila pravděpodobně jsem kluk… A screening dopadl dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
4.7.16 22:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.7.16 06:01
@milas píše:
Holky nebojte vše je zatím ok odpovídám 12+4 a mám 6 cm a tatínek si všimnul že jsem nejspíš kluk jak buk a paní dr to mu potvrdila pravděpodobně jsem kluk… A screening dopadl dobře
:hug: :hug: :hug: huraaaaa chlapeček, melas pravdu  :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.7.16 07:21

@Simi11 asi joooo pokud se nám to nezmění tak mám pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.7.16 07:53
@milas píše:
@Simi11 asi joooo pokud se nám to nezmění tak mám pravdu

Většinou pindik nezmizí :-) obracene je to mozny ale kdyz tam jednou je… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.7.16 08:20

@Simi11 no uvidíme já ten pocit mám že to bude kluk jak buk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
5.7.16 08:30

@milas Mě kluka říkali, také už od toho 12tt. Prý „tak tohle k přehlédnutí není“ :D Mili, já vždycky chtěla holčičku, po těch peripetiích, které jsou zčásti dědičné, jsem změnila názor a teď už bych vůbec neměnila. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.7.16 09:20

@estrela mě to je úplně jedno co to je já mám radost že je zdravé a třeba druhá bude holčička??? Kdo ví. I Jorka byl překvapený že mu to připadá na kluka? Poznal to prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.7.16 10:21

@milas :potlesk: gratuluji :kytka: víš jak tohle se tak krásně čte. Hrozně moc ti držím palce, já se na nějakou dobu odmlčím, ale budu na vás myslet. Potřebuji od emimina asi pauzu, ale boj bude pokračovat, jsi pro mě veliká motivace že i přesto hrozně dlouhé snažení je naděje že se to prostě jednou povede. :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.7.16 10:38
@medmenka píše:
@milas :potlesk: gratuluji :kytka: víš jak tohle se tak krásně čte. Hrozně moc ti držím palce, já se na nějakou dobu odmlčím, ale budu na vás myslet. Potřebuji od emimina asi pauzu, ale boj bude pokračovat, jsi pro mě veliká motivace že i přesto hrozně dlouhé snažení je naděje že se to prostě jednou povede. :hug: :*

Chapu drz se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.7.16 10:59

@medmenka ja ti taky mi moc držím přstivať se zadaří, my šli do toho 4 ivf a nějak jsme přestali věřit i když naděje s ontralipidy byla ale nějak jsme si to nepripouštěli a chlap začal se vyptávat na osvojení a tak. A vidíš první test si řilkal že tam nic nevidím a já viděla… A ejhle… Mimi tam je a asi mám pravdu na kluka no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
5.7.16 21:38

@milas Krásné zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.7.16 22:02

@Drbna777 nemáš zaůnět zubů? Mamka měla, taky hrozný zánět a nevěděla o tom ořád měla vysokou cukrovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
6.7.16 09:36

Ahoj, občas jsem do téhle diskuze nakoukla, tak se podelim o svoji radost a mozna to někomu dodá nový optimismus. Po pěti letech problémů, potratech, devíti transferech, jsme se dočkali a po léčbě Dexamedem u paní primářky se nám minulý týden narodila krásná zdravá dcerka. :srdce:

Hodně štěstí všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
6.7.16 10:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie