Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas píše:
Tak prcek má 1,59 cm, jsem 8+0, TP je 13.1, 20.6 je screening krev, 4.7 je screening utz, a 30.6 jdu na kontrolu na gyndu. A ofitko jsem na rizikáči, nemocenská pokračuje
Nadherna zprava dne. Takze tedka 4.7. dalsi krok.
a budes koncit první trimestr.
![]()
mmch kočko na té průkazce je k přečtení Tvé jméno i rodné číslo, opatrnosti nneí nazbyt, já byt to buď smazala nebo začernila, bála bych se zneužití. ![]()
@estrela díky za info raději snazabé, tak tak tady je to veřejné
@milas jupí jupiiiii ja mám takú radosť
ked si spomeniem na to že sme 29.2 boli spolu na OPU a tento prcícek je z toho dna..mám obrovskú radosť..moc ti to prajem, toto je to vytuzene miminečko..hlavne sa moc opatruj a nestresuj sa..už bude len dobre a vychutnavaj si tehulkovanie…
![]()
@Ezetka no kupodivu ani nezvracím, ano ano náš malý zázrak (manžel říká že je to holčička) tak je z přestupného dne… A doufám že je silný bojovníček a zvládnem to do ledna společně 2v1.
Vůbec nezvracím sem tam trošku pozlobí bolestí žaludek a trošku žaůha a večer aoánek cítím prsa ale jinak ok…
A co ty? Jak válčíš?
@milas jeeee tak to máš krásny priebeh
to vieš, všetko zle si si už vybrala tak si zaslúziš bezproblemove tehotenstvo…bojovniček je to silný a v lednu sa budete všetci doma z neho tešiť
som zvedavá, že či to bude holčička ![]()
No a ja sa chystam na OPU, v priebehu tohoto týždňa bude..vo štvrtok som bola na UTZ a mám 14 folíčkov a su v rovnakej velkosti tak na tie šilené dávky hormónov dobre reagujem, bála som sa toho mnozstva ale pri dlhom protokole je to asi bezna dávka..mám denne 300j fostimonu..vyfasovala som 40 ampulí po 75j tak denne pichám 4ks.
Zajtra mam ešte jeden UTZ či pribudli ešte nejake foličky a jak narástli a uvidi sa kedy pojdem na odber..no dúfam že čoskoro bo ma podbríšek riadne tlačí už..sa mi i ťazko zohýba… ![]()
@milas hej to teda mám
hladala som si tu v rôznych diskusiach že take velke dávky dávaju tým ktoré maju problem s folíčkami a ja ich mala pri prvom IVF dosť len mi nezašlapala Elonva tak ako by mala, dozvedela som sa od mojej kamarátky čo pracuje v inom CAR že Elonva je len jednoduchší spôsob ako získať folíky ale v nich su po nej nekvalitne vajíčka, ja mala z 18 len 9 takže špatná štatistika..tak pri tomto dlhom protokole nejdu na kvantitu ale kvalitu a jak mi odstavili vaječniky tak mi ich naštartovali takouto šílenou dávkou ktorú mi ponechali..a doktorka povedala že reagujem krásne a nie som prestimulovaná bo ten počet je primeraný tak snád nebude velký odpad..uvidím po OPU ![]()
Priznám sa ale že mám i tak strach z OHSS, dúfam že sa ma vyhne ![]()
@Ezetka dávej bacha a bílkoviny už teď hodně dávej do sebe, eidam tvarůžky a podobně. Raději takhle