Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@gabriela.h2410 píše:
Přemyslim o tom znama mi doporucila a co jsem tak cetla tak patri k nejlepsim takze to zkusim tam protoze opravdu nejsem spokojena nejdrive mi muj gynekolog nebyl sest let schopny rict proc to vlastne nejde nebo jaky je problem a ted zase tohle. takze budu uvazovat spis o tom olomouci
Hele neuvazuj ale jednej. Zitra tam cinkni a sup jdi tam. Jde o tebe tak žádný ohledy.
@gabriela.h2410 Ivf Clinic Olomouc a dr. Machač vřele doporučuji
@Simi11 ano!!! mas naprostou pravdu dekuji zitra cinknu a dam vedet ![]()
@gabriela.h2410 píše:
@Simi11 ano!!! mas naprostou pravdu dekuji zitra cinknu a dam vedet
No super. Chtej pouze mudr Machače
@Simi11 píše:
No super. Chtej pouze mudr Machače
Přesně tak…
@Simi11 to že se to Mili povedlo
je moc fajn
ale M. není bůh, bohužel a některá jeho tvrzení, že je vše ve vejcích, když se nakonec zjistí jinde, že spermiogram je patologický
nám třeba pomohla hodně mudr. Soušková
ale jinak všichni jsou fajn…
@Veeru píše:
@Simi11 to že se to Mili povedloje moc fajn
ale M. není bůh, bohužel a některá jeho tvrzení, že je vše ve vejcích, když se nakonec zjistí jinde, že spermiogram je patologický
nám třeba pomohla hodně mudr. Soušková
ale jinak všichni jsou fajn…
Jasne nekomu pomuze ten jinymuten, ale v Ostrave s tim pristupem ji asi nepomuze vubec.
@Simi11 píše:
Jasne nekomu pomuze ten jinymuten, ale v Ostrave s tim pristupem ji asi nepomuze vubec.
Přesně tak Ostrava všechny cary v Ostravě stojí za…
Ahoj Milas, tak co žaludek. A co zitra srdíčko. Tesis a bojis vid?
![]()
@Simi11 ahojky bojím a moc!!! A žaludek dobrý ten se ozylvá jen když má málo. No a jinak nezvracím a jím vše co se dá a hubnu už mám 1-1,5 kg dole, no a prsa nebolí
@milas píše:
@Simi11 ahojky bojím a moc!!! A žaludek dobrý ten se ozylvá jen když má málo. No a jinak nezvracím a jím vše co se dá a hubnu už mám 1-1,5 kg dole, no a prsa nebolí
To je normalni, hubnuti prsa atd. Pockej az ti řekne ze je vse ok, pak se ti zase nejaky příznak ozve, pak zase vysumi. Je yo jak na houpacce. Jeden den jsem mela prsa bolava nabehla, dalsi den jsem je mromackla na hrudnik. Nic to neznamena.
Kam a v kolik jdes? Napises hned? Pamatuju se na sve utz. Jenze ja uz v tuhle dobu mela jedno krvaceni a kontrolu na pohotovosti. Ty to budeš mit vse bez problémů. Musíš!!!
@Simi11 no mám být v 11:15 u Machače v Olomouci a pak si ještě skáknu na kapak na intralipidy a skusím napsat… Opravdu