Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 jj kontrola u Malíčkové v pondělí a utz u Machače 24.5.
Jj bojím bojím a i chlap se uklidnil věří Mimi. Opravdu.
@milas píše:
@Simi11 jj kontrola u Malíčkové v pondělí a utz u Machače 24.5.
Jj bojím bojím a i chlap se uklidnil věří Mimi. Opravdu.
Tak to jsou nádherné zpravy!!!
@milas Průkaznější, že miminu se daří dobře už to podle testů snad ani nemůže být
, to je radost se dívat ![]()
@milas no našla som si tu v diskusiach nejake info o tom Zoladexe.. je to vlastne implantat ktorý mi takou tučnou ihlou aplikovali do podkožia na bruchu a bude sa mi to uvolňovať 4-6týždňov…pri dlhom protokole sa pichaju rozne preparáty a ja vyfasovala prave toto ale fukciu má rovnaku ako tie dalsie..zatial sa cítim ok, iba ma boli podbříšek a citim tlak vo vaječníkoch tak snád nič viac nenastúpi ako je návaly horka atd ![]()
Ty máš tak krásne testíky, mám obrovskú radosť že konečne si sa dočkala a i manžel sa ukludnil, to je moc dôležité bo musíš byť v naprostej psychickej pohode ![]()
@milas to je jasný, to už budeš stále…tomu rozumím moc dobře, já měla,,akční"celý těhotenství. Neboj KM to maximálně pohlídá ![]()
@Ezetka no sklidnil se divoch jeden ale aby už konečně bylo vše ok, zítra testy u Malíčkové, za týden v úterý utz jesti je prcek kde má být a jestli má srdíčko?
Bojím bojím…
No a co ty? Jak dlouho vlastně máš mimt ten přechod?
@milas tak to je dobre, miminečko mu utiahlo uzdu
neboj všetko bude v poriadku, už sa nič nestane to zle si si už vybrala a čaká ťa už len krásne obdobie tehulkovania ![]()
Ja mám 27.5 kontrolný UTZ a začnem stimulovať v ten deň…ale mala by som ešte počas tých 14 dní do UTZ dostat MS tak snad nedorazi bo sme skúsili ešte IUI kedže som po liečbe
a ak bude mať doraziť tak snáď dorazí včas a nebudem musieť čakať ![]()
Ahoj holky, kdo už máte miminko a léčily jste se u pani primářky, rodily jste předčasně? Mám Utroš a Clexane do 34 TT, pry to po vysazení může přijít. Tak by mě zajímalo, komu se to tu stalo? Díky za odpovědi. ; )
@Ezetka tak a MS nedorazí a je to pořádný bojovný mimisek!!!;
@Fíífía tak jsem zvědavá
syna jsem přenášela a nakonec porod vyvolávali. Tak uvidíme, jak to bude tentokrát po té léčbě. Děkuji. ![]()
A měla jsi taky i Clexane?