Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas teda takovou dobu jsem tu nebyla a ty mě takhle překvapíš, super moc ti to přeju
![]()
@milas Teda, pár dní tu nejsem hned tu vykoukne krásná galerie testů!!! Super!
Hcg je úplně normální, buď v klidu. Moc moc držím palce!
@Bea1979 díky mi ojím se snažím se myslet že to prcek zvládne…
@milas píše:
@Bea1979 díky mi ojím se snažím se myslet že to prcek zvládne…
Hele vic stejně nemuzes delat. Nervy mu nuzou ublizit, tak zkus myslet na to, ze budes v lednu mama a ne na kraviny. Pujdes jeste treba dnes na hcg?
@Simi11 je to zbytečné test vyslovil ještě dřív než kontrolní čárka Mimi se má u mě zatím dobře zatím se mu v bříšku líbí…
@milas píše:
@Simi11 je to zbytečné test vyslovil ještě dřív než kontrolní čárka Mimi se má u mě zatím dobře zatím se mu v bříšku líbí…
No tak. hlavne ze sis takhle odpověděla
bud stale pozitivní
@baby80 píše:
Ahojky holky, mohla bych se přidat??mám po výsledcích u paní Maličkové…vysoké TNF-Alfa 66%…budu léčena Dexamed až na 8 týdnů, při neúspěchu popřípadě intralipidy…a teď k dotazu-jak se to bere a na co se mám připravit?? Vím, že mi vše vysvětlí jak pojedu pro léky ale raději bych Vaše zkušenosti… A zda potom bylo úspěšné těhotenství?? Čeká mě po této léčbě 8.pokus…děkuji
ahoj, jen nakukuju.. také jsem měla takovou hodnotu TNF Alfa a k tomu nízkou svou imunitu (IgG 3). Dr. Malíčková mi nasadila Subcuvii - injekce imunoglobulínu. Ten umí potlačit to špatné a povzbudit to dobré. Několik týdnů jsem chodila každé podnělí na injekci, Dr. Malíčková sledovala hodnoty a pak dala pokyn k transferu. Povedlo se a jsem ve 21 tt
I během těhu chodím na odběry a kdyby se hodnota pohybovala ve špatných číslech, zase mi začnou píchat Subcuvii. Dr. Malíčková není střelec, u ní jseš v nejlepších rukách. Držím pěsti ![]()
@MartinaCV píše:
ahoj, jen nakukuju.. také jsem měla takovou hodnotu TNF Alfa a k tomu nízkou svou imunitu (IgG 3). Dr. Malíčková mi nasadila Subcuvii - injekce imunoglobulínu. Ten umí potlačit to špatné a povzbudit to dobré. Několik týdnů jsem chodila každé podnělí na injekci, Dr. Malíčková sledovala hodnoty a pak dala pokyn k transferu. Povedlo se a jsem ve 21 ttI během těhu chodím na odběry a kdyby se hodnota pohybovala ve špatných číslech, zase mi začnou píchat Subcuvii. Dr. Malíčková není střelec, u ní jseš v nejlepších rukách. Držím pěsti
Díky moc k ní už chodm 2,5 roku je zlatá
@MartinaCV děkuji moc za povzbuzující zprávu, ve středu tam jedu na konzultaci, tak uvidíme, už teď toberu jako velký krok vpřed po 3leteh snažení