Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
16.5.16 14:32

@Tinakaterina
To je na ředėní krve? Měla jsem fraxiparin ten jsem vysadila v 37 tt s utrošem.
Ty jsi měla dexamed v těhotenství viď? Já taky.Kdy jsi ho vysadila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
16.5.16 15:22

@Fíífía Jo, je to podobné - Fraxiparine a Clexane. (Nejdřív jsem měla Fraxiparine, ale měla jsem na něj alergii.) Dexamed jsem vysadila nějak na nový rok. Ve 30 tt jsem pak vysadila Stacyl. Utros a Clexane mám vysadit v ukoncenem 34 TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.16 20:12
@milas píše:
@Ezetka tak a MS nedorazí a je to pořádný bojovný mimisek!!!;

Tak co km? Kdy budou výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.5.16 15:21
@Simi11 píše:
Tak co km? Kdy budou výsledky?

Včera Hcg 3631, něco s placentpu je k statní budou ve čtvrtek. No pokud bude vše ok tak 24.5 po utz budou posllední intralipidy a chce výsledek z 1. Trimesriálního screningu poslat A do Prahy už nepojedu a pokud budou horší nafasuji léky a testy pak zase v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.5.16 17:18
@milas píše:
Včera Hcg 3631, něco s placentpu je k statní budou ve čtvrtek. No pokud bude vše ok tak 24.5 po utz budou posllední intralipidy a chce výsledek z 1. Trimesriálního screningu poslat A do Prahy už nepojedu a pokud budou horší nafasuji léky a testy pak zase v Praze

Nadhera. Co mas s placentou? Ta jeste neni ne? Ta se dovyviji nekdy kolem 12 tt ne? Ja ji mela na predni stene. Des :cert:
Hcg překrásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.5.16 17:22

@Simi11 no s placentou že se už začilná vyvíjet a ta srážlivost tam je ukázková podle nějakých testů já jim nerozumím ale že to zatím vypadá skvěle podle paní primářky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.5.16 17:55
@milas píše:
@Simi11 no s placentou že se už začilná vyvíjet a ta srážlivost tam je ukázková podle nějakých testů já jim nerozumím ale že to zatím vypadá skvěle podle paní primářky

Tak úžasný :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.5.16 19:02
@milas píše:
:potlesk: :potlesk: mám s tebe obrovskou radost :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.5.16 20:17

@medmenka díky díky, snad už to bude ok, a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.5.16 20:31

@milas tak já se chystám na IVF a až se tělo oklepe ze stimulace, tak pro případné zmrzlíky.
Já doufám že tě budu následovat, jsi pro mě opravdu obrovská motivace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.16 01:10

Dobrý den zdravím všechny :mavam: Jmenuji se Gabriela, o miminko se snažím již osm let. U mne byl zjištěn syndrom PCOS. Za sebou mám laparku + skarifikaci a dvě neúspěšné IUI. Chtěla bych se zeptat, jestli je tady nějaká z vás se stejným problémem, které se podařilo otěhotnět pomocí IUI. Samozřejmě vím, že je to individuální, ale samy to určitě znáte, ten pocit, kdy chcete slyšet, že to někomu vyšlo a doufáte, že vám to vyjde taky. Pro mne už je ta doba opravdu neúnosná a nekonečná :,(. Jinak vám všem přeji mnoho štěstí a všem držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.5.16 07:30
@gabriela.h2410 píše:
Dobrý den zdravím všechny :mavam: Jmenuji se Gabriela, o miminko se snažím již osm let. U mne byl zjištěn syndrom PCOS. Za sebou mám laparku + skarifikaci a dvě neúspěšné IUI. Chtěla bych se zeptat, jestli je tady nějaká z vás se stejným problémem, které se podařilo otěhotnět pomocí IUI. Samozřejmě vím, že je to individuální, ale samy to určitě znáte, ten pocit, kdy chcete slyšet, že to někomu vyšlo a doufáte, že vám to vyjde taky. Pro mne už je ta doba opravdu neúnosná a nekonečná :,(. Jinak vám všem přeji mnoho štěstí a všem držím palce :kytka:
ahoj moc drzim palce. Mne osobne iui nepomohlo, ale jw to tim, ze po lecbe u km jdes na jistejsi ivf. Osobne jsem mela 8 nebo 9 iui uz ani nevim. Sekala jsem to jako Baťa cvicky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.5.16 07:31
@Simi11 píše:
ahoj moc drzim palce. Mne osobne iui nepomohlo, ale jw to tim, ze po lecbe u km jdes na jistejsi ivf. Osobne jsem mela 8 nebo 9 iui uz ani nevim. Sekala jsem to jako Baťa cvicky.

Az potom se prislo na imunp chybu takze bych iui mohla mit klidne 100. Ale jinym pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.5.16 07:49

@gabriela.h2410 mě taky 5 iui nepomohlo ale pomohlo mi až 4 té ivf a KET - zmrazění jelikož mám taky pco tak jsem měla často hyperstimulační syndromy, ve kterých mi šlo o život. Jinak úspěšné až po 2, letech léčby imunity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.5.16 19:40

Holky přišla mi odpověď od Malíčkové, VŠE V NAPROSTÉM POŘÁDKU, zpráva pro gynekologa putuje poštou… Já jen zírám co umí intralipidy jsem v šoku :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí