Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas píše:
Holky je to dobrá hodnota?
No ze pochybujes. Pokud chces mit jistotu jdi za dva dny znova. Bude kolem 1000.
@simi uvidím no bojím se… Nevíš jestli Malíčková bere taky hcg?
@milas píše:
@simi uvidím no bojím se… Nevíš jestli Malíčková bere taky hcg?
Bere jen ji rekni
jdes k ni v patek?
Holky, prosím vás, když jste chtěly vědět výsledky u primářky, psaly jste jí o ně, nebo volaly (abyste se připomněly…)?
Příspěvek upraven 10.05.16 v 09:08
@Betelges píše:
Holky, prosím vás, když jste chtěly vědět výsledky u primářky, psali jste jí o ně, nebo volali (abyste se připomněly…)?
Psaly, a napis do předmětu velkymi pismeny sve jmeno a PROSBA O VYSLEDKY. mne pak odpovedela vzdy hned. Volat nema smysl. Ne jen ze po telefonu je prijemna jak neco
ale stejne by ti to asi nevzala a kdyz tak stejně to potrebujes cerne na bilem.
@Simi11 OK díky moc, sestře teda nemá smysl volat, zda vůbec jsou již výsledky (nevím, zda to pak chystá dr., nebo dr. sama rovnou dostává..) nechtěla bych je obě naráz urgovat ![]()
@Betelges Vždycky mi řekne, který den vysledky budou a že mám napsat mail, na ten pak odpovida.
@Betelges píše:
@Simi11 OK díky moc, sestře teda nemá smysl volat, zda vůbec jsou již výsledky (nevím, zda to pak chystá dr., nebo dr. sama rovnou dostává..) nechtěla bych je obě naráz urgovat
Tak sestře smysl volat ma prave aby ti rekla vysledky jsou a pak napsat mail. Nespolehala byxh se ze ji to vzkaze. Km casto odpovídá v noci tak radeji mail.
Jojo, díky, @Simi11, dopoledne sem volala a výsledky už sou, tak sem následně napsala mail
sestra mi ale řekla, že mám zavolat (zítra), že to bude rychlejší, že přes mail někdy trvá, než se dostane odpověď, ale vzhledem k tomu, co ste zde už zmiňovaly, tak sem poslala mail. A budu čekat. ![]()
@Betelges píše:
Jojo, díky, @Simi11, dopoledne sem volala a výsledky už sou, tak sem následně napsala mailsestra mi ale řekla, že mám zavolat (zítra), že to bude rychlejší, že přes mail někdy trvá, než se dostane odpověď, ale vzhledem k tomu, co ste zde už zmiňovaly, tak sem poslala mail. A budu čekat.
Jojo doporucuju počkat. Mysim ze dnes prijdou, klidne v jedenact v noci. Je to ďábel ![]()