Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
11.5.16 09:46

@milas krásné čáry! :)

Jinak holky, mám výsledky z imuna, závěr je: zcela normální imunologické nálezynení přítomna imunodeficience. Ale v čem je zakopanej pes, že to furt nejde, to teda fakt nevím.. (mám za sebou i genetické testy - ovšem jen ty základní, hematologické).

Nicméně, co sem prozatím detailněji zkoumala, tak vámi zmiňovaná TNF Alfa je u mě „hraniční“, leč nepřekročila referenční mez - TNF Alfa 43,8% [12.0 - 44,0]

Překročení nad ref. mez u IgA2 procento IgA 22,8% [0.0 - 15.0]

Subpopulace LYMFO - IRI: 2,7 [1.0 - 1.5]

Interleukin 2 (IL-2) - 38,5% [8.0 - 28.0] - k tomuto mi napsala, že je embryprotektivní, což je příznivým faktorem, ostatní překročení nevím.

Vzhledem k tomu, že je primářka kapacita, tak jí věřím. Nicméně by mě zajímalo, hojně zmiňované TNF Alfa, kolik ste tak holky měly, že to byl problém? Pokud byste si vůbec vzpomněly, či by se vám chtělo hledat údaj :mrgreen:
A které hodnoty vám vycházely mimo rozsah a MUDr. to určila jako imunitní problém?

Ještě, co se týče buněčné imunity a NK buněk, nevíte, to jsou ty hodnoty CD3, CD4, CD8, CD3-CD16,56 atp?

Jinak, nezbývá než zkoušet dál. Sem ráda, že to tak dopadlo, ale co pro to více dělat, než dělám, fakt nevím.. :(

Příspěvek upraven 11.05.16 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.5.16 09:46

@milas to je nádhera gratuluji :dance: Hned má člověk lepší náladu a sílu bojovat dál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.5.16 10:05
@Betelges píše:
@milas krásné čáry! :)

Jinak holky, mám výsledky z imuna, závěr je: zcela normální imunologické nálezynení přítomna imunodeficience. Ale v čem je zakopanej pes, že to furt nejde, to teda fakt nevím.. (mám za sebou i genetické testy - ovšem jen ty základní, hematologické).

Nicméně, co sem prozatím detailněji zkoumala, tak vámi zmiňovaná TNF Alfa je u mě „hraniční“, leč nepřekročila referenční mez - TNF Alfa 43,8% [12.0 - 44,0]

Překročení nad ref. mez u IgA2 procento IgA 22,8% [0.0 - 15.0]

Subpopulace LYMFO - IRI: 2,7 [1.0 - 1.5]

Interleukin 2 (IL-2) - 38,5% [8.0 - 28.0] - k tomuto mi napsala, že je embryprotektivní, což je příznivým faktorem, ostatní překročení nevím.

Vzhledem k tomu, že je primářka kapacita, tak jí věřím. Nicméně by mě zajímalo, hojně zmiňované TNF Alfa, kolik ste tak holky měly, že to byl problém? Pokud byste si vůbec vzpomněly, či by se vám chtělo hledat údaj :mrgreen:
A které hodnoty vám vycházely mimo rozsah a MUDr. to určila jako imunitní problém?

Ještě, co se týče buněčné imunity a NK buněk, nevíte, to jsou ty hodnoty CD3, CD4, CD8, CD3-CD16,56 atp?

Jinak, nezbývá než zkoušet dál. Sem ráda, že to tak dopadlo, ale co pro to více dělat, než dělám, fakt nevím.. :(

Příspěvek upraven 11.05.16 v 09:54

Myslim zr ti odpovi estrela. Ta ma tnf zmaknutou. A normálně bych se i po mailu zeptala km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.5.16 11:26

@baby80 no taky se snažím myslet pozitivně… Ale bát se budu pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.5.16 12:54

@milas to věřím, ale je to velký úspěch :) a držím pěsti, ať je vše v pořádku a vše probíhá bez problémů :lol: pozitivní myšlení je půl úspěchu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.5.16 13:30

@milas co blbneš, není nízká je super tak neplaš a užívej si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.5.16 17:06

Holky jste zlaté bojím se no, ale snad to bude dobré, doufám moc bych si to už konečně přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.5.16 19:44

@milas kočičko strach je normální, každá mamča se o své mimčo bojí celý život :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.5.16 20:24

@verca37 no to jooo teď pěkně po krůčcích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
13.5.16 10:40

@milas moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
13.5.16 10:44

@milas ty jsi měla intralipidy? Pamatuju si to správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.5.16 12:39

@Drbna777 jj pamatuješ si to přesně měla jsem intralipidy 8 den před ketem a 8 den po KET. A v pondělí jedu zase na krev k Malíčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
14.5.16 10:01

Ahoj holčičky tak ja som včera Zoladexom odštartovala dlhy protokol u 2. IVF…
ufff ta injecia bola teda sila :mrgreen: o 14 dní kontrolný UTZ a začnem so stimuláciou..dúfam že piatok 13-teho bude pre nás šťastným ;)
Malíčková napisala že kontrolný odber zda je alfa stale dole i po dvoch mesiacoch nie je treba, tak snád je tam kde bola v dubnu a to na 37%
Chcem sa spýtať mali ste nejaké stavy počas tych 14 dní ked ste mali odstavené vaječniky? Len nech viem čo môžem očakavat ked už budem v tom „umelom prechode“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.5.16 21:12

@Ezetka nevím co dělá umělý přechod to netuším to já měla jen Norethisteron ale nic zlého…
Jinak přeji každé z Vás toto co je na obrázku jen nečekejte tak dlouho jak my 10 let ale krž by už těd to dopadlo do zdárného konce do Porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.5.16 21:40
@milas píše:
@Ezetka nevím co dělá umělý přechod to netuším to já měla jen Norethisteron ale nic zlého…
Jinak přeji každé z Vás toto co je na obrázku jen nečekejte tak dlouho jak my 10 let ale krž by už těd to dopadlo do zdárného konce do Porodu

Testy nádherný :hug: :hug: :hug:
Kez bys mela klidne těhotenství. Drzim vsexhno. Ted dalsi meta, kontrola u km. Uz jsi objednana na utz? Az bude srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí