Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas krásné čáry! ![]()
Jinak holky, mám výsledky z imuna, závěr je: zcela normální imunologické nálezy… není přítomna imunodeficience. Ale v čem je zakopanej pes, že to furt nejde, to teda fakt nevím.. (mám za sebou i genetické testy - ovšem jen ty základní, hematologické).
Nicméně, co sem prozatím detailněji zkoumala, tak vámi zmiňovaná TNF Alfa je u mě „hraniční“, leč nepřekročila referenční mez - TNF Alfa 43,8% [12.0 - 44,0]
Překročení nad ref. mez u IgA2 procento IgA 22,8% [0.0 - 15.0]
Subpopulace LYMFO - IRI: 2,7 [1.0 - 1.5]
Interleukin 2 (IL-2) - 38,5% [8.0 - 28.0] - k tomuto mi napsala, že je embryprotektivní, což je příznivým faktorem, ostatní překročení nevím.
Vzhledem k tomu, že je primářka kapacita, tak jí věřím. Nicméně by mě zajímalo, hojně zmiňované TNF Alfa, kolik ste tak holky měly, že to byl problém? Pokud byste si vůbec vzpomněly, či by se vám chtělo hledat údaj ![]()
A které hodnoty vám vycházely mimo rozsah a MUDr. to určila jako imunitní problém?
Ještě, co se týče buněčné imunity a NK buněk, nevíte, to jsou ty hodnoty CD3, CD4, CD8, CD3-CD16,56 atp?
Jinak, nezbývá než zkoušet dál. Sem ráda, že to tak dopadlo, ale co pro to více dělat, než dělám, fakt nevím.. ![]()
Příspěvek upraven 11.05.16 v 09:54
@milas to je nádhera gratuluji
Hned má člověk lepší náladu a sílu bojovat dál ![]()
@Betelges píše:
@milas krásné čáry!![]()
Jinak holky, mám výsledky z imuna, závěr je: zcela normální imunologické nálezy… není přítomna imunodeficience. Ale v čem je zakopanej pes, že to furt nejde, to teda fakt nevím.. (mám za sebou i genetické testy - ovšem jen ty základní, hematologické).
Nicméně, co sem prozatím detailněji zkoumala, tak vámi zmiňovaná TNF Alfa je u mě „hraniční“, leč nepřekročila referenční mez - TNF Alfa 43,8% [12.0 - 44,0]
Překročení nad ref. mez u IgA2 procento IgA 22,8% [0.0 - 15.0]
Subpopulace LYMFO - IRI: 2,7 [1.0 - 1.5]
Interleukin 2 (IL-2) - 38,5% [8.0 - 28.0] - k tomuto mi napsala, že je embryprotektivní, což je příznivým faktorem, ostatní překročení nevím.
Vzhledem k tomu, že je primářka kapacita, tak jí věřím. Nicméně by mě zajímalo, hojně zmiňované TNF Alfa, kolik ste tak holky měly, že to byl problém? Pokud byste si vůbec vzpomněly, či by se vám chtělo hledat údaj
A které hodnoty vám vycházely mimo rozsah a MUDr. to určila jako imunitní problém?Ještě, co se týče buněčné imunity a NK buněk, nevíte, to jsou ty hodnoty CD3, CD4, CD8, CD3-CD16,56 atp?
Jinak, nezbývá než zkoušet dál. Sem ráda, že to tak dopadlo, ale co pro to více dělat, než dělám, fakt nevím..
Příspěvek upraven 11.05.16 v 09:54
Myslim zr ti odpovi estrela. Ta ma tnf zmaknutou. A normálně bych se i po mailu zeptala km.
@baby80 no taky se snažím myslet pozitivně… Ale bát se budu pořád
@milas to věřím, ale je to velký úspěch
a držím pěsti, ať je vše v pořádku a vše probíhá bez problémů
pozitivní myšlení je půl úspěchu ![]()
@milas co blbneš, není nízká je super tak neplaš a užívej si to ![]()
Holky jste zlaté bojím se no, ale snad to bude dobré, doufám moc bych si to už konečně přála
@milas kočičko strach je normální, každá mamča se o své mimčo bojí celý život ![]()
@Drbna777 jj pamatuješ si to přesně měla jsem intralipidy 8 den před ketem a 8 den po KET. A v pondělí jedu zase na krev k Malíčkové
Ahoj holčičky tak ja som včera Zoladexom odštartovala dlhy protokol u 2. IVF…
ufff ta injecia bola teda sila
o 14 dní kontrolný UTZ a začnem so stimuláciou..dúfam že piatok 13-teho bude pre nás šťastným ![]()
Malíčková napisala že kontrolný odber zda je alfa stale dole i po dvoch mesiacoch nie je treba, tak snád je tam kde bola v dubnu a to na 37%
Chcem sa spýtať mali ste nejaké stavy počas tych 14 dní ked ste mali odstavené vaječniky? Len nech viem čo môžem očakavat ked už budem v tom „umelom prechode“ ![]()
@Ezetka nevím co dělá umělý přechod to netuším to já měla jen Norethisteron ale nic zlého…
Jinak přeji každé z Vás toto co je na obrázku jen nečekejte tak dlouho jak my 10 let ale krž by už těd to dopadlo do zdárného konce do Porodu
@milas píše:
@Ezetka nevím co dělá umělý přechod to netuším to já měla jen Norethisteron ale nic zlého…
Jinak přeji každé z Vás toto co je na obrázku jen nečekejte tak dlouho jak my 10 let ale krž by už těd to dopadlo do zdárného konce do Porodu
Testy nádherný
![]()
Kez bys mela klidne těhotenství. Drzim vsexhno. Ted dalsi meta, kontrola u km. Uz jsi objednana na utz? Az bude srdíčko