Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas
SUPER SUPER SUPER
![]()
Já nevěřím stále tomu našemu zázraku
![]()
@milas píše:Úžasný!!!
Holky přišla mi odpověď od Malíčkové, VŠE V NAPROSTÉM POŘÁDKU, zpráva pro gynekologa putuje poštou… Já jen zírám co umí intralipidy jsem v šoku![]()
@milas píše:
Holky můžou být večerní bolesti žaludku být normální???
Jasne za chvili budes zvracet ![]()
@Simi11 no já jsem právě mojeho mudr. poprosila jestli bychom se rovnou nemohly pustit do ivf, protoze jsem mela pocit ze iui nema cenu, ale on trval na svem ze nejdrive zkusime iui takze uvidime no ja osobne bych radeji sla rovnou do ivf. muzu se zeptat jake leky jsi uzivala? me prijde ze muj mudr me trosku zanedbava beru jen utros a klostik jinak nic ani zadne nejake vysetreni krome te laparky tak me zajima jestli i ostatni byly jen na laparce dekuji
@gabriela.h2410 píše:
@Simi11 no já jsem právě mojeho mudr. poprosila jestli bychom se rovnou nemohly pustit do ivf, protoze jsem mela pocit ze iui nema cenu, ale on trval na svem ze nejdrive zkusime iui takze uvidime no ja osobne bych radeji sla rovnou do ivf. muzu se zeptat jake leky jsi uzivala? me prijde ze muj mudr me trosku zanedbava beru jen utros a klostik jinak nic ani zadne nejake vysetreni krome te laparky tak me zajima jestli i ostatni byly jen na laparce dekuji
Taky jsem mela takovou mudru. Pry az nebudete do roka tehu udelam chlapovi spermio atd takovy kecy, uz mam noveho, uzasneho a rovnou i porodnika, ktery me odrodil. Hele brala jsem to co pises, na nic. Pak medrol, na nic. Az s injekcema subcuvie ok, pak tesne pred ket kontrolni krev a spatny a pak mi dala jine a s nima jsem byla do 2 mesicu podle krve ok a hned ket vysel. Zmen gynekologa, proc nejsi uz v caru? Uplne se na gyn vyprdni pro car ho nepotřebuješ.
@milas ja si taky myslim ze iui u me nema cenu, tak to je dobre ze ti ty i kdyz az na po 4. vyslo. A o te imunite to je zajimave ja se omlouvam vsem, ale vubec netusim na jake vystreni nebo co vse bych mela absolvovat protoze muj mudr mi o tom nic moc nerika uvazuji o jinem caru, protoze kdyz tady ctu jak podrobne o vsem vite tak je mi divne ze ja nevim skoro nic vzdy se meho doktora ptam na tisic veci a nikdy se nic nedozvim. ![]()
@gabriela.h2410 píše:
@milas ja si taky myslim ze iui u me nema cenu, tak to je dobre ze ti ty i kdyz az na po 4. vyslo. A o te imunite to je zajimave ja se omlouvam vsem, ale vubec netusim na jake vystreni nebo co vse bych mela absolvovat protoze muj mudr mi o tom nic moc nerika uvazuji o jinem caru, protoze kdyz tady ctu jak podrobne o vsem vite tak je mi divne ze ja nevim skoro nic vzdy se meho doktora ptam na tisic veci a nikdy se nic nedozvim.
Aha to neni gyn ale mudr v caru? Kam chodis?
@Simi11 ja jsem v caru uz skoro rok ale jak pisu opravdu se citim hrozne nevedome
tak jestli neco napisu spatne tak me opravte holky ![]()
@gabriela.h2410 píše:
@Simi11 ja jsem v caru uz skoro rok ale jak pisu opravdu se citim hrozne nevedometak jestli neco napisu spatne tak me opravte holky
Jezisi neblazni. Nejsme tu doktoři, vsichni jsme byly nebo jsme na stejne lodi, od toho tu jsme, co vim ti poradim. Nejprve mi napis kam chodis do car.
@gabriela.h2410 píše:
Navstevuji eurofertil v ostrave
Ahaaaa, a nemuzes prejit do Olomouce? Ten je pokud vim s Brnem vyhlasenej.
Přemyslim o tom znama mi doporucila a co jsem tak cetla tak patri k nejlepsim takze to zkusim tam protoze opravdu nejsem spokojena nejdrive mi muj gynekolog nebyl sest let schopny rict proc to vlastne nejde nebo jaky je problem a ted zase tohle. takze budu uvazovat spis o tom olomouci