Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
S timhle není sranda, vyvetrat, vypnout karmu a rano vyolat na firmu a popripade koupit jiny, kvalitnejsi detektor.
Nám takhle pípá hlásič právě, když je vybitá baterie. I když píšeš, že to není bateriemi, zkuste je preventivně vyměnit.
@Petrusska007 píše:
Nám takhle pípá hlásič právě, když je vybitá baterie. I když píšeš, že to není bateriemi, zkuste je preventivně vyměnit.
Resp. píšu, že to pípání neodpovídá tomu, jak to má pípat, když je vybitá baterie.. Ale jelikož to potom začalo pípat docela často, i když stále nepravidelně, tak také sázím na beterku.. Do rána jsme přežili (občas jsem ještě vyvětrala), na tu firmu jsem nakonec zkoušela i volat, ale nikdo to nezvednul samozřejmě, tak to zkusím tak kolem 8, zeptat se, co to může znamenat, pak mám v plánu právě jít koupit baterii a po výměně spustit test.. Ale myslím, že to bude OK, jenom teda probděná půlka noci, nervy a ten zvuk mě děsně vytáčí ![]()
Díky za reakce ![]()
@Correy No, musely to být pěkné nervy, taky bych neusnula, kdybych nevěděla, co to znamená. No, dobré na tom je, že máte u v téhle zimě pěkně vyvětráno a kompletně vyměněný vzduch v bytě ![]()
Jinak ten zvuk (pípání) mne taky pekelně vytáčí, když dojdou baterky ![]()
Ahoj, karma fakt není sranda, při úniku CO odpadneš ani nevíš
já se šla koupat a probudím se s hadičkama v nemocnici…nic si nepamatuju. a to jsem měla neuvěřitelný štěstí, protože v koupelně nemáme dveře..
doporučuje se koupat se s otevřenými dveřmi, zapálit si svíčku (když zhasne, tak rychle pryč) a mít ten detektor. pravidelně kontrolovat jak detektor tak kotel.
v dnešní době by to mělo být zakázaný! to je jedna tragédie za druhou.
@Anonymní píše:
Ahoj, karma fakt není sranda, při úniku CO odpadneš ani nevíšjá se šla koupat a probudím se s hadičkama v nemocnici…nic si nepamatuju. a to jsem měla neuvěřitelný štěstí, protože v koupelně nemáme dveře..
doporučuje se koupat se s otevřenými dveřmi, zapálit si svíčku (když zhasne, tak rychle pryč) a mít ten detektor. pravidelně kontrolovat jak detektor tak kotel.
v dnešní době by to mělo být zakázaný! to je jedna tragédie za druhou.
My nemáme karmu, tak se jmenuje původní téma a já jsem nechtěla zakládat nové. My máme plynový kotel (aspoň teda myslím, že to není totéž).. A ani není v koupelně ale na chodbě
Tak jsem se dovolala technikovi a ten mi poradil reklamaci
To je řešení, co? Ale byl stejného názoru jako já, že únik CO to nebyl.
Tak poslední zpráva, kdyby někoho zajímalo, jak to dopadlo: Baterie vyměněná a od té doby je klid, i jsme zkoušeli test, proběhl v pořádku, a pohotovostní světýlko bliká tak, jak má
Já si myslím, že ten detektor není nekvalitní, jak tu někdo psal, ale že to takhle pípá, když se baterie VYBÍJÍ a teprve, když je opravdu vybitá, tak to pípá po těch 38 vteřinách, jak píšou v návodu.. Během dne to totiž pípalo čím dál tím častěji.. A není ani starý, kupovali jsme ho před dvěma měsíci..
No a pro klid duše jsme tu měli kamaráda od dobrovolných hasičů s měřičem CO a nic nenaměřil ![]()
Takže vše dopadlo dobře, jenom ty nervy a probděnou půlku noci už mi nikdo nevrátí, ale pořád lepší, než se otrávit ![]()