Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Děkuji všem za komentáře! Každý řeší něco jiného, zajímá ho něco jiného a říkat, že mi solidně hrabe, protože přemýšlím o numerologii jména, mi tedy přijde ujeté
… Každopádně jsem si ráda přečetla vaše názory, mám kolem sebe kamarádky, které to taky řeší (vhodný výběr jména i z tohohle hlediska) a přišlo mi zajímavé zjistit, jak to vnímají další maminky. ![]()
@Kristynka22 píše:
Já si o tom lehce taky něco četla ale neřeším… Takhle život může údajně ovlivnit i životní číslo, den narození, den v týdnu kdy se dítě narodí (říká se, že nedělňátka jsou děti štěstěny, čtvrtek zase moc příznivý není)… A to už se stejně neovlivní
Muž je narozený v neděli.A život teda lehký neměl.Brzo osiřel.A vůbec.A ještě ke všemu si vzal mě,to to dopracoval.
@kaja-88 O Emě nevím, nechce se mi teď vyhledávat, ale z dívčích jmen má velkou zátěž Lenka a Klára, z chlapců Vojta. Nevím, nakolik je to blábol, ale Lenky, co jsem znala nebo znám, to neměly jednoduché a kdykoliv jsem četla na netu o postiženém chlapečkovi nebo i z internetových diskuzí, tak v převážné většině to byl Vojta. Myslím, že bych jich napočítala dost. Já se o karmické zátěži dočetla a začala zajímat až po dětech, naštěstí mají oba jména v cajku ![]()
Karmicky nejčístější jméno je Gertruda a Starosta. Jejich numerologický význam ji předpovídá zářivou budoucnost a schopnost v dospělosti přemýšlet racionálně, ačkoliv jejich rodiče tuto schopnost postrádají.
píše se to na internetu, je to tedy pravda! Šiřte to než to smažou, vláda vám to tutlá a spiklenec farmafirem se vám vysměje, když mu tohle řeknete! To nemůže být náhoda!
@Ou Nejlepší způsob, jak ukázat svou malost, je zesměšňovat něco, čemu nevěřím. Ale různé výpočty, numerologie, horoskopy tu byly dříve než internet. Smutné, že?
@Kfětoslava píše:
@Ou Nejlepší způsob, jak ukázat svou malost, je zesměšňovat něco, čemu nevěřím. Ale různé výpočty, numerologie, horoskopy tu byly dříve než internet. Smutné, že?
Moc pěkné argumentační fauly. Ano - k logice - moje dítě se nesmí jmenovat Lenka, protože jinak bude nešťastná se to tak jako trošku hodí.
Smiř se s tím, že lidi můžou mít názor na tvůj názor, zejména když se jich na něj ptáš.
To že podvodníci oblbují důvěřilvé hejly od nepaměti není jaksi úplně důkzat, že to funguje. Pravda, internet jim výrazně pomohl a hejlům dává pocit, že když jejich víc, co jsou líní používat rozum a základní západní kulturní hodnotu - totiž snahu o kritické myšlení a zkoumání reality, tak že mají pravdu.
A vono ne.
@Ou Já se nikoho tady neptala
A Lenek je plno, každý si dá jméno podle vlastního uvážení. Tady se nikomu nic nevnucuje, to dělají spíše ti z té (za každou cenu) kritické strany zdi. Samozřejmě, že někdo uznává pouze vše rozumově podložené, na každou nemoc polkne hrst léků a nikdy nepřipustí alternativní možnosti. A druhý člověk zase může to mít tak, že si připustí i variantu, že na světě se děje spousta věcí, co lidi neobjevili a rozumově nezdůvodnili.
Karma, minulý životy, numerologie nebo astrologie. Pro spoustu lidí to je jednoduchý způsob jak hodit svoje problémy na něco jiného a nemuset si přiznat tu tvrdou pravdu, že si za ně můžu jen já sám. Pro spoustu lidí je to jednoduchý způsob výdělku, protože ať vymyslí sebevětší nesmysl, tak se na to vždycky někdo chytne. A to říkám jako člověk, co se v ezoterice pohybuje prakticky denně. Když člověk pochopí, že platí a platit bude především to, že co vyzařuješ, to taky přitahuješ, přijme odpovědnost za svůj život a bude na sobě pracovat, místo toho aby všechno omlouval karmou apod, bude se mít báječně.
Na karmickou zátěž jmen nevěřím, ani mě nenapadlo, že to někdo může řešit…
Důležitý je genetický fond, výchova.
Já si zase myslím, že čísla mají svůj význam. Ze člověk ms spoustu věcí ve své moci, to je fakt. Spoustu věcí ne, to je pravda též.
Není nutné někoho zesměšňovat, obzvlášť od patronky je to zbytečné.
A vždy mě baví, jak jsou tu některé, co se zkrátka musí ke všemu vyjádřit.
@růžový achát Jo, ty jsi někdy také pěkně rypava, ironicky a nepříjemna. Umíš to. Máš lepší den?
@Anna766 píše:
Muž je narozený v neděli.A život teda lehký neměl.Brzo osiřel.A vůbec.A ještě ke všemu si vzal mě,to to dopracoval.
Ja ve ctvrtek a zatim vse krasne
.
@růžový achát Tak jistě máš vše nastudováno, ty ne - ezo blbe.
@free333 píše:
Na karmickou zátěž jmen nevěřím, ani mě nenapadlo, že to někdo může řešit…Důležitý je genetický fond, výchova.
A prachy.