Karty a kartářky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
27.10.22 12:40

@Russet Ne, určitě jedinečný život nemám, události v minulosti ale tak běžné nebyly. ;) Být tebou, nechám si tu zbytečnou jedovatost, k ničemu to nepomáhá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
27.10.22 13:01
@Milka22 píše:
Jaký máte názor na kartářky a vědmy? Jsou to jenom baby podvodné, nebo říkají pravdu a má cenu za nimi jít?

Zkusil jsem. Snažil jsem se věřit. Jsou to KECKY 😁 ty nejlepší se chytly jako moderátorky předpovědí počasí. Tam se taky občas trefí do černého, ale stejně jim to nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.10.22 15:33
@Lorre píše: Čeká tě něco fakt pěkného. Jednoho dne ti napise téměř neznámý muž, kterého budeš pokládat za neodolatelneho a nebudeš ho moct dostat z hlavy. Jo fakt se to stalo, dyt ti píšu… :mrgreen:

Hm, zni to vtipne, kdyby to nebyla temer pravda :lol: Jen to teda nejsi ty no…nekdo te predbehl… :P Jsi se minul povolanim, vestec hadr :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.10.22 17:12
@Lorre píše:
No vidíš 8) A taky předpovídam, že jednoho dne budeš mít takový hlad, že sežeres nějakou hroznou kombinaci jídel :jazyk: Sežeres vše na co přijdeš. Toť tvůj osud

Takovych dnu uz jsem mela vic :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.10.22 19:22
@Lorre píše: :lol: jo, dala sis smažený sýr a zajidala to čokoládou? :pankac:
:think: A na tom je neco spatne…? :lol: To mam horsi kombinace :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
184
28.10.22 00:23

Znáte někdo dobrou vědmu? Potřebuji znát, jestli najdu chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
28.10.22 07:00
@Milka22 píše:
Jaký máte názor na kartářky a vědmy? Jsou to jenom baby podvodné, nebo říkají pravdu a má cenu za nimi jít?

Kartam neverim, ale pamatuji si ze pred hodne lety se segra na vs kdesi v cizine seznamila s holkou taky ceskou co tam studovala a ta umela exelentne grafologii, ta z pisma lidi ktere v zivote nevidela a segra o nich vubec nemluvila vyzistila naprosto fantasticke veci, to co me vzkazala sedelo do puntiku a co rekla o segre taky..segra je velice racionalni clovek a tenkrat fakt nechapala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13512
28.10.22 07:09
@Russet píše:
Přestat se tituloval Milka.

Když tady mi to přijde nevídaně trefné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.10.22 07:24
@MermaidMotel píše:
@Russet Ne, určitě jedinečný život nemám, události v minulosti ale tak běžné nebyly. ;) Být tebou, nechám si tu zbytečnou jedovatost, k ničemu to nepomáhá. :palec:

Já jsem jedovatá? Nejsi spíš ty přecitlivělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13512
28.10.22 07:24
@Milka22 píše:

Ty dost těžko…
Možná kdyby ses přestala povyšovat a považovat za tak výjimečnou, že jí je sotva kdo hoden, tak by se i někdo mohl najít a nemusela bys sbírat moudra na netu, jak ojet svého gynekologa. :nevim:
Hele a ty chceš sex nebo vztah?
Jinak teda moje známá byla před víc jak 20 lety u Kludské… Z mého pohledu neuvěřitelná chyba. Řekla jí, že potká blonďáka s modrýma očima a že bude 3 x vdaná. Celou tu dobu čeká na blonďáka s modrýma očima. Je svobodná, pořídila si kočky, bude jí 50, žije s rodiči a má pocit, že se jí ten život moc nepovedl.
Jasně, mohla to změnit, ale tak moc se jí to vrylo do podvědomí až to dopadlo takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66571
28.10.22 09:21
@Milka22 píše:

to už jsi vzdala toho gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.10.22 15:03
@Milka22 píše:
Pírko, prosím tě, ty na mě působíš jako chytrý muž. Poraď mi jak mám najít chlapa. Zkoušela jsem seznamky, ale tam jsou samí nýmandi.

Co ten gyndař? Už jsi vylezla na kozu a ukázala mu prcinu? O pár sympatických chlapech tady na emiminu, kteří hledají milenku vím, chceš někoho dohodit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky