Je rozvod jediný řešení?

Anonymní
26.10.22 16:48

Je rozvod jediný řešení?

Hezky den, už nevím jak dál… Přemýšlím o rozvodu. Manžel je momentálně doma s dvouletým synem na rd, mám ještě staršího syna z předešlého vztahu. Manžel mi vyčítá že se nevěnují rodině ani domácnosti. Mám teď s kamarádem pronajatou restauraci, uvažují o dalším podniku, který by už byl jen můj. Manžel s tím nesouhlasí, tvrdí že to pak bude jen horší. Jenže doba je zlá a vlastně i kdyby nebyla, tak co si budem povídat peníze se vždy hodí. A vlastně i peníze mi manžel vyčítá, že prý posílám všechno jen na svůj účet a zbytek utrácím jen na sobě a svém starším synovi. Taky když už mám nějaký ten čas se prý starám jen o svého syna, na našeho společného syna podle něj kašlu. Manžel se mi hrozně moc zprotivil, přijde mi že si rád hraje na ženskou. Opakované mu navrhují, aby šel konečně aspoň na částečný úvazek do práce, že dítě dáme do jeslí nebo babičkam. Manžel s tím nesouhlasí, syn je na to podle něj ještě moc malý. Už mě ani po fyzické stránce nepřitahuje… Někdo v mém okolí se mi teď hodně líbí, sice jsem si s ním ještě nic nezačala, ale o to víc přemýšlím o rozvodu. Vlastně ani nevím proč sem píšu, asi abych se utvrdila v tom že je rozvod jediný řešení a já nejsem zas tak špatná manželka… Nebo jsme minimálně s manželem oba špatný

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ontarova.stara
26.10.22 16:50

Ja bych do toho sla, syn z prvniho vztahu urcite uvita tretiho tatinka a ten mladsi ma vek, aby si na ty pravidelne obmeny zacal zvykat.

• Citovat
  • Upravit
65258
26.10.22 16:52
@Anonymní píše:
Hezky den, už nevím jak dál… Přemýšlím o rozvodu. Manžel je momentálně doma s dvouletým synem na rd, mám ještě staršího syna z předešlého vztahu. Manžel mi vyčítá že se nevěnují rodině ani domácnosti. Mám teď s kamarádem pronajatou restauraci, uvažují o dalším podniku, který by už byl jen můj. Manžel s tím nesouhlasí, tvrdí že to pak bude jen horší. Jenže doba je zlá a vlastně i kdyby nebyla, tak co si budem povídat peníze se vždy hodí. A vlastně i peníze mi manžel vyčítá, že prý posílám všechno jen na svůj účet a zbytek utrácím jen na sobě a svém starším synovi. Taky když už mám nějaký ten čas se prý starám jen o svého syna, na našeho společného syna podle něj kašlu. Manžel se mi hrozně moc zprotivil, přijde mi že si rád hraje na ženskou. Opakované mu navrhují, aby šel konečně aspoň na částečný úvazek do práce, že dítě dáme do jeslí nebo babičkam. Manžel s tím nesouhlasí, syn je na to podle něj ještě moc malý. Už mě ani po fyzické stránce nepřitahuje… Někdo v mém okolí se mi teď hodně líbí, sice jsem si s ním ještě nic nezačala, ale o to víc přemýšlím o rozvodu. Vlastně ani nevím proč sem píšu, asi abych se utvrdila v tom že je rozvod jediný řešení a já nejsem zas tak špatná manželka… Nebo jsme minimálně s manželem oba špatný

to musím citovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.22 16:59

@ontarova.stara Tak určitě si myslím že starší syn by výměnu „tatínka“ ocenil. Narozdíl od prcka, pozna kdy nejsem spokojená a jak se říká spokojená máma - spokojený děti :P

• Citovat
  • Upravit
8437
26.10.22 17:01
@Anonymní píše:
@ontarova.stara Tak určitě si myslím že starší syn by výměnu „tatínka“ ocenil. Narozdíl od prcka, pozna kdy nejsem spokojená a jak se říká spokojená máma - spokojený děti :P

Bereš to docela hopem. Každému dítěti dopřeješ vlastního otce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cernaselma
26.10.22 17:03

Zivot je jen jeden, takze bych nebyla s chlapem, ktery me nepritahuje, nebo dokonce odpuzuje. Deti si zvyknou a stejne neoceni takovou rodinu, kde se rodice nemaji uprimne radi.

• Citovat
  • Upravit
547
26.10.22 17:03
@Anonymní píše:
@ontarova.stara Tak určitě si myslím že starší syn by výměnu „tatínka“ ocenil. Narozdíl od prcka, pozna kdy nejsem spokojená a jak se říká spokojená máma - spokojený děti :P

Jako vážně? Já myslím, že by ses měla zamyslet spíš nad sebou a začít na tom vztahu ještě pracovat, protože třetí tatínek v řadě pro děcko určitě nebude terno, který by si přál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
26.10.22 17:05

Evidentně jsi převzala u vás doma roli chlapa, včetně těch řečí co říkají ženské doma na rodičáku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
26.10.22 17:06
@Anonymní píše:

Jestli ty nebudeš věčně nespokojená. ;)
Tvůj příběh by byl zajímavý vyprávěný očima tvého manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cernaselma
@brisco píše:
Bereš to docela hopem. Každému dítěti dopřeješ vlastního otce. :think:

To je ale pry nejlepsi reprodukcni strategie. :D

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
@Anonymní píše:

Vsak rikam, ze ti fandim. Akorat, kdyby nahodou ten starsi vystudoval vejsku, mate rozmysleno, kde budete poradat promocni hostinu, aby se tam vesli vsichni tatinci a sourozenci? Mozna by stalo za zamysleni odkoupit starsi sapito od Berousku :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
184
26.10.22 17:07

A ten druhý pán ti naznačil, že o tebe má zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.22 17:11

@brisco To víš, když už se musí dělit o mámu, tak nechci aby se ještě dělili o tátu :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.22 17:14

@cernaselma Tohle jsem potřebovala slyšet, moc děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8437
26.10.22 17:15
@cernaselma píše:
Zivot je jen jeden, takze bych nebyla s chlapem, ktery me nepritahuje, nebo dokonce odpuzuje. Deti si zvyknou a stejne neoceni takovou rodinu, kde se rodice nemaji uprimne radi.

Zato udělat si s takovým chlapem dítě, to jde samo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí