Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Co ten gyndař? Už jsi vylezla na kozu a ukázala mu prcinu? O pár sympatických chlapech tady na emiminu, kteří hledají milenku vím, chceš někoho dohodit?
takový Zdenda je celý natěšený ![]()
Když holky tady mi to rozmluvili, že za tím docentem chodit nemám. Pry se ztrapnim.
@Sonarka píše:
Ale zas to asi takový extrem nebudeTuhle jsem třeba měla čabajskou klobásu a k tomu popíjela kávu, zajedla to čoko pudinkem a čínskou polévkou
Jo si prase ![]()
@vokishka píše:
takový Zdenda je celý natěšený
Dohoz od klopky to zní brutálně ![]()
@Fukitol píše:
Nekdy vykladani karet funguje - Pokud jsou to karty Visa, Mastercard, American Express, Diners club apod.
Někde berou i stravenky.
@Pišťucha95 píše:
Jednou mi jedna řekla, že budu mít konflikt se svým sourozencem. Tak čekám od té doby. Je mi 27 a zatím jsem stále jedináček a mamka v přechodu
Třeba neznáš všechny sourozence, někdo ti je zatajil, a nebo o nich ani neví.
@Klopotkova píše:
@Ram16G Nechceš tu 35letou nešťastnici zasvětit do tajů sexu? Ty, starší, charismatický krasavec jsi jistě lepší než docent gynekolog, kterého chtěla ojet.
Vidím to jinak, a nestastnic mám plný zuby. Baví mě plnokrevne baby, a žádného prevoznicka dělat nemíním. ![]()
@Cenarius píše:
Tak jsou to zkušené manipulatorky pro jednoduché lidi.
Prohlásil někdo, kdo o tom nic neví. Jistě, že existují podvodníci, ale ty čestné kartářky jsou výborné psycholožky.
@Ram16G píše:
Třeba neznáš všechny sourozence, někdo ti je zatajil, a nebo o nich ani neví.
Přesně tak, u dědictví se jednou možná bude divit. ![]()
@Russet píše: Řekla jen to, co prožívá hodně lidíKdo nemá s matkou pevný vztah? Kdo někdy nezaplakal? Kdo nebyl nikdy v blbém vztahu?
Nemáš pravdu. Ale třeba se k tomu pochopení něčích schopností taky jednou dostaneš… Taky jsem dřív nevěřila, pak jsem potkala 2 lidi, kteří mi řekli totální informace, které jsem nemohla ovlivnit, ani kdybych nakrásně chtěla.. A to jsem velmi analytický založená a „nevěřící“.
A ne, opravdu všichni nemají silný vztah s matkou.
Ale zas to asi takový extrem nebude
Tuhle jsem třeba měla čabajskou klobásu a k tomu popíjela kávu, zajedla to čoko pudinkem a čínskou polévkou