Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaký máte názor na kartářky a vědmy? Jsou to jenom baby podvodné, nebo říkají pravdu a má cenu za nimi jít?
Jednou mi jedna řekla, že budu mít konflikt se svým sourozencem. Tak čekám od té doby. Je mi 27 a zatím jsem stále jedináček a mamka v přechodu ![]()
@Milka22 píše:
Jaký máte názor na kartářky a vědmy? Jsou to jenom baby podvodné, nebo říkají pravdu a má cenu za nimi jít?
Tak jsou to zkušené manipulatorky pro jednoduché lidi.
Nikdy sem u žadné nebyla, ani to neplánuji. Ale kamarádky chodívaly a že se jim to splnilo. Já osobně se přikláním k názoru, že pokud nám něco řeknou, tak si za tím podvědomě jdeme a pak se nám to údajně vyplnilo 🤷🏻♀️
@Milka22 píše:
Nevěřím kartářkám a nechodím k nim. Nikdy bych za to peníze nevyhodila. To si radši koupím hezké šaty.
@Milka22 píše:
Pišťoucha, máš ženu, nebo jsi sám?
Když chceš někoho oslovit, musíš napsat zavináč a jeho jméno @Pišťucha95
@Pišťucha95 píše:
Jednou mi jedna řekla, že budu mít konflikt se svým sourozencem. Tak čekám od té doby. Je mi 27 a zatím jsem stále jedináček a mamka v přechodu
Může být nevlastní a přijde, až bude co dědit ![]()
Nevidí budoucnost. Většina za nich věří že má nějaké „schopnosti“, část z nich bohabustě bere peníze od těch, co dávají. Ty jsou většinou ty šikovnější, protože jaksi umí pracovat se zákazníkem a vědí co dělají…
Reálně ti prostě říkají volné věci, kterých se chytíš a pomocí cold rreading z jejich strany a kognitivního zkreslení z tvé strany pak máš pocit, že to sedí a že potřebuješ jít ještě jednou a znovu zaplatit.
Obecně vydělávají prachy na lidech co nejsou ochotní převzít zodpovědnost za svůj vlatní život a čelit tomu, že se tedy musí rozhodovat a proto vyhazují prachy za větštby.
https://manipulatori.cz/…tat-vestcem/
https://zoom.iprima.cz/…hladne-cteni
https://uloz.to/…videctvo-mp4
Tarotové karty se dají docela pěkně využít v rámci nějakého seberozvoje, práce s vlastními archetypy a podobně - právě proto že to je projekční plátno, které může pomoci vlastní sebereflexi - ale s tím si člověk musí hrát sám a nebrat to jako odhalování budoucnosti a nebo nedejbože návod na život a denní rozhodnutí.
Vida, tady je docela pěkná diplomka na téma právě kartářek a jejich klientů
Má to asi tak stejný význam jako si vzít placebo. Nefunguje, ale když tomu věříš, k něčemu ti to nejspíš bude. Psychika je mocnější než si připouštíme.
@Milka22 píše:
Tvl, zaplať si radši kvalitního psychoterapeuta, udělá to rozhodně větší službu. Jinak můžeš klidně spláchnout prachy do kanálu, vyjde to úplně nastejno jako placení jakéhokoliv šarlatána.
@sierrablack píše:
Tady se neptej
Jo, tady jsou jen zlí lidi, co nevěří pravé moci kartářek a duchovna co?
Já vykládám tarot svým známým, ale mám to jako koníček. Sama bych nikomu neplatila, aby mi vykládal karty a zároveň bych si nebrala za svůj výklad peníze.