Kašel a ucpaný nos

4.10.18 06:18

To bude z nemoci… bude zahleněna, z toho pak pokaslavaji, blbe se jim jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85379
4.10.18 07:43

@Anita000 a jsou to holubi nebo jen zatekle materske mleko? U malych deti normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.10.18 14:40

@blumen holubi prave…jako funi..a kdyz pije tak se mi zda ze dycha normalne..akorat je to slyset ze je to ucpanejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.10.18 20:18

Mě u kojení syn, zase chroptí, taky mu občas vyndávám z nosu holuby, zdá se mi, že přes ně nemůže pořádně dýchat a u kojení se mi občas zakucká, ale přisuzuju to tomu, že hrozně hltá a jak se rozsaje, tak mi mlíko přímo stříká a nestíhá polykat. Spíš jsem se chtěla zeptat, jestli to taky někdo máte, syn mi už od porodnice několikrát denně kýchá. Mudr říkala, že je to v pořádku, že to bylo ze suchého vzduchu tam, ale už jsme měsíc doma a kýchá furt a doma máme spíše vlhký vzduch, teoreticky by ho nemělo nic dráždit, mám podezření na alergii na prach, uklízím denně, nebo něco jiného, zkoušela jsem vyměnit i prací prostředek a kýcháme pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.10.18 04:01

@Katjerina bud muze mit rymu a nebo mu neco vadi, drazdi ho to..u nas je to ten suchy vzduch..mam kapicky se slanou vodou a je to lepsi..ale zeptala bych se spise doktorky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.10.18 15:55

Zítra jdeme na kontrolu k Mudr, tak se optám, pak stejně musím do lékárny, nějak nám všechno dochází :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.10.18 19:39

Tak Mudr mi potvrdila, že máme rýmičku, ucpaný nos, prý tak malému miminku se kapat ještě nesmí, tak musíme na tamponek a vytírat. Doporučila i nechat chvíli brečet, aby se rýma spustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí