Kaufland Roudnice nad Labem

Anonymní
8.10.12 17:47

kaufland roudnice nad labem

Ahoj holky nevíte některá kdy, bude dostaven aasi kdy se bude otevírat kaufland v roudnici nadlabem, ptám se kvuly případnému zaměstnání P.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1488
8.10.12 18:01

Přeji pevné nervy s kauflandem jako zaměstnanec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
8.10.12 18:04

Mrkni na odkaz tady .Píšou, že nábor zaměstnanců se bude konat 22. a 23.10.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.12 18:18

Jj o náboraku vím, jen mi jde o to že ješte není dostavěný jestly někdo neví kdy by měl být hotov

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.12 18:19
@marillynka píše:
Přeji pevné nervy s kauflandem jako zaměstnanec :)

tak práce tu není a možná to bude vypadat lépe než v johnsnu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ali84
8.10.12 18:21

Myslím, že přesné datum otevření nezná ani samotný kaufland. Zkus si tedy zavolat na jejich bezplatnou info linku 800 165 894.

• Citovat
  • Upravit
1488
8.10.12 18:28
@Anonymní píše:
tak práce tu není a možná to bude vypadat lépe než v johnsnu :nevim:
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
já to znám sama tam pracuji ale je to o nervy někdy :)
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.10.12 23:06
@marillynka píše:

To je vsude ;-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milan92
8.10.12 23:37

Kaufland

Otevření je naplánováno na únor, nejspíš se sousedním retail centrem. Sám Kaufland podle toho, co mi nedávno napsal, ale opravdu také neví, kdy přesně to bude. Ještě se nezačalo ani s dopravním připojením centra na ulici, a to také chvíli potrvá. Každopádně do jara už bude hotovo.

• Citovat
  • Upravit
Verunnecka
18.10.12 14:59

Kaufland Roudnice

Ahoj, já na ten nábor jdu v úterý jsem pozvaná na 14:00 o tu práci jsem se hlásila už od února u nejvyššího-co má zaměstance na starosti.

• Citovat
  • Upravit
Verunnecka
18.10.12 15:02

Kaufland roudnice

Pokud se bude otevírat v únoru zaměstance na zaškolení nabíraj listopad-prosinec. nebot školení trvá měsíc a půl. smlouva je na dobu neurčitou a nástup se počítá od nástupu na zaškolení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.12 14:42

Tak jak jste byly spokojení s pohovorem, já podepsalasmolouvu včera, a dnes jí byla zrušit

• Citovat
  • Upravit
Pajka77
24.10.12 09:53

Já tedy s pohovorem spokojená nebyla vůbec, o organizaci ani nemluvim, ale co ten rádoby personalista u kterého jsem byla - arogantní až hrůza a když mi řekl, že bych dělala těžkou práci za 10 hrubýho, tak na mě šly mdloby. Ještě k tomu je to na zkrácený úvazek 6,5 hodin, ale co sem slyšela, tak se to stejně nedá stihnout, takže tam člověk je 8 hodin a žádné přesčasy neproplácí. Takže nasrat. A jak to, že jste tu smlouvu šla zrušit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.12 09:57

Protože mi personalista řekl 12 tis hrubeho, jenže ve smlouve bylo že to je za sto procent tím žečlověk delá jen 6,5 hod tak jeto 81 procenta v te smlouvě bylo že za to je 9370kč hrubeho, zaučení 6 týdnu v melníku, ve smlouvě nebylo napsáno o tom nic jak se platípřesčasy, jak a kolik dávají příplatky za odpolení noční nebo víkendy, nic o stravnem, o pozici o kterou sem mela zájem je prý plno, takžedoplnování zboží, k tomu bylo ale dle smlouvy i pokladna, uklid, vozíky, uklid parkovište, případně příjem zboží a dopékání pečiva, tak proto

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.12 10:01

Bavila jsem se druhý den s paní co jem tam potkala protože jí poznám od vidění, a ta tam šla také rušit smlouvu :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat