Servírka, mateřská a co potom?

481
7.10.12 20:22

servírka, mateřská a co potom?????

Chtěla bych se zeptat maminek, co pracovaly jako servírka a pak šly na meteřskou, jakou práci sháníte nebo jste sehnaly??? Mám ještě rok čas, ale už teď mám špatný sny a stáhne se mi žaludek jen při pomyšlení, že nic neseženu. Vydělávala jsem celkem slušně, protože jsem pracovala v dobrým podniku, ale nemůžu a ani nechci dělat už takové směny krátký dlouhý týden od rána do noci, nechci abych vychovávala svoje dítě napůl s někým :-( máte to někdo taky tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3118
7.10.12 20:28

Tak přesně nad tím přemýšlím taky :think: Před mateřskou jsem taky pracovala jako servírka, vydělávala slušný peníze, ale v práci jsem byla od nevidim do nevidim, už teď se hrozim toho, co a jak bude potom, co mi mateřská skončí :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.10.12 20:33

Já taky pracovala v restauraci, ale je to dýl, pak jsem dělala v jedné firmě, ale tam se bohužel chodí na tři směny a manžel dělá krátkej dlouhej, takže to nelze nakombinovat. Takže ta samá situace. Do práce se vrátit můžu, ale nepůjde to.
Mám čas ještě dva roky a už teď mi je z toho někdy špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
7.10.12 20:38

Ahoj, tak ja mam to same… Pred materskou jsem delala servirku, vydelavala jsem hodne, delala jsem sice jen 8 hodin denne 5 dni v tydnu, ale do 8 do vecera… takze navrat taky neprichazi v uvahu :( pritel na kamionu, takze nekdy je doma uz po obede, nekdy je 3 dny pryc…
Nase mesto je male a jsou tu tak dve fabriky.. takze taky nemam vubec poneti co pak budu delat a obavy zda vubec neco sezenu :(

• Citovat
  • Upravit
525
7.10.12 21:40

Ahoj ja dělala taky servírku s dítětem, když mi skončila mateřská…naštěstí jsem na to nebyla sama a manžel se zapojil, takže prostě pokud jsem měla směnu tak se stral manžela musím říct že jsem ho podcenovala, se synem si užily spoustu věcí, a když jsme měla volno starala jsem se já, kolikrát se mi po něm stýskalo že jsem ho i omluvila ze školky a prostě jsme si udělali den jenom pro sebe :) takže za mě : ze začátku je to náročný ale zvládnout se to dá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
7.10.12 22:59

Nedělala jsem přímo servírku, ale v kavárně, směnný provoz..vracet se tam ani do jiné podobné práce nechci, já teda naví finanční ohodnocení nic moc..takže si dodělávám VŠ a plánuju rozjet kariéru jinde :lol:

• Citovat
  • Upravit
481
11.10.12 20:20

Takže vidím, že to máme všechny tak plus mínus stejné, to jsem zvědavá jak to s náma dopadne :-/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.11.12 22:30

Ja delala barmanku, v klubech a diskotekach, jeste pri MD jsem delala jen patek noc a sobota noc, za slusny finance, bohuzel majitel diskoteku prodal, stehoval se mimo CR, novy majitel z toho udelal luxusni restauraci pro hornich 10tisic a obskakovani nafrnenych panicek v koncentraci tak 10 hostu denne, me osobne oproti frmolu diskotek nijak nenadchla. Tudiz netusim co budu delat misto toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea111111111
18.12.12 14:50

Ahoj holky, když jste tady všechny servírky na mateřské, chtěla bych se zeptat, jak jste to měli s těhotenstvím. Mám dojem, že jsem ještě neviděla servírku s bříškem. Řeší se to rizikovým těhotenstvím, nebo mě pošlou dělat něco jiného. Napište prosím, jak to probíhalo u vás. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
481
18.12.12 15:07

Záleží na prostředí a typu podniku, kde děláš, já jsem dělala vrestauraci, kde byly šílený kšefty a prac.doba, sice nebylo moc zakouřeno, ale i tak už jsem to měla v hlavě, tak jsem měla celkem bobky :-) ale za mě to vyřešila situace, dělala jsem 2 měsíce a pak byla velká rekonstrukce, takže pak v pátém měsíci už jsem se nevracela, ale doktor věděl přesně kde dělám, tak mě hned nechal na neschopence, ale taky mi je přes 30. Takže fakt záleží na více věcech, ale určitě se to dá. V jedné restauraci jsem viděla paní a mluvila jsem s ní 14 dní před termínem :-)lítala s pupkem jak divá :palec: ale chodila myslím, jen přes obědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea111111111
18.12.12 16:06

Děkuji. Dělám v nekuřácké restauraci, ale je tady kamenná podlaha, takže nohy a záda bolí už bez těhotenství :D..

• Citovat
  • Upravit
3118
18.12.12 19:15

Já skončila v práci v 14.tt.Dělala jsem na Lobby baru v jednom hotelu,13-ti hodinový směny. Trpěla jsem od začátku těhotenství strašnými bolestmi zad, takže už se to nedalo, doktor mi napsal neschopenku úplně bez problému a stejně mi týden na to zjistil nízko položenou placentu, takže doma bych byla stejně. Určitě jsem ale neměla v plánu lítat za barem a na place s pupíkem, chtěla jsem dělat, dokud to nebude moc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea111111111
18.12.12 19:21

Přesně tak jsem to taky myslela. Takže zařídit si neschopenku… Děkuji za rady, drahé dámy :lol: ;)

• Citovat
  • Upravit
144
20.12.12 19:54

Ahoj, ja mela docela problem s sefovou, byli jsme zaroven kamosky, takze vedela brzy, ze jsem tehotna, cca tyden po potvrzeni gynekologem, ale ona se snazila o ditko pres 5 let a ja k nemu prisla skoro jak slepy k houslim. a zacalo byt zle, zbozi zacala objednavat na moje smeny, tahat basy s colou atd zadna pecka, sudy s pivem… No tak jsem zasla na gyndu, rekla jak se vec maji a neschopenku jsem odevzdala jeste ten den a mela jsem pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
20.12.12 21:32

@kristy84 můžu se zeptat, co to je slušný peníze pro servírku? Tato práce by mě bavila, ale vůbec netuším, kolik si taková servírka vydělává.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat