Káva do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
19.1.21 15:53
@Cenarius píše:
A že ti to není ani trochu blbý sem si natvrdo hodit sprostou reklamu a porušovat pravidla.

a jeste pod anonymem, hrdina.. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.21 16:37

@JOHNDENVER cooo? 😂 neznám odběry, ale já občas odebírám. Nic není moje, jen když se tu píše o kávě tak rád doporučím. To stejný jak káva z coffee spot, ti maj taky dobrou :)

Názorem porušuji pravidla? 😃

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
19.1.21 16:46

Od kdy jsou hipsteři takhle zoufalí při propagaci na sociálních sítích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.1.21 17:18

@Ou člověk chce něco doporučit a akorát je za blba. Pro dobrotu na žebrotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.4.21 13:23

Zrovna espresso směs jsem si taky oblíbila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.21 18:51

No, s tím doporučováním je to tady blbý… těžko se to rozeznává :) Ale jako podle mě - u té kávy, víc než kde jinde, je fakt to doporučení docela důležitý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.23 16:32

Ahoj Ela, tak nam chuti najviac asi ta zrnkova kava Lavazza Crema

Je to taky mix Arabiky a Robusty s plnymi zrnami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.10.23 12:28

My kupujem doma od Coffeespot. Já jsem teda obecně hledala dlouho a chtěla jsem fakt něco kvalitního. Mám ráda ne úplně kyselou, takže ráda sáhnu po nekyselém, někomu ale ta robusta v chuti vadí. Co jsem tak zjistila tak u nás pijou 100% arabicu spíš chlapi a a my holky si dáme raději s robustou. :D Ale zrovna coffee tam toho má na výběr docela hodně a baví mě ty jejich limitky, párkrát jsem to už kupovala i mamce jako dárek a vždycky měla radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
20.10.23 15:25

@lucihudek Limitky? :) To slovo mám ráda, limitovaný edice mě baví, takže ráda ochutnám když můžu, my to doma hodně střídáme a ochutnáváme různé kávy, snažíme se teda nebrat vyloženě supermarketové, ale spíše ty dražší a kvalitnější. Ale zase cena neznamená kvalitu bohužel. Párkrát jsme na to taky dojeli. Ale tuhle jsme ještě nezkoušeli, tak se mrknu.

• Citovat
  • Upravit
131
27.10.23 13:40

@Vejnarka88
Jojo coffee si dělá limitky na určitou dobu vždycky. Měla teď super letní, ta mě teda chutnala hodně s ledem. Hodně zajímavá je Keňa ta je hodně do ovocna s mangem. Dělají i Vánoční limitky, to vždycky kupuju i jako dárečky a teď mají nějakou úplně nově Halloweenskou, tu jsem ještě nezkoušela, ale chystám se ji objednat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí