Kávovary na překapávanou kávu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kávovary na překapávanou kávu
Ahoj, už několik dnů projíždím různé stránky a hledám kávovar na překapávanou kávu, ale i s mlýnkem, nemáte někdo zkušenosti s nějakým konkrétním výrobkem? S kterým jste spokojeni. Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neporadím s mlýnkem, ten máme zvlášť, ale na překápko je špička Moccamaster. Rychlý, spolehlivý, prakticky nezničitelný a jeden z mála (myslím, ze tří nebo čtyř), který dělá v kafe ve standardu Golden Cup. Vzhledem k téhle době se dají dobře sehnat i z druhé ruky, protože končí hodně kaváren ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám nejradši klasické ruční mlýnky, i když je s tím někdy opruz a potom do moka konvičky. Je to takový můj ranní rituál.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, máte tu někdo tip na dobrou kávu? Nejlépe na french press. Mám to jako dárek a v kávě se tolik nevyznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@interpretka173 píše:
Ahoj, máte tu někdo tip na dobrou kávu? Nejlépe na french press. Mám to jako dárek a v kávě se tolik nevyznám.
Já bych se koukla na coffeespot. Jsou poměrně známí a česká výroba, mají pražírnu ve Zlíně. Kafe mají dobrý a pobočka na Vinohradech v Praze je super.;)
- Citovat
- Upravit
@diana27 píše:
Já bych se koukla na coffeespot. Jsou poměrně známí a česká výroba, mají pražírnu ve Zlíně. Kafe mají dobrý a pobočka na Vinohradech v Praze je super.;)
To já bych moc ráda, ale teda jsem se dívala a jejich pobočku nemám blízko. Takže nemám, jak se zeptat nebo ozkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@interpretka173 píše:
To já bych moc ráda, ale teda jsem se dívala a jejich pobočku nemám blízko. Takže nemám, jak se zeptat nebo ozkoušet.
Jejda, no já mám zrovna moc ráda tuto https://www.coffeespot.cz/…roces-decaf/#… . Baví mě tam ten třtinový cukr a jablko, zajímavá kombinace. Na french press to půjde podle mě taky.
- Citovat
- Upravit