Kávovary na překapávanou kávu

152
3.3.21 22:28

kávovary na překapávanou kávu

Ahoj, už několik dnů projíždím různé stránky a hledám kávovar na překapávanou kávu, ale i s mlýnkem, nemáte někdo zkušenosti s nějakým konkrétním výrobkem? S kterým jste spokojeni. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18177
3.3.21 23:34

Neporadím s mlýnkem, ten máme zvlášť, ale na překápko je špička Moccamaster. Rychlý, spolehlivý, prakticky nezničitelný a jeden z mála (myslím, ze tří nebo čtyř), který dělá v kafe ve standardu Golden Cup. Vzhledem k téhle době se dají dobře sehnat i z druhé ruky, protože končí hodně kaváren :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaela.mrna
18.9.23 14:23

Já mám nejradši klasické ruční mlýnky, i když je s tím někdy opruz a potom do moka konvičky. Je to takový můj ranní rituál.

• Citovat
  • Upravit
20.9.23 19:22

Ahoj, máte tu někdo tip na dobrou kávu? Nejlépe na french press. Mám to jako dárek a v kávě se tolik nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
diana27
26.9.23 10:55
@interpretka173 píše:
Ahoj, máte tu někdo tip na dobrou kávu? Nejlépe na french press. Mám to jako dárek a v kávě se tolik nevyznám.

Já bych se koukla na coffeespot. Jsou poměrně známí a česká výroba, mají pražírnu ve Zlíně. Kafe mají dobrý a pobočka na Vinohradech v Praze je super.;)

• Citovat
  • Upravit
27.9.23 09:09
@diana27 píše:
Já bych se koukla na coffeespot. Jsou poměrně známí a česká výroba, mají pražírnu ve Zlíně. Kafe mají dobrý a pobočka na Vinohradech v Praze je super.;)

To já bych moc ráda, ale teda jsem se dívala a jejich pobočku nemám blízko. Takže nemám, jak se zeptat nebo ozkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
diana27
30.9.23 10:37
@interpretka173 píše:
To já bych moc ráda, ale teda jsem se dívala a jejich pobočku nemám blízko. Takže nemám, jak se zeptat nebo ozkoušet.

Jejda, no já mám zrovna moc ráda tuto https://www.coffeespot.cz/…roces-decaf/#… . Baví mě tam ten třtinový cukr a jablko, zajímavá kombinace. Na french press to půjde podle mě taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max