Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, už 3 měsíce mě trápí každodenní nevolnost a občasná bolest vpravo ( pod žebry ). Kontrolní sono břicha a gastroskopii mám za sebou. Našli jen polypy na žlučníku ( velikost do 5mm) mohou prosím způsobovat mé potíže? Bohužel doktor mi na to není schopen odpověď a spíše říká, že ne. Tak se chci zeptat zdali nemá někdo podobné zkušenosti. Moc dekuji
@Denisa0001 Dobrý den, mě také našli 25mm polyp, ale další doktor mi říkal, že to může být polyp, bláto nebo písek. Jestli mě to netrápí. Občas mám nějaké píchnutí nebo nevolnost, jsem ale i teď měsíc po slepáku a řeším spíš bolesti tam. Myslím si, že to způsobovat může nevolnosti a bolesti. Je fajn hlídat tu stravu, i když mi primář řekl ať jím normálně. Samozřejmě vše s mírou, ale je určitě fajn nejíst sladký, smažený, kořeněný a možná zkusit tu žlučníkovou dietu, jestli se nebudete cítit lépe. Může se to prý ozvat a taky nemusí vůbec nikdy. ![]()
@Christine1
Dobrý večer, moc děkuju za odpověď
. Zajímavé je, že blato/pisek mě napadl také, jestli to jsou vůbec polypy co vidí… Dietu jsem začala držet a když ji dodržují jak mám je to určitě lepší. Zkusila jsem i kůru z černé ředkve a ta tedy zabrala nejlépe. Budu doufat že to zmizí když ne půjdu na vyndani :/ ale ráda bych to vydržela po porodu.
@Denisa0001 Dobrý den, pokud čekáte miminko, nemůžou být ty nevolnosti třeba i k tomu? Budu moc držet palce, ať to vydrží a pokud strava pomáhá, tak si ji hlídat a snad bude dobře. Já se taky modlím, na další operaci už bych nerada ![]()
Já to špatně napsala, teprve se snažíme
nevolnosti mám už přes 4 měsíce… Já bych právě s operaci počkala až po dítěti
. Moc děkuju za odpověď a budu držet palce také, každopádně Rabanon kůru mohu jen a jen doporučit je přírodní a mě skutečně na tohle pomohla
. Krásný den
@Denisa0001 Ahojky, tak jak se cítíš? Já jsem si to asi přivolala a už měsíc mě bolí pod pravým žebrem směrem k žaludku a je mi často i nevolno
![]()
@Christine1 Ahooj
tak u mě to vše už vymizelo. Musím říct, že mi pomohl ten Rabanon, čisticí kůra. Samozřejmě dodržuji jídelníček. U mě to tedy asi jsou ty polypy :/ podle doktora. U tebe to asi bude taky ten zlucnik
@Denisa0001 jee tak to je ale super, mrknu na tu čistící kůru
U mě to bude asi taky ten polyp, i když mi dr. tvrdí, že ten takhle nebolí
a napsala jsem to blbě, má 7mm ne 25mm, to zase byla cysta
![]()