Každodenní večerní pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
13.11.11 18:42

Tohle jsme taky mívali a říkali jsme že „malému začíná jeho hodinka“.Ovšem nebyla ta hodinka, ale cca 4 hodiny, vždy od 20:00 do 00:00…Časem to přešlo, tak po 14-ti dnech po měsíci? Už nevím…Mohlo mu být tak kolem měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.11.11 13:09

jo,tohle přesně dělala dcera a pak to nějak samo přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.11.11 15:28

Presne jak psaly holky. Miminko se snazi spotrebovat energii, kterou za ten den nevydalo a take zpracovava podnety za cely den.
My mame nekdy i vecerni 3 hodinku, kdyz pres den spinka vic, anebo jdeme na navstevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.11.11 13:47

Měly jsme něco podobného, zničeho nic začala malá večer brečet (a to byla napapaná, přebalená a ležela mi v náruči) a tak jsme zkusili zavést večerní rituál (cičení, koupání, masáž) a ono to funguje!!! po masáži ji nakojim a do dvaceti minut je tuhá :-DD
Zatím ale chodíme spát docela pozdě okolo půl desátý, protože to mě i malé vyhouje, no a pak vydrží spinkat i do osmi :-) Sice to praktikujem necelý týden, ale zatím super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.11.11 19:46

Malá tohle poslední dobou mívá, taky někdy i přes den. :-? Přijde mi, že je to prostě tím, že je rozhozená, přes den se toho dělo moc nového a ona je z toho vyděšená. Třeba jsme někde byli autem, nespala v kočárku, tak koukala kolem - změna světla, auta.. pro malé dítě jsou to strašné šoky. A někdy je prostě jenom přetažená, chtěla by spinkat a nemůže usnout.
Většinou si ji vezmu k sobě na pohovku, přitisknu ji k sobě, nás obě zakryju dekou, dělám takové to „šš..šš..“, hladím po tvářičce nebo držím za ručku a ona se za chvilku uklidní a usne.
Je hrozné poslouchat, jak brečí, ale pořád lepší než když křičela bolestí, když ji chytalo bříško. Takhle člověk aspoň ví, že jí nic nebolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.14 22:15

Ahoj holky. Chtěla bych obnovit tuto diskusi :) Chtěla bych se podělit o mou zkušenost s každodenním večerním pláčem. Naší malé holčičce jsou 4 měsíce a pár dnů. Přesně po šestinedělí začala plakat při ukládání do postýlky a vždy jsem uspávala cca hodinu. Vždy v 7 koupání, papání a pak do hajan. Do 2,5 měsíců vždy tu hodinku plakala. Mysleli jsme si, že to bude kolikou. I doktorka nám to říkala. Vyzkoušeli jsme úplně všechno a nic nepomohlo. Ve 2,5 měsících to přestalo a když jsem jí uložila tak do cca čtvrt hodky usnula. Takže paráda :) až do minulého týdne jsem se mohla spolehnout že usne bez problémů. Teď se to opakuje :zed: nevím co se mohlo stát. Máte někdo podobnou zkušenost? Napadlo mě, že by to mohly být zoubky, ale to by plakala i přes den… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
17.8.14 22:18

@Danííík U nás bylo do 3 měsíců večerní usínání samostatné a v pohodě, od tří měsíců peklo. Nakonec z toho vylezlo, že má hlad. Je jí 4,5 měsíce, začala jsem na večer dávat kašičky a je to o 90% lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.14 14:03

@missmiri my jsme vždy po jídle když ukládám a dávám kaši z flašky, takže napapaná je… :roll: no nevím co by to mohlo být. Také jí trvá dýl odříhnutí po té kaši. Kolikrát se stane, že brečí e si potřebuje ještě jednou odříhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
18.8.14 16:42

@Danííík No my zase poslední týden bojujeme přes den. Nechce spát, max 20 minut v kočárku…a to spala i 3 hodiny po obědě!!! :cert: Ale je možné, že je trápí už zoubky, malá si pořád něco do pusinky strká a drhne s tím po dásních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.14 16:55

@missmiri To naše malá taky, má tam pořád ručičky. To my spíme od 3 měsíce přes den po půl hodinách. Vždy je hodinu-hodinu a půl vzhůru a pak půl hoďky spánek a takhle až do večera… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
18.8.14 17:19

@Danííík Tak to by mě fakt kleplo…ale poslední tři dny jí neuspím doma přes den vůbec, takže taky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.14 19:27

@missmiri a kolik že je malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
18.8.14 20:08

@Danííík Příští týden 5 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.14 20:22

@missmiri. Tak to máme skoro stejně staré :) nám bude 5 měsíců 3.9. Dnes usnula úplně v pohodě… Nevím co to má za období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
18.8.14 21:31

@Danííík Já jsem jí po kojení dala ještě 60 ml Nutrilonu a taky usnula do 10 minut sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí