Každodenní večerní pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1482
20.3.15 13:01

Ahoj, nechtělo se mi zakládat novou diskusi k pláči, když jich je tu milion, tak jen obnovuji. Synovi jsou už 3 měsíce a pořád mě jeho pláč neuvěřitelně stresuje. Moje moudrá máma mi pořád opakuje, že miminka prostě brečí, ať ho pochovám, udělám veškerá opatření (jídlo, prdíky atd) proti nespokojenosti a víc prostě udělat nemůžu, tak at se s tím smířím a nestresuju se. Já ale pořád, pokud pláče bez zjistitelné příčiny, mám tep asi 180, strašně ho lituju a děsím se, co by mu mohlo být. :zed: Máte to taky tak někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
20.3.15 13:09

Přečti si Moudrost raného dětství a Nejšťastnější miminko v okolí ;) jinak malýmu budou za chvíli dva roky a když brečí, stresuje mě to pořád, akorát si časem člověk „zvykne“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
20.3.15 13:11

@Verunecka289 Ok, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
20.3.15 13:14

@Ostružka Já jsem nemohla unést pláč malé do cca 6 měsíce, pak jsem si zvykla.Jak říkáš tep 180 atp. usnout mi nešlo, když malá spala furt jsem byla jako by v pohotovosti.Pak jsem si nějak zvykla a hooooodně se mi ulevilo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
20.3.15 13:15

@knight joo, přesně :lol:, děsně se těším, až mě to trochu přejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24180
20.3.15 14:02

@Ostružka, dcerka taky dost často plakala, taky jsem nevěděla co s tím. Měla jsem doma šátek a tak jsem ji začala nosit. Uklidnila se, nebo jsem ji vozila v kočárku, taky se uklidnila. A její plášč jsem trochu začala „snášet“ až kolem čtvrtého či pátého měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.3.15 14:10

Já nesouhlaísm, že " mimina prostě brečí", brečí, protože jim něco schází, jen nám to neumí říct a my nevíme co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
20.3.15 14:18

@elen-ka snad mě to taky přejde, to vyskakování do stropu:). U nás zabírá chování a skvěle taky bílý šum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24180
20.3.15 14:24

U nás právě taky hodně zabíralo chování, tak jsem se domnívala, že potřebuje být u mě. Proto jsem to pak volila ten šátek. Mě totiž po 10 min. bolely ruce, záda a pak celý člověk a ještě jak jsem byla nevyspaná, tak to bylo nic moc. Takže jednu dobu jsem ji buď nosila v šátku, nebo jsem chodila s kočárkem po venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.15 21:35

Nám to teďka asi týden zpátky taky začalo :-( Je to hrozné, jsem z toho unavená až zoufalá…malá začne v 5hodin večer a do 8-9hodin řve a řve až je fialová a nemůže se nadechnout :-( Je mi jí líto…
Dneska jsem ale přišla na to jak jí uspat, naložila jsem jí do auta, nastartovala a do 5minut usnula a spí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
20.3.15 21:41

Urcite chce kontakt. Jsem alergicka na stare reci ze se ma nechatvybrecet a ze chovanim bude rozmazlene. Blbost nesouhlasim. Pamatuju jak se drive dite odlozilo do postylky nebo ohradky a cus. Plac neni jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
20.3.15 21:42

Ja musela mit jako malinka zapnute radio :-D i vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.15 21:45

Rádio jsme taky zkoušeli a to u nás nezabralo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
20.3.15 23:00

Muj mladsi syn musel byt vsude kde my do 3let. Nemohl byt ani sam v posteli kdyz se vecer koukalo na telku. Musel usnout u nas na gauci a spal tak jsme se jen presunuli. Ve 3l ho to preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.3.15 19:49

@JituHnili Ahojky,s tim autem pozor, znami si takhle na sebe upletli bic, jezdili pak v noci skoro kazdy den, aby se maly aspon trochu vyspal… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí