Kde dobře koupit zrnkovou kávu do kávovaru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mmorgana to určitě, já jen že něco bude na tom tvrzení že by se měla káva spotřebovat do 3 měsíců od upražení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maslicka001 pul kila za 190Kč mi přijde hodně levné. Na kvalitu bych v takovém případě nesázela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přikláním se k názoru, že pokud zakladatelka hledá něco levnějšího, tak je skoro jedno, co koupí, protože v takové cenové relaci to moc kvalitní nebude nikdy. Řídila bych se jedině podle chuti (co vám chutná) a pak možná trochu vizuálně - jak vypadají zrnka (jestli nejsou přepálená nebo naopak „rezavá“).
- Citovat
- Upravit
Tak zrnkova z ikea je celkem ucházející, ale prostě i na tu nejlevnější čerstvě upraženou z pražírny a namletou před přípravou nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kupujeme čerstvou v pražírně, ale tu tady nemáme a ne vdy stihnem doplnit zásobu, takže se pak musíme spokojit s nižší kvalitou, ale docela nám chutná 100% arabika Belarom CREMA z Lidlu 500g kolem 100Kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze v kavárně Mamacoffee, mají moc dobrou kávu, výběr z několika druhů..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus koupit v Bille. Je to kilovka, žlutý obal. Cena určitě pod 300 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týče poměr cena/kvalita, máme dobrou zkušenost s kávou z Globusu (je to normálně „Globus“zrnková káva).
- Citovat
- Upravit
Kdysi jsme taky kupovali v Oxalisu…v domění, že nic lepšího už ani snad není
Teď objednávám z eshopu http://www.zakaracoffee.cz/ A protože jsem z Brna, ušetřím i za poštovné. Majitelka je moc ochotná a kávu mi předá po domluvě v centru. Kilovky vyjdou cenově líp a u nás je fakt velká spotřeba
Káva je špičková, čerstvě pražená na Vaši objednávku a dokonce jsem si pořídila i ruční mlýnek Hario s keramickýma kamenama. Na kávu jsem fakt magor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuji na shop-jura. Mají levnou i draší, ale je moc dobrá, vyplatí se připdat pár korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit