Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Detsa píše:
Já jsem za ty měsíce investoval poměrně dost času do seznamek. Viděl jsem toho vážně dost a z něčeho jsou i dost vtipné vzpomínky![]()
. Když už nic jiného
![]()
.Proč jinak nechceš svoje děti, jestli ti nevadí, že se takhle ptám?
Je fakt, že některé situace opravdu byly, přinejmenším, dost kuriózní a veselé. To píše život sám, to prostě nevymyslíš. Děti nechci, neb na to nemám už ten správný věk. ![]()
@Černá vdova píše:
Tak ve stanu se Ti nemá lepit na záda stan, ale něco jiného ne?
co na to více napsat, máš pravdu, kde brát a nekrást
tedy pokud nemyslíš třeba lepidlo. ![]()
@Detsa píše:
Už se necítís v tomhle věku?Někdo do toho jde i později…
No snad nikoho takovýho nepotkás. Abys nedostal na schůzce na kafe ešte vytištěny vstupní dotazník
![]()
![]()
.
A obíhačku jako při nástupu do práce, to by bylo něco. Vyplnil bych ho stylem, že by se začervenala a vzdala to sama ![]()
@sexinstruktorka píše:
Tak sem s ním. Jsem bezdětná čtyřicítka a štíhlý vysokoškolák by bodnul
chce o něco mladší
@martasesek píše:
co na to více napsat, máš pravdu, kde brát a nekrásttedy pokud nemyslíš třeba lepidlo.
Nemyslela jsem ani lepidlo, ani smůlu
.
@martasesek píše:
A obíhačku jako při nástupu do práce, to by bylo něco. Vyplnil bych ho stylem, že by se začervenala a vzdala to sama
Úplně vidím ten dotazník - míry, barva a značka auta a jako příloha výpisy z katastru nemovitostí, výpisy bankovních účtů, čistý trestní rejstřík, negativní výpis z registru exekucí a potvrzení psychiatra, že jsi normální, v pořádku a jsi připravený na vztah
.
@Černá vdova píše: Úplně vidím ten dotazník - míry, barva a značka auta a jako příloha výpisy z katastru nemovitostí, výpisy bankovních účtů, čistý trestní rejstřík, negativní výpis z registru exekucí a potvrzení psychiatra, že jsi normální, v pořádku a jsi připravený na vztah.
Něco ti řeknu, známá mně vyprávěla příběh její kamarádky čtyřicítky. Je sama, bez dětí a nejspíš i zoufalá. Nemůže najít chlapa, protože všichni jsou blbečkouvé. Sama mně řekla, že by mně ji nedoporučila, protože to je jedna z těch, co se nerady setkávají, chtějí hned foto a každého lustruje ve finančním rejstříku. Sama si nejspíš vyplňuje svůj osobní dotazník a jakmile ji jedna kolonka nevyjde, dál nekomunikuje. Nechce na nikoho doplácet, ale v případě kdyby sama potřebovala, by muselo být samozřejmostí, aby doplácel na ni chlap. A takovým nezbývá nic jiného, než aby zůstaly samy. ![]()
@Detsa píše:
Si hoď inzerát, proto to tu je
.
vzdit tu nikdo nechodi do tetodiskuze
@martasesek píše:
Něco ti řeknu, známá mně vyprávěla příběh její kamarádky čtyřicítky. Je sama, bez dětí a nejspíš i zoufalá. Nemůže najít chlapa, protože všichni jsou blbečkouvé. Sama mně řekla, že by mně ji nedoporučila, protože to je jedna z těch, co se nerady setkávají, chtějí hned foto a každého lustruje ve finančním rejstříku. Sama si nejspíš vyplňuje svůj osobní dotazník a jakmile ji jedna kolonka nevyjde, dál nekomunikuje. Nechce na nikoho doplácet, ale v případě kdyby sama potřebovala, by muselo být samozřejmostí, aby doplácel na ni chlap. A takovým nezbývá nic jiného, než aby zůstaly samy.
Dělala jsem si legraci, s těmi dotazníky. I když ženy by taky vyplňovaly dotazník. Ale samozřejmě jiný
.
Ta paní si ve čtyřiceti už nemůže dovolit sáhnout vedle. Tak to musíš brát. Má to všechno jinak nastavené. ![]()
Uvázat si na krk někoho s exekucemi by taky nebylo žádné terno. Je to dvousečné.
@truelly píše:
chce o něco mladší
Věk je jenom číslo. Vypadám asi tak o 14 let mladší. Ale jestli mu záleží na tom čísle, tak se nedá nic dělat ![]()
@Černá vdova píše:
Dělala jsem si legraci, s těmi dotazníky. I když ženy by taky vyplňovaly dotazník. Ale samozřejmě jiný.Ta paní si ve čtyřiceti už nemůže dovolit sáhnout vedle. Tak to musíš brát. Má to všechno jinak nastavené.
Uvázat si na krk někoho s exekucemi by taky nebylo žádné terno. Je to dvousečné.
Máš pravdu, aůe tady nešlo ani tak o exekuce, jako i o hypotéky a dluhy obecně. Ale k takové ženě bych neměl důvěru, bál bych se, že mně poleze do telefonu, diáře a že mě bude stíhat ![]()
@Detsa píše:
Nn takhle nevypadal zas![]()
. To bylo spíš jak se chovám v některých situacích, ale zmínka o penězích tam taky byla. Ale spíš ve smyslu, jestli mi na nich záleží nebo ne
Měl jsi jí napsat, že Ti na penězích nezáleží, že vykouříš krabičku cigaret denně a jako zapalovač používáš pětitisícovky. To bys viděl, jak by pak ostatní otázky byly bezpředmětné
.