Kde hledat chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
5.7.17 20:35
@Mr.Strangee píše:
Všimla až časem? Ono to není jasné hned?

No to není, říká se tomu zkušenost. Myslím ale, že tohle není téma zakladatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
5.7.17 20:59

No nevyřádila jste se. Měla jste dva čistě platonické vztahy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 17:37

Hledat nebo tomu nechat volný průběh?

Jsem sama se dvěma dětmi už přes dva roky. Nějak nemůžu na nikoho narazit, popravdě ani není kde. Chodím do práce ( tam je šance nulová) a z práce. Samozřejmě do obchodu, občas jdu s kamoskama posedět. Ale nikde nikdo. Je mi 32, vypadám mladší, jsem celkem hezká, štíhlá ;-) Ještě první rok po rozchodu jsem se vzpamatovavala a až tak to neřešila. Ale pak utekl další rok, na vztah jsem připravena, těším se až někoho budu mít… Ale kde ho najít?? mám vůbec hledat? a kde? každý říká ať tomu nechám volný průběh, že to přijde samo až to nebudu čekat… Ale tomu já moc nevěřím. Jak to máte vy? hledaly jste? pomohly jste tomu?

• Citovat
  • Upravit
33916
21.11.17 17:39

Nehledala…věřila a vyšlo to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 17:39
@Anonymní píše:
Jsem sama se dvěma dětmi už přes dva roky. Nějak nemůžu na nikoho narazit, popravdě ani není kde. Chodím do práce ( tam je šance nulová) a z práce. Samozřejmě do obchodu, občas jdu s kamoskama posedět. Ale nikde nikdo. Je mi 32, vypadám mladší, jsem celkem hezká, štíhlá ;-) Ještě první rok po rozchodu jsem se vzpamatovavala a až tak to neřešila. Ale pak utekl další rok, na vztah jsem připravena, těším se až někoho budu mít… Ale kde ho najít?? mám vůbec hledat? a kde? každý říká ať tomu nechám volný průběh, že to přijde samo až to nebudu čekat… Ale tomu já moc nevěřím. Jak to máte vy? hledaly jste? pomohly jste tomu?

ahoj, nás dohodili společní kamarádi a jsme spolu 3 roky a šťastní, dá se i na seznamkách, ale tam je to o štěstí + si člověk musí dávat sakra pozor na lumpy, ale i tam se dá najít

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.17 17:45

Já nevěřím na to, že až to budu nejmíň čekat…
Dítě mám jedno, ale absolutně bez šance sehnat chlapa. Na hlídání u nikoho nezůstane a tak ani nemůžu nikam jít. Tak je to podobné. Jen do obchodu a domu a venku se na zemi ti chlapi nějak nevali :mrgreen: takže asi smůla. Můžu si dojít do krámu leda tak pro ocet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16975
21.11.17 17:50
@Anonymní píše:
Jsem sama se dvěma dětmi už přes dva roky. Nějak nemůžu na nikoho narazit, popravdě ani není kde. Chodím do práce ( tam je šance nulová) a z práce. Samozřejmě do obchodu, občas jdu s kamoskama posedět. Ale nikde nikdo. Je mi 32, vypadám mladší, jsem celkem hezká, štíhlá ;-) Ještě první rok po rozchodu jsem se vzpamatovavala a až tak to neřešila. Ale pak utekl další rok, na vztah jsem připravena, těším se až někoho budu mít… Ale kde ho najít?? mám vůbec hledat? a kde? každý říká ať tomu nechám volný průběh, že to přijde samo až to nebudu čekat… Ale tomu já moc nevěřím. Jak to máte vy? hledaly jste? pomohly jste tomu?

Ahoj,

většinou je lepší nehledat a on se stejně objeví :-) Možná jít tomu trošku naproti. :mrgreen:

Ale co tak od kamarádek slýchám, tak jeden blbeček za druhým. Nevím zda je kamarádky jen přitahují, nebo se s nimi roztrhl pytel. Tak pozor na ně.

Přeji hodně štěstí při hledání :kytka: :mavam:… nebo při nechání se najít? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 18:00

Jsem sama pět let. Tři děti, v práci šance nula, žádné známé, přes které bych se seznámila nemám. Přes net se dá najít sex, ale na vztah se nikdo necítí. Vypadám mladší, nejsem ani tlustá, ani ošklivá. Myslím, že i ta pověstná náhoda se na mně vyčerpala. Občas to zamrzí, ale nijak výrazně, zřejmě člověk nemůže mít všechno.
 AB

• Citovat
  • Upravit
312
21.11.17 18:07

Poptala bych se kamaradek, jestli o nekom nevi :oops: a zkusila bych seznamku. Taky bych zapatrala, jestli nemam nejakeho svobodneho kamarada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 18:21

Tady obnovitelka diskuze… No já mám sice kamarádky, ale žádná kolem sebe nemá volného chlapa. Bud jsou už ženatí, nebo stojí za starou bačkoru. Takže tudy cesta nepovede… Seznamky jsem zkoušela, ale úspěch žádný. Měla jsem tři schůzky - z toho jeden rackoval a sislal takovým způsobem, že mu fakt nebylo rozumět ( samozřejmě mi o tom před schůzkou zapomněl říct), druhý se mi nelíbil vůbec, nesedl mi jako člověk, vychvaloval se… No a třetí mi až na schůzce prozradil, že je ženatý a se ženou stálé bydli a zatím neplánuje odstěhovat se ( ač to prý neklape)… no takže jsem to vzdala i přes seznamku. Takže kde najít normálního chlapa netuším.

• Citovat
  • Upravit
1349
21.11.17 18:21

Zdravím

Podle mě i zena s dítětem je zajímavá a zadana i dítě podle.me muze byt balic. i to miminko když je treba ukecane ale podle mě třeba holka s dítětem je zajímavá partie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
21.11.17 19:02
@B4RC3LON4 píše:
Podle mě i zena s dítětem je zajímavá a zadana i dítě podle.me muze byt balic. i to miminko když je treba ukecane ale podle mě třeba holka s dítětem je zajímavá partie

Podle me to plati ve filmech. V realu nemyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikashopova
21.11.17 19:06

Ahoj. :kytka:
No já bych to s těmi seznamkami nevzdávala, já svého chlapa našla zrovna tam. A ne na poprvé, a vlastně on se mi tam ani nelíbil. No a v květnu už budeme tři a já nikdy nebyla šťastnější. A moje mamka taky byla nešťastná po rozchodu, seznamku jsem jí doporučila a za dva roky mi volala, že budu mít brášku. Stále s mužem je, bratrovi je rok a půl a jsou šťastní. Chce to samozřejmě trpělivost. Přeju hodně štěstí. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.17 19:07

Známý, šikovný, štíhlý VŠ…39 let a taky hledá. Je bezdětný a chce bezdetnou. Takže s dětmi asi spíš hledat chlapa, co už děti má :think:

• Citovat
  • Upravit
1349
21.11.17 19:30
@mikashopova píše:
Ahoj. :kytka:
No já bych to s těmi seznamkami nevzdávala, já svého chlapa našla zrovna tam. A ne na poprvé, a vlastně on se mi tam ani nelíbil. No a v květnu už budeme tři a já nikdy nebyla šťastnější. A moje mamka taky byla nešťastná po rozchodu, seznamku jsem jí doporučila a za dva roky mi volala, že budu mít brášku. Stále s mužem je, bratrovi je rok a půl a jsou šťastní. Chce to samozřejmě trpělivost. Přeju hodně štěstí. :hug:

Tak to cumim.teda to si mamka troufla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová