Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mr.Strangee píše:
Všimla až časem? Ono to není jasné hned?
No to není, říká se tomu zkušenost. Myslím ale, že tohle není téma zakladatele.
No nevyřádila jste se. Měla jste dva čistě platonické vztahy. ![]()
Jsem sama se dvěma dětmi už přes dva roky. Nějak nemůžu na nikoho narazit, popravdě ani není kde. Chodím do práce ( tam je šance nulová) a z práce. Samozřejmě do obchodu, občas jdu s kamoskama posedět. Ale nikde nikdo. Je mi 32, vypadám mladší, jsem celkem hezká, štíhlá
Ještě první rok po rozchodu jsem se vzpamatovavala a až tak to neřešila. Ale pak utekl další rok, na vztah jsem připravena, těším se až někoho budu mít… Ale kde ho najít?? mám vůbec hledat? a kde? každý říká ať tomu nechám volný průběh, že to přijde samo až to nebudu čekat… Ale tomu já moc nevěřím. Jak to máte vy? hledaly jste? pomohly jste tomu?
@Anonymní píše:
Jsem sama se dvěma dětmi už přes dva roky. Nějak nemůžu na nikoho narazit, popravdě ani není kde. Chodím do práce ( tam je šance nulová) a z práce. Samozřejmě do obchodu, občas jdu s kamoskama posedět. Ale nikde nikdo. Je mi 32, vypadám mladší, jsem celkem hezká, štíhláJeště první rok po rozchodu jsem se vzpamatovavala a až tak to neřešila. Ale pak utekl další rok, na vztah jsem připravena, těším se až někoho budu mít… Ale kde ho najít?? mám vůbec hledat? a kde? každý říká ať tomu nechám volný průběh, že to přijde samo až to nebudu čekat… Ale tomu já moc nevěřím. Jak to máte vy? hledaly jste? pomohly jste tomu?
ahoj, nás dohodili společní kamarádi a jsme spolu 3 roky a šťastní, dá se i na seznamkách, ale tam je to o štěstí + si člověk musí dávat sakra pozor na lumpy, ale i tam se dá najít
Já nevěřím na to, že až to budu nejmíň čekat…
Dítě mám jedno, ale absolutně bez šance sehnat chlapa. Na hlídání u nikoho nezůstane a tak ani nemůžu nikam jít. Tak je to podobné. Jen do obchodu a domu a venku se na zemi ti chlapi nějak nevali
takže asi smůla. Můžu si dojít do krámu leda tak pro ocet ![]()
@Anonymní píše:
Jsem sama se dvěma dětmi už přes dva roky. Nějak nemůžu na nikoho narazit, popravdě ani není kde. Chodím do práce ( tam je šance nulová) a z práce. Samozřejmě do obchodu, občas jdu s kamoskama posedět. Ale nikde nikdo. Je mi 32, vypadám mladší, jsem celkem hezká, štíhláJeště první rok po rozchodu jsem se vzpamatovavala a až tak to neřešila. Ale pak utekl další rok, na vztah jsem připravena, těším se až někoho budu mít… Ale kde ho najít?? mám vůbec hledat? a kde? každý říká ať tomu nechám volný průběh, že to přijde samo až to nebudu čekat… Ale tomu já moc nevěřím. Jak to máte vy? hledaly jste? pomohly jste tomu?
Ahoj,
většinou je lepší nehledat a on se stejně objeví
Možná jít tomu trošku naproti. ![]()
Ale co tak od kamarádek slýchám, tak jeden blbeček za druhým. Nevím zda je kamarádky jen přitahují, nebo se s nimi roztrhl pytel. Tak pozor na ně.
Přeji hodně štěstí při hledání
… nebo při nechání se najít? ![]()
Jsem sama pět let. Tři děti, v práci šance nula, žádné známé, přes které bych se seznámila nemám. Přes net se dá najít sex, ale na vztah se nikdo necítí. Vypadám mladší, nejsem ani tlustá, ani ošklivá. Myslím, že i ta pověstná náhoda se na mně vyčerpala. Občas to zamrzí, ale nijak výrazně, zřejmě člověk nemůže mít všechno.
AB
Poptala bych se kamaradek, jestli o nekom nevi
a zkusila bych seznamku. Taky bych zapatrala, jestli nemam nejakeho svobodneho kamarada ![]()
Tady obnovitelka diskuze… No já mám sice kamarádky, ale žádná kolem sebe nemá volného chlapa. Bud jsou už ženatí, nebo stojí za starou bačkoru. Takže tudy cesta nepovede… Seznamky jsem zkoušela, ale úspěch žádný. Měla jsem tři schůzky - z toho jeden rackoval a sislal takovým způsobem, že mu fakt nebylo rozumět ( samozřejmě mi o tom před schůzkou zapomněl říct), druhý se mi nelíbil vůbec, nesedl mi jako člověk, vychvaloval se… No a třetí mi až na schůzce prozradil, že je ženatý a se ženou stálé bydli a zatím neplánuje odstěhovat se ( ač to prý neklape)… no takže jsem to vzdala i přes seznamku. Takže kde najít normálního chlapa netuším.
Podle mě i zena s dítětem je zajímavá a zadana i dítě podle.me muze byt balic. i to miminko když je treba ukecane ale podle mě třeba holka s dítětem je zajímavá partie
@B4RC3LON4 píše:
Podle mě i zena s dítětem je zajímavá a zadana i dítě podle.me muze byt balic. i to miminko když je treba ukecane ale podle mě třeba holka s dítětem je zajímavá partie
Podle me to plati ve filmech. V realu nemyslim.
Ahoj. ![]()
No já bych to s těmi seznamkami nevzdávala, já svého chlapa našla zrovna tam. A ne na poprvé, a vlastně on se mi tam ani nelíbil. No a v květnu už budeme tři a já nikdy nebyla šťastnější. A moje mamka taky byla nešťastná po rozchodu, seznamku jsem jí doporučila a za dva roky mi volala, že budu mít brášku. Stále s mužem je, bratrovi je rok a půl a jsou šťastní. Chce to samozřejmě trpělivost. Přeju hodně štěstí. ![]()
Známý, šikovný, štíhlý VŠ…39 let a taky hledá. Je bezdětný a chce bezdetnou. Takže s dětmi asi spíš hledat chlapa, co už děti má ![]()
@mikashopova píše:
Ahoj.
No já bych to s těmi seznamkami nevzdávala, já svého chlapa našla zrovna tam. A ne na poprvé, a vlastně on se mi tam ani nelíbil. No a v květnu už budeme tři a já nikdy nebyla šťastnější. A moje mamka taky byla nešťastná po rozchodu, seznamku jsem jí doporučila a za dva roky mi volala, že budu mít brášku. Stále s mužem je, bratrovi je rok a půl a jsou šťastní. Chce to samozřejmě trpělivost. Přeju hodně štěstí.
Tak to cumim.teda to si mamka troufla