Kde hledat chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mikashopova
21.11.17 19:43

@B4RC3LON4
Tak já jsem si původně myslela, že hledá jen známost, už má přeci jen tři dcery a už jsme všechny dost staré. Ale že si tedy najde na internetu nyní již manžela se kterým založí rodinu, to byl trochu šok. Ale přeju jí to. A myslim, že když tohle nebylo problém pro ni, proč by bylo pro jinou. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4263
21.11.17 20:05

Těmhle diskusím moc neruzumím. Ženských je všude hromada. V MHD, na nákupech, na ulici, v práci a v neposlední řadě na netu. Pochopitelně u chlapů to platí taky. Nechápu jak se nejde seznámit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.11.17 20:32

Nejsou na vině vysoké nároky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 20:48

@Emimin7 to určitě nejsou, hledám obyč muze, hodného, normálního… ;) ale nemam KDE na něho narazit

• Citovat
  • Upravit
9371
21.11.17 20:59
@Anonymní píše:
@Emimin7 to určitě nejsou, hledám obyč muze, hodného, normálního… ;) ale nemam KDE na něho narazit

Co treba v tom obchode do nejakeho skutecne narazit a jako omluvu ho pozvat na káves? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
21.11.17 21:34
@Emimin7 píše:
Co treba v tom obchode do nejakeho skutecne narazit a jako omluvu ho pozvat na káves? :think:

každý na to nemá.. Já se taky seznámila na internetové seznamce. Na podobné seznamování na ulici, ale i na seznámení někde na diskotéce za mlada, jsem nebyla tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
21.11.17 21:44

Ted bude plesova sezona, tak vyrazit na plesy. Nebo znama chodila na hodiny standardnich tancu, kde vzdy tancila s nekym jinym a ruzne se ti tanecni partneri stridali. Vyrazit s kamaradkami do baru, na koncert, hokej, fotbal. Sauna, bazen. Manzela oslovila nejaka kocka na ulici, jestli ji neda cislo :lol: sestrenice si nasla pritele na Badoo, pak je jeste aplikace Tinder…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.11.17 23:36
@Emimin7 píše:
Co treba v tom obchode do nejakeho skutecne narazit a jako omluvu ho pozvat na káves? :think:

se blbě někam zve, když v obchodě jsem v práci a po práci spěchám na autobus do školky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.17 00:07
@B4RC3LON4 píše:
Podle mě i zena s dítětem je zajímavá a zadana i dítě podle.me muze byt balic. i to miminko když je treba ukecane ale podle mě třeba holka s dítětem je zajímavá partie

Holka s dítětem opravdu není zajímavá partie, proč by měl zdravý a vydělečný chlap, který vlastní děti nemá investovat do cizího genofondu? Upřímě pokud ženská s dítětem nebude vyvíjet vlastní snahu se seznámit, tak se neseznámí. Na maminy se opravdu fronta nečeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
22.11.17 00:16
@Anonymní píše:
Tady obnovitelka diskuze… No já mám sice kamarádky, ale žádná kolem sebe nemá volného chlapa. Bud jsou už ženatí, nebo stojí za starou bačkoru. Takže tudy cesta nepovede… Seznamky jsem zkoušela, ale úspěch žádný. Měla jsem tři schůzky - z toho jeden rackoval a sislal takovým způsobem, že mu fakt nebylo rozumět ( samozřejmě mi o tom před schůzkou zapomněl říct), druhý se mi nelíbil vůbec, nesedl mi jako člověk, vychvaloval se… No a třetí mi až na schůzce prozradil, že je ženatý a se ženou stálé bydli a zatím neplánuje odstěhovat se ( ač to prý neklape)… no takže jsem to vzdala i přes seznamku. Takže kde najít normálního chlapa netuším.

Tři schůzky je dost malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.11.17 05:25
@pepeknámořník píše:
Holka s dítětem opravdu není zajímavá partie, proč by měl zdravý a vydělečný chlap, který vlastní děti nemá investovat do cizího genofondu? Upřímě pokud ženská s dítětem nebude vyvíjet vlastní snahu se seznámit, tak se neseznámí. Na maminy se opravdu fronta nečeká…

To je pěkná hloupost! Akorát normální, charakterní chlap (co hledá trvalý vztah a ne milenku)nebude na ulici holku s dítětem balit, protože předpokládá, že je zadaná.

Se seznamkama je to přesně tak jak psali předřečníci. Většinou bez odpovědi. Asi je to tím, že holka dostane spoustu vzkazů a tak vybere ti nejatraktivnější což jsou většinou profesionální baliči apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 06:42

Ahoj všem. Jak tak čtu, máte problém sehnat vhodný protějšek. Upřímně, psal jsem to tu několikrát, seznamky (v naprosté většině) jsou o ničem. Nejlepší je využití dohazovaček a dohazovačů. Normální chlap toužící po vhodném protějšku, stejně jako maminky s dítětem, na seznamku jen tak nezabloudí. A když už zabloudí, ta seznámit se na nich je zoufalost sama o sobě. Osobní zkušenost, jsem na nich už jen sporadicky a to i přes fakt, že nějaké komunikace proběhly. Ovšem čekat, že někdo v dnešní době jen tak někoho osloví na ulici, je utopie. Z pohledu žen jsou téměř všichni takoví muži označeni jako úchyláci. Nejlépe se mně navazoval kontakt s pokladnímu v obchodech. Ale na druhou stranu, máte tu zajímavý server, proč tu nemáte taky možnost se seznámit? Vězte, že stejný problém řeší i muži. Kde se potkat s vhodným protějškem? A souhlasím, že to chce trpělivost a jít tomu trochu naproti. Nečekat až to přijde tak to přijde. Spoléhat se na to, že to přijde je hloupost. Přijít to může brzy později anebo vůbec. A to poslední je nejpravděpodobnější, protože jsme všichni pasivní. 8) :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 06:42
@Mountain píše:
To je pěkná hloupost! Akorát normální, charakterní chlap (co hledá trvalý vztah a ne milenku)nebude na ulici holku s dítětem balit, protože předpokládá, že je zadaná.Se seznamkama je to přesně tak jak psali předřečníci. Většinou bez odpovědi. Asi je to tím, že holka dostane spoustu vzkazů a tak vybere ti nejatraktivnější což jsou většinou profesionální baliči apod.

naprostý souhlas :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.17 07:16

Já mám jedno dítě jako matka samoživitelka, seznámila jsem se na Badoo s opravdu kvalitním chlapem, čestný, hodný, svobodný, bezdětný - bohužel vztah krachl kvůli sexu (z mé strany šílený strach, abych znovu neotěhotněla i přes antiko), ale šance na Badoo určitě je, seznámení na ulici fakt nefunguje, řekla bych že ani neexistuje
tento přítel předtím žil 5 let s ženou, která měla 3 děti a otec mého dítěte si po rozchodu se mnou našel taky ženu se 3 dětmi, takže bez šance to u dětných fakt není, není každý chlap sobec @pepeknámořník :mavam:

• Citovat
  • Upravit
22.11.17 07:31
@Fofrník píše:
Těmhle diskusím moc neruzumím. Ženských je všude hromada. V MHD, na nákupech, na ulici, v práci a v neposlední řadě na netu. Pochopitelně u chlapů to platí taky. Nechápu jak se nejde seznámit. :think:

Nevím, kolik ženských se dá sbalit na ulici.
Dovedu si představit, že se dám s někým do řeči třeba v autobusu a slovo dá slovo, ale kdyby mě někdo oslovil na ulici, tak bych ho odmítla, i kdyby to byl Brad Pitt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová