Kde hledat chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106666
22.11.17 11:21
@martasesek píše:
Ahoj všem. Jak tak čtu, máte problém sehnat vhodný protějšek. Upřímně, psal jsem to tu několikrát, seznamky (v naprosté většině) jsou o ničem. Nejlepší je využití dohazovaček a dohazovačů. Normální chlap toužící po vhodném protějšku, stejně jako maminky s dítětem, na seznamku jen tak nezabloudí. A když už zabloudí, ta seznámit se na nich je zoufalost sama o sobě. Osobní zkušenost, jsem na nich už jen sporadicky a to i přes fakt, že nějaké komunikace proběhly. Ovšem čekat, že někdo v dnešní době jen tak někoho osloví na ulici, je utopie. Z pohledu žen jsou téměř všichni takoví muži označeni jako úchyláci. Nejlépe se mně navazoval kontakt s pokladnímu v obchodech. Ale na druhou stranu, máte tu zajímavý server, proč tu nemáte taky možnost se seznámit? Vězte, že stejný problém řeší i muži. Kde se potkat s vhodným protějškem? A souhlasím, že to chce trpělivost a jít tomu trochu naproti. Nečekat až to přijde tak to přijde. Spoléhat se na to, že to přijde je hloupost. Přijít to může brzy později anebo vůbec. A to poslední je nejpravděpodobnější, protože jsme všichni pasivní. 8) :think: :mavam:

vždyť se tu můžeš seznámit a taky už se to tu stalo pokud vím…ale asi to chce účast v diskusích a najít si ten správný protějšek…že sem někdo napíše chci se seznámit a očekává nabídky to asi fungovat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 12:13
@Venetia píše:
vždyť se tu můžeš seznámit a taky už se to tu stalo pokud vím…ale asi to chce účast v diskusích a najít si ten správný protějšek…že sem někdo napíše chci se seznámit a očekává nabídky to asi fungovat nebude

To máš pravdu, ale nepsal jsem to kvůli svému seznámení. Tady jsem se s jednou sice potkal, leč to neklaplo. Jsme ale v kontaktu. Myslel jsem spíše na to, umožnit takovým ženám se seznámit zde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
22.11.17 12:19
@martasesek píše:
To máš pravdu, ale nepsal jsem to kvůli svému seznámení. Tady jsem se s jednou sice potkal, leč to neklaplo. Jsme ale v kontaktu. Myslel jsem spíše na to, umožnit takovým ženám se seznámit zde :P

čím víc chlapu tu bude a bude se aktivně ucastnit..tím to pujde lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 14:04
@Venetia píše: čím víc chlapu tu bude a bude se aktivně ucastnit..tím to pujde lépe

To je pravda pouze částečně. Tento server totiž není primárně o seznámení ;) Bylo by fajn se tady prokomunikovat k seznámení, to nepopírám. Ale okatě to tady prostě nejde provést :roll: 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
22.11.17 14:15
@martasesek píše:
To je pravda pouze částečně. Tento server totiž není primárně o seznámení ;) Bylo by fajn se tady prokomunikovat k seznámení, to nepopírám. Ale okatě to tady prostě nejde provést :roll: 8) :oops:

okate ne, musi se to na to oklikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 16:08
@Venetia píše:
okate ne, musi se to na to oklikou
:dance: :pankac: přesně tak. Myslím si, že by to chtělo i nenápadný signál od vás žen :P Třeba, mám psa, nepůjdeme společně venčit :lol: Popřípadě jiné téma, to je fakt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.17 22:45
@Anonymní píše:
Známý, šikovný, štíhlý VŠ…39 let a taky hledá. Je bezdětný a chce bezdetnou. Takže s dětmi asi spíš hledat chlapa, co už děti má :think:

Tak sem s ním. Jsem bezdětná čtyřicítka a štíhlý vysokoškolák by bodnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.17 22:51
@chs.jasmin píše:
Ahoj,

většinou je lepší nehledat a on se stejně objeví :-) Možná jít tomu trošku naproti. :mrgreen:

Ale co tak od kamarádek slýchám, tak jeden blbeček za druhým. Nevím zda je kamarádky jen přitahují, nebo se s nimi roztrhl pytel. Tak pozor na ně.

Přeji hodně štěstí při hledání :kytka: :mavam:… nebo při nechání se najít? :mrgreen:

S blbečkama se roztrh pytel. Taková je dnešní realita :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.12.17 07:09

Tak já to také zkusím. Nějaká osamělá Táborsko-Veselsko? Štíhlí, šikovný, bezdětný 37/177.
Vlasy a zuby mám:-) Exekuce a fousy ne :-))). Na celí život. Vztah nemusí být úplně vážný,
klidně i veselý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 12:53
@sexinstruktorka píše:
S blbečkama se roztrh pytel. Taková je dnešní realita :pocitac:

Dnešní realita? Mám podobný pocit u žen :roll: Tím nechci ženy hanět. Ale tak nějak mě míjí ta, která dokáže napsat více než jen pošli foto. Tak nevím. Buď jsou všechny čtyřicítky rozebrané anebo ve skutečnosti nic nehledají a zahání nudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
1.12.17 12:57
@martasesek píše:
Dnešní realita? Mám podobný pocit u žen :roll: Tím nechci ženy hanět. Ale tak nějak mě míjí ta, která dokáže napsat více než jen pošli foto. Tak nevím. Buď jsou všechny čtyřicítky rozebrané anebo ve skutečnosti nic nehledají a zahání nudu.

tak, ale foto je základ…ty ženy už asi mají své zkušenosti, tak nechtějí ztrácet čas se zbytečnou komunikací… já už jsem po zkušenostech chlapům bez fota moc neodpovídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
1.12.17 14:49
@Detsa píše:
Ono pak zjistí člověk, že bez fota to nemá smysl moc no :think:. Mám podobnou zkušenost i z druhý strany 8).

mně to na začátku vůbec nenapadlo řešit, ale po třech schuzkách naslepo..už bez fota ani omylem..je to ztráta času pro oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 18:49
@Venetia píše:
tak, ale foto je základ…ty ženy už asi mají své zkušenosti, tak nechtějí ztrácet čas se zbytečnou komunikací… já už jsem po zkušenostech chlapům bez fota moc neodpovídala.

No, a to je právě ten kámen úrazu. Pokud někoho chci oslovit a oslovím s tím, že chci hned foto, aniž by se alespoň trochu představil a poslal své foto, mě přijde docela nefér. Lhostejno jestli chlap či ženská. A vězte, že i chlapy mají své zkušenosti. Je jasné, že každý něco hledá, ale z fotky to člověk stejně nezjistí. Navíc kolikrát ty fotky lžou. Onehdá mně psala jedna žena s tím, že je drobná. A přišla princezna Droběna. Taky mně jedna psala že nekouří a pak si zapálila. A toto je ztráta času. Ony ty ženský mají taky kolikrát pocit že jsou noblesní a přitom nemají soucit s okolím, když už ho nemají samy se sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:08
@Detsa píše:
Jde o to, že k fotu stejně dojde a to na tebe udělá největší dojem chtě nechtě. Já mám zkušenost takovou, že jsem tenkrát zkusil na jedný psát bez fotky a holky mi v drtivý většině odepsaly a to dost pozitivně, byly z toho celkem nadšený z takový zprávy (asi jim tam psaly jen samý úchylové). Ale pak přišla výměna fotek a já skončil, ony se úplně odmlčely a to vždycky z mých pokusů. Tudíž psát si pak dál a sejít se naslepo, že ani jeden nevíme jak druhý vypadá, je prostě ztráta času :nevim: :roll:.

Na fotky dojít nemusí. Ona to ztráta času vůbec být taky nemusí. Proč nezajít jen tak na kafčo? Co se tím ztratí? Co by se místo toho dělo? Sedělo se na netu a vybíral by se podle fotek „vhodný“ protějšek? Mě to přijde jako na e-shopu. A pokud se nechci sejít ani na to kafčo, neseznámím se. Já se scházel docela často „na slepo“. A vždy to byla fajn zkušenost, která mě posunula dále, respektive jsem pochopil ženský jazyk. Párkrát jsem to vzdal já, párkrát jsem byl vzdán. To je život, ale potkali jsme se, cítili jsme barvu hlasu, slyšeli jsme vyjadřování a mluvu. A to ti ta fotka prostě nedá. Ale pokud se mě někdo snaží kontaktovat prvními slovy „pošli fotku“, mám jasno. Nestojí mě ani za to, abych si představil kdo mě to vlastně píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
1.12.17 19:10
@martasesek píše:
No, a to je právě ten kámen úrazu. Pokud někoho chci oslovit a oslovím s tím, že chci hned foto, aniž by se alespoň trochu představil a poslal své foto, mě přijde docela nefér. Lhostejno jestli chlap či ženská. A vězte, že i chlapy mají své zkušenosti. Je jasné, že každý něco hledá, ale z fotky to člověk stejně nezjistí. Navíc kolikrát ty fotky lžou. Onehdá mně psala jedna žena s tím, že je drobná. A přišla princezna Droběna. Taky mně jedna psala že nekouří a pak si zapálila. A toto je ztráta času. Ony ty ženský mají taky kolikrát pocit že jsou noblesní a přitom nemají soucit s okolím, když už ho nemají samy se sebou ;)

Nemyslela jsem hned v první větě…pokud si píšeme a začínají se tam projevovat sympatie, tak už raději ano…ale čekala jsem, že to dotyčný nabídne sám, protože já foto na profilu měla…Tak mne to přijde takové fér. Mně se snad ani nestalo, že by někdo lhal a přišel na rande někdo úplně jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová