Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mrusnok píše:
No ono to asi tak dopadne. Teď je mi za dva týdny 28 let a nikdy jsem neměl vztah. Možná o mě pak budou mít zájem tak ve 40ti takový ty maminky, které „hledají tatínka“. To by nemuselo být špatný, kdybych ale i já měl možnost mít i vlastní děti.
hmmm taky někdy záleží, jestli máš zlatou kreditku ![]()
@Kobea píše:
Ale houby. Ve svém věku budeš velmi žádaný, svobodný, bezdětný. Není to tak, že bys byl třeba nesmělý? Nekomunikativní? Když se s nějakou sejdeš, máte si co říct?
Svobodný, bezdětný bohužel ano. Velmi žádaný asi těžko. Nesmělý? No jako vysvětlení se to nabízí. No ono je hlavně problém se vůbec s nějakou sejít.
@Mrusnok píše:
Svobodný, bezdětný bohužel ano. Velmi žádaný asi těžko. Nesmělý? No jako vysvětlení se to nabízí. No ono je hlavně problém se vůbec s nějakou sejít.
A kde hledas?
@Mrusnok píše:
V jakém smyslu?
Nepotřebuješ zapracovat na svém sebevědomí?
@Mrusnok píše:
kamarad ma podobny problem. Neni vzhledove zadny krasavec, takze na seznamkach uspech nema ani na to prvni rande. Nema kamarada, ktery by ho vytahl nekam do spolecnosti. Hodny klidny chlap, kol 35, touzi po rodine. Sve mouchy ma, ale to kazdy. Takze chapu, je to tezke.
@belladonna píše:
kamarad ma podobny problem. Neni vzhledove zadny krasavec, takze na seznamkach uspech nema ani na to prvni rande. Nema kamarada, ktery by ho vytahl nekam do spolecnosti. Hodny klidny chlap, kol 35, touzi po rodine. Sve mouchy ma, ale to kazdy. Takze chapu, je to tezke.
Ženy dost často touží po zajištěném, nezadaném podnikateli bez závazků. Takže těm, ze kterých nejsou cítit peníze, ani neodpovídají. Muž taky musí být odpovídajícím způsobem vzdělán, takže vyučení (i když šikovní a pro rodinu) nebo s nižším vzděláním nejsou prostě v kurzu. Přitom spousta řemeslníků vydělá víc peněz než nějaká kancelářská myš (nic proti kancelářským myším, jsem jednou z nich
). Lehké to nemá nikdo, ani ženy, ani muži. ![]()
@Metoyouu píše:
Tak nějak si říkám co dal, kde se dá hledat normální chlap? Ci která seznamka, vás názor by pomohl, nebo si najít milence? Jak to mate Vy? Mě už samota ubiji
Byla jsem dlouho singl a protože mám známou klinickou psycholožku, probrala jsem to s ní. Díky tomu jsem přišla na to, kde to drhne a krátce na to jsem ho našla a jsem fakt šťastná. Bylo rozhodující, že jsem změnila přístup a nároky. Pak jsem zjistila, že mám v něm mnohem víc, než bych kdy doufala. Zkus seznamku Štěstí. cz.
@Kobea nemá. Ale když se podívám kolem, tak škaredí chudí mají taky rodiny a děti. Nevím co on dělá špatně.
@Mrusnok píše:
No ono to asi tak dopadne. Teď je mi za dva týdny 28 let a nikdy jsem neměl vztah. Možná o mě pak budou mít zájem tak ve 40ti takový ty maminky, které „hledají tatínka“. To by nemuselo být špatný, kdybych ale i já měl možnost mít i vlastní děti.
Můj partner má jako první vážný vztah až mě a našli jsme se, když mu bylo 37. Měl strach, že ho odsoudím za nesmělost a nezkušenost. Mně to po všech těch princích drsoněch imponovalo. Dala jsem mu prostor a mám teď vedle sebe zdravě sebevědomého CHLAPA. Nepostrádám u něho nic a velmi oceňuji, že neměl v minulosti arzenál zkušeností. Čestnějšího a charakterního člověka neznám.
@MartinaCV píše:
Můj partner má jako první vážný vztah až mě a našli jsme se, když mu bylo 37. Měl strach, že ho odsoudím za nesmělost a nezkušenost. Mně to po všech těch princích drsoněch imponovalo. Dala jsem mu prostor a mám teď vedle sebe zdravě sebevědomého CHLAPA. Nepostrádám u něho nic a velmi oceňuji, že neměl v minulosti arzenál zkušeností. Čestnějšího a charakterního člověka neznám.
No tak to jen potvrzujete to, co jsem napsal v tom příspěvku, který citujete. Nejdřív jste se vyřádila na drsňácích a pak už vám je (byl) dobrej ten „čestnější a charakterní člověk“
Nemyslím si, že bych byl vyloženě ošklivej. Dávám tady odkaz na na profil na seznamce. https://www.rande.cz/…lm2gr89.aspx Pro zhodnocení.
Jinak na té seznamce mi nikdy žádná neodpověděla. Nikdy se mi žádnou nepovedlo někam vytáhnout. Zaznělo tady něco o vzdělání - tak to mě hodně pobavilo. Mám vysokou školu - obor právo (Mgr.) a nepociťuji v tom nějakou výhodu v seznamování.
Teď mě napadlo, že je lepší možnost se seznámit na nějaké společné akci- např. jízda na kole. http://www.nakole.cz/seznamka/. To zkusím. To mi přijde mnohem efektivnější než sedět doma u počítače.
Chlap nikdy nesmí dát na vědomí svému okolí (ženám) jakoukoliv slabost, jinak má smůlu ![]()
@Mrusnok píše:
No tak to jen potvrzujete to, co jsem napsal v tom příspěvku, který citujete. Nejdřív jste se vyřádila na drsňácích a pak už vám je (byl) dobrej ten „čestnější a charakterní člověk“
To bych netvrdila. Jednak šlo o dva mnohaleté vztahy, takže slovo „vyřádila“ je k dané situaci značně nepřiléhavé. Že se kolem mě motali dominantní typy ještě neznamená, že jsem s nimi udržovala vztah. A zrovna tak nešlo o to, že by teď mi byl někdo dobrej. Všímala jsem si vlastností a získávala zkušenosti s kým bych mohla a nemohla žít. Všimla jsem si časem, že klidnější chlap mi dává větší pocit bezpečí a jistoty.
@MartinaCV píše:
To bych netvrdila. Jednak šlo o dva mnohaleté vztahy, takže slovo „vyřádila“ je k dané situaci značně nepřiléhavé. Že se kolem mě motali dominantní typy ještě neznamená, že jsem s nimi udržovala vztah. A zrovna tak nešlo o to, že by teď mi byl někdo dobrej. Všímala jsem si vlastností a získávala zkušenosti s kým bych mohla a nemohla žít. Všimla jsem si časem, že klidnější chlap mi dává větší pocit bezpečí a jistoty.
Všimla až časem? Ono to není jasné hned?
Ale houby. Ve svém věku budeš velmi žádaný, svobodný, bezdětný
. Není to tak, že bys byl třeba nesmělý? Nekomunikativní? Když se s nějakou sejdeš, máte si co říct?