Kde hledat chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
1.12.17 19:13
@Venetia píše:
Nemyslela jsem hned v první větě…pokud si píšeme a začínají se tam projevovat sympatie, tak už raději ano…ale čekala jsem, že to dotyčný nabídne sám, protože já foto na profilu měla…Tak mne to přijde takové fér. Mně se snad ani nestalo, že by někdo lhal a přišel na rande někdo úplně jiný

To potom jooo. :palec: :palec: Ale je pravdou, že když odpovídám ženě, na profil který mě zaujal a je s fotem, fotku posílám automaticky hned v první odpovědi. Beru to jako férovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
1.12.17 19:14
@martasesek píše:
Na fotky dojít nemusí. Ona to ztráta času vůbec být taky nemusí. Proč nezajít jen tak na kafčo? Co se tím ztratí? Co by se místo toho dělo? Sedělo se na netu a vybíral by se podle fotek „vhodný“ protějšek? Mě to přijde jako na e-shopu. A pokud se nechci sejít ani na to kafčo, neseznámím se. Já se scházel docela často „na slepo“. A vždy to byla fajn zkušenost, která mě posunula dále, respektive jsem pochopil ženský jazyk. Párkrát jsem to vzdal já, párkrát jsem byl vzdán. To je život, ale potkali jsme se, cítili jsme barvu hlasu, slyšeli jsme vyjadřování a mluvu. A to ti ta fotka prostě nedá. Ale pokud se mě někdo snaží kontaktovat prvními slovy „pošli fotku“, mám jasno. Nestojí mě ani za to, abych si představil kdo mě to vlastně píše.

Nedělo se nic..přesně, jak pises, třeba fajn pokec, příjemný večer, ale nic víc…pak záleží, kolik těch schůzek máš chuť absolvovat, těžko půjdeš s každým, kdo má zajem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
1.12.17 19:17
@martasesek píše:
To potom jooo. :palec: :palec: Ale je pravdou, že když odpovídám ženě, na profil který mě zaujal a je s fotem, fotku posílám automaticky hned v první odpovědi. Beru to jako férovost.

To zase není nutné…ale když si takhle pěkně povídas a zjistis, že je o dvacet let mladší nebo z druhého konce republiky nebo váží 100 kg atd atd…určitě informace by se mely predat hned na zacatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:20
@Venetia píše:
Nedělo se nic..přesně, jak pises, třeba fajn pokec, příjemný večer, ale nic víc…pak záleží, kolik těch schůzek máš chuť absolvovat, těžko půjdeš s každým, kdo má zajem

Upřimně? Jedna chůzka jednou za deset až čtrnáct dní mě časový plán nerozhodí. Vždy jsme se domluvili na místě kam společně zajdeme. Hlavně aby jsme se tam cítili oba fajn. A i za en příjemný večer a pokec jsem kolikrát rád. I když z toho nic nebude. Ale taky jsem zažil jednu schůzku, ze které jsem vyloženě vycítil, že si nemáme co říci. Dopili jsme a za patnáct minut se rozešli. Ale i tak jsem to spojil s výletem, procházkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
1.12.17 19:22
@martasesek píše:
Upřimně? Jedna chůzka jednou za deset až čtrnáct dní mě časový plán nerozhodí. Vždy jsme se domluvili na místě kam společně zajdeme. Hlavně aby jsme se tam cítili oba fajn. A i za en příjemný večer a pokec jsem kolikrát rád. I když z toho nic nebude. Ale taky jsem zažil jednu schůzku, ze které jsem vyloženě vycítil, že si nemáme co říci. Dopili jsme a za patnáct minut se rozešli. Ale i tak jsem to spojil s výletem, procházkou.

Jednou za 14 dní určitě ne, zvládla bych v te době klidně i jednu za týden…Jenže těch zájemců je mnohem víc…To bys musel chodit na dvě schůzky denně…takže musíš filtrovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:24
@Detsa píše:
Neřekl bych. U mě očividně hodně holkám sedělo moje psaní (aspoň z těch co jsem takhle kontaktoval), ale ty fotky si dycky vyžádaly, nestalo se mi, že by nějaká chtěla úplně naslepo ;). Ono to má jeden prostý důvod, na těch seznamkách jim píše stovky, tisíce lidí a ony se to snaží jistým způsobem filtrovat. Takže jim to ani nemám za zlý. Tudíž první sympatie musí byt ze psaní i z fotky a až pak může dojít na další metu.

Mám podobnou zkušenost. Taky se ženám se mnou komunikovalo dobře. A dokonce pár jich napsalo, že fotku neposílají, protože mají své zkušenosti. Neřekly jaké, ale umím si je představit. A to s těmi stovkami bych nebral tak úplně vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:26
@Detsa píše:
Ono k čemu by to bylo lhát o svým vzhledu :nevim:. Kdo by pak s takovým človekěm chtěl něco mít? :roll:

To je pravda, ale každý se vidí jinak. Fakt se stává docela často, že si na seznamkách lžeme. Lhostejno jestli o vzhledu nebo závislostech nebo o rodinných vazbách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:28
@Venetia píše:
Jednou za 14 dní určitě ne, zvládla bych v te době klidně i jednu za týden…Jenže těch zájemců je mnohem víc…To bys musel chodit na dvě schůzky denně…takže musíš filtrovat

Filtruji podle komunikace. Pokud vím, že je něco mimo rozsah, omluvím se. Ale že by bylo zájemců jak u pokladen v kauflandu? :roll: 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:31
@Detsa píše:
Taky záleží na věkový kategorii. Já jako 25 letý, tak tam to holky třídí rychle asi no :roll:. To jsou pravděpodobně nejvíc oslovovaný na tědlech seznamkách :nevim:.

Víš, v pětadvaceti holky hledají své dokonalé prince. Ve tvém věku jsem měl ten samý problém. Dneska jsem na tom stejně, jen je mně o dvacet více :D A nejhorší je, že život připraví takvá překvapení, že jeden žasne. A nejenom jeden… :think: Mám kolem sebe dvě hezké milé štíhlé dívčiny, dcerky kamarádky. A jsou samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:33
@Detsa píše:
T máš tak, holky filtrují ty, co jim píšou a ty si filtruješ ty, co jim napíšeš :mrgreen:. Vždycky budeš mít faktory, co tě odradí od napsání stejně jako ona vyhodnocuje ty, co jí píšou :think:.

tak tak :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:37
@Detsa píše:
No vidíš, furt máš zájemkyně :palec:. Já to už vzdal, mě to za to nestálo ;). Utekl jsem stejně rychle nakonec jako jsem přišel.

Pozor, ty dvě dcerky jsou mimo moji věkovou hranici. Jen jsem chtěl říci, že jsou i holky co by rády chtěly potkat toho svého, ale nemají šanci, protože pořádně nikam nejdou, nekomunikují. Zrovna dneska jsem jel busem s jedno z nich. Ty jsou tak do tvé věkové kategorie ;) No a nyní vypadám, jako kdybych byl… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
1.12.17 19:55

@Detsa tak já bych to viděla tak, že jsi typ kluka po kterém by skočily dívky nad 25. :lol: schválně, v jaké věkové kategorii hledáš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 19:56
@Detsa píše:
Jóó jsem si dělal srandu :nevim: :P.
Ale u mě je problém, že jednak nejsem žádný lovec, jsem poměrně nesmělý, takže psát věčně na seznamkách, že některá se chytí, není prostě na mou povahu. Už mi to přislo po čase trapný, otravný… Přitom já psal individuálně, vybíral a nepsal jentak všem. Celkem jsem napsal přes 200 holkám (nojo udělal jsem si pro zajímavost statistiku :roll:) a nakonec to ukončil s tím, že radši zůstanu dál single. A samozřejmě jsem pochopil, že nejsem typ kluka, po kterým holky skočí, naopak ;). Seznamky jsou taková zkouška, jak působíš na první pohled. Takže aspoň ta zkušenost dobrá :palec:

Tak, teď jsi na to kápnul. Většinou holky ve tvém věku hledají čtyřicátníky anebo nějakého namachrovaného šamponka z posilovny. Nebboj, ve čtyřiceti pochopí že udělaly chybu a budou se shánět po čtyřicátníkách, které budou mít ulovené dvacítky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
1.12.17 19:59

@martasesek kolik že je těm holčinám a tobě? :lol: jen vtip. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.12.17 20:00
@Amelie30 píše:
@martasesek kolik že je těm holčinám a tobě? :lol: jen vtip. :lol:

Jejda, a to mohu takhle? Co máš z matematiky? Já jen že bych ti napsal 73. ročník :P Holkám je 22 a 24 roků. To je fakt mimo mou mísu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová